Μια τυχαία «κλοπή» με πολύ νόημα, μέρες που είναι…

Μια πολύ «τυχαία» με πολύ νόημα αλλά και σκεφτικό κλοπή δύο φορητών υπολογιστών και μαζί ενός τεραστίου αρχείου βίντεο  εντεταλμένων καταστροφών κοινωνικών και αρχαιολογικών χώρων από το κράτος, τα τσιράκια του, και τους αφέντες του, που περιελάμβανε και παράλληλες παλιές αγαπημένες οικογενειακές στιγμές, συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Απριλίου, σε σπίτι κοινωνικών αγωνιστών και στη φάση υπερδραστήριας έρευνας για «γιάφκες» και κάλυψης με αυτό τον τρόπο των όποιων συμφωνιών για κοινωνικό έλεγχο και καταστολή, όπως ορίζει η ΕΕ το ΔΝΤ και οι θεατρινίστικες για τις ανάγκες ύπνωσης των παγκόσμια  διάσημων παταγωδώς αποτυχημένων οικονομικών πολιτικών και πρακτικών της κυβέρνησης, που απασχολούν τους ανθρώπους, αλλά πρέπει να τις ξεχάσουν με κάποιο τρόπο και να πειστούν για την επιβολή της εξαθλίωσης και της καταστολής.

Οι κάτοικοι του σπιτιού έλειψαν από το σπίτι τους μόνο για 20 λεπτά, και επιστρέφοντας βρήκαν το σπίτι ανοιχτό, το σκύλο ταισμένο από τους «κλέφτες» με την κονσέρβα (αφού μάλλον κόψαν τα δάχτυλά τους, γιατί αν και ληστές …παρόλαυτά δεν φοράγαν γάντια) που είχαν την ψυχραιμία και βρήκαν οι «κλέφτες» στο σακίδιο του σχολείου.
Σε ένα σπίτι λιτό που κανείς δεν έχει σταθερό ωράριο και σχεδόν πάντα είναι κάποιος μέσα  και υπάρχει σκύλος τι να λιμπιστεί ο «κλέφτης» και να εκτεθεί σε τέτοιο κίνδυνο;

Η θέα του μεγαλόσωμου σκύλου μέσα στο διαμέρισμα, δεν τους προβλημάτισε καθόλου όπως θα γινόταν με τον κάθε τυχαίο διαρρήκτη ακόμα και εαν παρακολουθούσε το σπίτι για καιρό.

Γιατί να τράβηξε την προσοχή, του προφανώς ντόπιου και ψύχραιμου «κλέφτη», σε ένα ταλαιπωρημένο και σκονισμένο σχολικό σακίδιο και στη μέση γαυγισμάτων σε μια πολυκατοικία, ώρα που μπαίνει και βγαίνει κόσμος,   ένα μουτζουρωμένο σακίδιο … ώστε να βρει εκεί συμπτωματικά τις σκυλοτροφές και να τις χρησιμοποιήσει;

Ενώ τελικά έλειπαν οι δυο φορητοί υπολογιστές, μια ψηφιακή φωτογραφική,

όμως έλειπαν όλες οι συνολικά 40 HI8 βιντεοκασέτες, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Αρχαιολογικού χώρου ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ από την κυβέρνηση του  του ΠΑΣΟΚ το 2003 και εν συνεχεία ανέγερση του ΝΜΑ από την ΝΔ,


μαζί με κάτι ψευτοκοσμήματα (για τις ανάγκες της «κλοπής») μαζί με το πασχαλιάτικο χαρτζηλίκι του μικρότερου μέλους  της οικογένειας,  του ευτελούς ποσού των 60 ευρώ, και φαίνεται ότι λιμπίστηκαν για μελέτη οι «ληστές»  κανάδυο αφίσες για την εκδήλωση ενάντια στην νάρκωση (!!!) που λείπουνε, μαζί με κανά δυο φύλλα της Διαδρομής Ελευθερίας.

Τι αξία μπορεί να έχουν βιντεοκασέτες, χωρίς την βιντεοκάμερα HI8 που έμεινε παρατημένη αν και την βρήκε, για έναν κοινό και αθώο κλέφτη;

Δεν έδωσαν σημασία ούτε στο ακριβό προβολικό που βρήκαν και περιεργάστηκαν δεόντως αλλά δεν βούτηξαν (!!!) , ούτε στη βιντεοκάμερα και σε μια φωτογραφική, αλλά ψαχούλεψαν και τις μεγάλες VHS βιντεοκασέτες του σπιτιού, και το σκάνερ εκτυπωτή (!!!) χωρίς να
καταδεχτούν να τον κουβαλήσουν, ούτε και σε κάτι άλλα ψιλοπράγματα που κάθε συνεπής κλέφτης θα ενδιαφερόταν.
Αλλά όμως ο κάθε συνεπής και ευσυνείδητος επαγγελματίας κλέφτης μάλλον θα έφευγε μετανοημένος και με άδεια χέρια ύστερα από πρόχειρη κατόπτευση του χώρου, μη ξεχνώντας παράλληλα να ζητήσει συγγνώμη ακόμα και από τον σκύλο για την ενόχληση.

Αμέσως μετά και μόλις έγινε αντιληπτή η «κλοπή» στο σπίτι, παράξενη κίνηση υπήρχε στην ευρύτερη γειτονιά, όπου κάποιοι αγνωστοι περαστικοί καλοχτενισμένοι και καλοζωισμένοι μπλουτζινάτοι χαρτογιακάδες με τεράστιους σάκκους, πηγαίναν να πάρουν τις αδέσποτες εντούρο τους και να φύγουνε διακριτικά και ανενόχλητοι.

Όπως φαίνεται τελικά οι «κλέφτες», αφήσαν πάρα πολλά αξιοποιήσιμα στοιχεία, και για το ποιόν τους, και για το «timing»  και για το τι νομίζαν ότι θα βρίσκανε, ενώ είναι ξεκάθαρο το τι γυρεύανε, και ιδιαίτερα για το ποιός τους έβαλε να διαπράξουν «κλοπή» σε αυτή την χρονική στιγμή.

Γιατί χωρίς τους «κλέφτες», ένα φιάσκο της αντιτρομοκρατικής θα ήταν φαίνεται και αυτό κορυφαίο  στα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα,  στη προσπάθεια τουλάχιστον έστω και με τέτοιο ύπουλο τρόπο να εξαφανισθούν τα αρχεία της κρατικής καταστροφής. Γιατί  με ένταλμα δεν θα μπορούσαν να κλέψουν  αρχεία.

Η πολιτική  ΤΟΥ  ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ που λένε.
Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

Και θέλανε και με ένα σμπάρο δυο  τρυγόνια, αλλά βοήθειά τους γιατί και πολλά backup υπάρχουν και στο διαδίκτυο αναρτημένα όλα είναι και ας έρθουν να τα ζητήσουνε όποτε θέλουνε να τους δώσουμε όσα αντίγραφα  τραβάει η τζόγια τους, να τα πουλάνε στο ΝΜΑ να χαίρονται γιατί θαναι το μόνο που αξίζει να πληρώσει κανείς για να δει εκεί . Την κρατική  κακία και το μίσος απέναντι στα πάντα μέχρι ακόμα και σε αρχαία λείψανα φιλοσοφικών σχολών, έως σκόμα και αυτή την εξαφάνιση της κοινωνικής μνήμης των Δεκεμβριανών του 44 με σκηνικό το Μακρυγιάννη και την Ακρόπολη μπας και ξεχαστούν τουλάχιστον έτσι τα  εγκλήματα των εξουσιαστών.

Όσο για τις αγαπημένες οικογενειακές στιγμές, αλλά και εκείνες που ξεχειλίζουν από ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αδελφοσύνη και ανιδιοτέλεια ας τις κοιτάνε μάταια όσο θέλουνε  οι «κλέφτες» και οι εντολοδόχοι τους και να προσέχουν μη πάθουν εγκεφαλικό και δαγκώσουν την γλώσσα τους και δηλητηριαστούν,  αφού δεν μπορούν να νοιώσουν τίποτα άλλο εκτός από μίσος για κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και για αυτό ασκούν την εφήμερη εξουσία τους, μπας και την εξοντώσουν με τις μόνιμα αποτυχημένες, πολυδιαφημισμένες και παταγώδεις βδελυρές προσπάθειές τους.

Μαγάρισαν το 2003 μια οικογένεια,  για να βουτήξουν ανενόχλητοι τα λεφτά των υποτελών για τις καταστροφές και το 2010 πιστοί στην άπειρη κακία που εκφράζουν,  βουτήξαν ακόμα και τις αγαπημένες οικογενειακές στιγμές που είχαν μείνει μέσα στις παλιές κασέτες που είχαν διασωθεί από την παλιά επίθεση των δυνάμεων καταστολής.

Φαίνεται λοιπόν έτσι να υπάρχει συνέχεια της απόλυτα παράνομης εισβολής από ΥΜΕΤ, επίθεσης, τραυματισμών και των συλλήψεων που έγιναν  μέσα στο σπίτι, από τις δυνάμεις του Χρυσοχοίδη το 2003 στην οδό Χατζηχρήστου 7  αφού πειθαναναγκάσθηκε από κάποιους,  ολόκληρο  ΑΤ Νέου Κόσμου  να προβεί σε παράνομες ενέργειες.

Τότε βούτηξαν τα κρατικά τσιράκια τουΥΠΠΟ, πτυχίο σπουδών και ένα ιστορικό οικογενειακό κειμήλιο, απολυτήριο στράτευσης κάποιου στο Μακρονήσι με  μια θητείας που κράτησε 6 χρόνια στο κολαστήριο εκεί, γιατί απλά δεν υπέγραψε, δεν ανένηψε, παρά τα κρατικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, και ένα τέτοιο ντοκουμέντο δεν έπρεπε να υπάρχει σαν παράδειγμα προς τρίτους, μια τέτοια κρατική αποτυχία και ντροπή. Μια παράνομη τρομο-κρατική επίθεση τότε,  που κανένα δικαστήριο βέβαια ποτέ  δεν εκδίκασε, ενώ αντίθετα με τερτίπια και ερημοδικείες χωρίς κλητεύσεις πέτυχαν κρατικοί πρασινοφρουροι, την φυλάκιση αθώου  στις φυλακές Άμφισσας το Νοέμβρη του 2008. Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά, ούτε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, πολύ περισσότερο ούτε επί αντιεξουσιαστικού ΠΑΣΟΚ που πνίγεται φυσικά πια από τη δυσαρέσκεια.

Και κάποιοι στο πνεύμα των καιρών αφού έτσι και αλλιώς το κάνουν  που το  κάνουν σε όλους ανεξαίρετα, μπουκάρουν τώρα ανενόχλητοι με πολλούς τσιλιαδόρους στα ξένα σπίτια, σοσιαληστρικά και απροκαλυπτα σαν απροκάλυπτοι κοινοί  «κλέφτες»  και φτωχοδιάβολοι, προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν και να αφήσουν υπόνοιες για αθώους κλέφτες και για δήθεν αύξηση της εγκληματικότητας, έλλειψη αστυνόμευσης κλπ. κλέβοντας αρχεία και εξοπλισμό στη προκειμένη.

Τα κομπιούτερ και το χαρτζηλίκι του παιδιού,  ΡΕΕΕΕΕΕΕ  ξεφτίλες…

Δημοσιεύτηκε από Ε και Σ

Ακόμα ένα βίντεο από την καταστροφή του Αρχαιολογικού χώρου Μακρυγιάννη για τις ανάγκες της ανέγερσης της φασίζουσας αισθητικής Νέου μουσείου Ακρόπολης

Both comments and trackbacks are currently closed.