Ο ΠΟΛΑΚΗΣ, Ο ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…

«Αυτιά, «γίγαντα» της πρωινής ζώνης των περήφανων γηρατειών, πάρε το Ρωμανιά ανεβείτε στον Υμηττό και έχετε δυο επιλογές: -ή επιβιβαστείτε στον ιπτάμενο δίσκο του εξωγήινου του Κυριάκου και εξαφανιστείτε για άλλο γαλαξία!!! -ή βρείτε ένα καλό γκρεμό και πέστε !!!

Θέλω βρε ξεφτίλισμα της δημοσιογραφίας να δω τί λογαριασμούς θα βγάζεις τώρα στα πινακάκια σου για τις συντάξεις…».

Τάδε έφη ο τρισμέγιστος Παύλος, ο ανεξάντλητος, ο ασυμβίβαστος μαχητής, ο εκκαθαριστής των βοθροκάναλων και της διαπλοκής. Του τα έτριξε τα δόντια αυτού του Αυτιά, που θέλει με τέτοιο όνομα να κάνει ότι δεν ακούει καλά την πραγματικότητα του συριζαίικου καθεστώτος, που μετράει κάθε μέρα με εκείνο τον Ρωμανιά (αν ενθυμούμαστε καλά ήταν κάποτε στον Σύριζα) πόσο πέφτουν οι συντάξεις. Το παλιόμουτρο ο Αυτιάς, να πάει αλλού να φύγει με τον διαστημόπλοιο τού Κυριάκου, να μας αδειάσει την γωνιά.

Άχ, δεν έχουμε και γκουλάγκ, αλλά θα φτιάξουμε ρε Αυτιά, και θα σε στείλουμε εκεί να μετράς τις πέτρες που θα σπας κάθε ημέρα. Τι έχουν, ρε Αυτιά οι συντάξεις, είναι μικρές και δεν σου γεμίζουν το γουρλωμένο σου μάτι; Άντε να χαθείς, ρεμάλι της διαπλοκής. Αλλά δεν θα ξαναβγούμε ρε Αυτιά, τότε θα δεις τι εστί βερύκοκον. «Άντε ρε, και καλό ξημέρωμα μετά από τρία χρόνια αγώνα», ξυδάκι να πιείτε για να σας περάσει πιστά σκυλιά του Σόιμπλε.

Σουτ, ρε ασουπή, να μην μιλάει κανείς. Άι, ρημάδια της διαπλοκής…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: