Το Υπουργείο Προστασίας πουλάει κανονικά "Προστασία"… όχι μλκίες!!!

Κάνουν τους έκπληκτους διάφοροι εργαζόμενοι σε Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ότι το υπουργείο δικαιοσύνης θεσπίζει νόμους που αποφυλακίζουν εμπόρους ναρκωτικών και διάφορους εγκληματίες! Μα, αυτός είναι ο ρόλος του! Ποιος άλλος; Για ποια δικαιοσύνη μιλάνε διάφοροι/ες; Ή απλά είναι μια παρατυπία του υπουργούΚαστανίδη;

Ευηπόληπτοι πολίτες φαίνεται ότι κονομάνε καλά από τη διάχυση του θανάτου μέσω των ουσιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο «διάσημος χορευτής Ομάρ που δίδασκε χορό στον Σύλλογο Ελληνοαργεντινής Φιλίας και «εκτελεστής» της παραγγελίας ο 53χρονος επιχειρηματίας Ν.Κ με την γνωστή επιχείρηση προκατασκευασμένων σπιτιών στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου, ο οποίος είχε φαλιρίσει, είχε ρίξει κανόνι και το είχε ρίξει σε άλλες πιο επικερδείς δουλειές. Στο παρελθόν μάλιστα ασχολείτο και με την εισαγωγή μεταναστών στην ημεδαπή, έναντι αμοιβής, αλλά και με εμπορία χασίς.

Συγκεκριμένα: Οι τελωνειακές αρχές του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης εντόπισαν δέμα από την Αργεντινή που περιείχε 250 γραμμάρια κόκας σε υγρή μορφή. Ήταν κρυμμένη σε μια διακοσμητική γυάλινη μπάλα που πάνω της ήταν σχεδιασμένοι δύο χορευτές να χορεύουν «tango»».

Δεν πέρασε άλλωστε πολύς καιρός που έγινε «ντόρος» με το γνωστό μοντέλο Τεό με την κόκα.

Αυτά είναι γνωστά σε πολύ κόσμο που δεν προσποιείται ότι είναι ευαίσθητος, και βέβαια δεν έχει κανένα λόγο να παραμυθιάζεται από τα «ευαίσθητα» νομοσχέδια που ετοιμάζονται για τη νομιμοποίηση της χρήσης χασίς που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Προεδρικό Διάταγμα του Κάρολου Παπούλια (υπεγράφη στις 2 Φεβρουαρίου 2010) με το οποίο «χαρίστηκε, τελικά, το υπόλοιπο της ποινής σε έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών (!) ενώ άρθηκαν οι όποιες νομικές συνέπειες απέρρεαν για κατάδικους, μεταξύ των οποίων και ορισμένοι «επώνυμοι» που πλέον μπορούν να διορισθούν στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και εν πολλοίς να ασκήσουν οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα επιθυμούν«.

Όπα-όπα όπως λέει και το καινούργιο τραγούδι για τη Γιουροβίζιον!

Πουλάς, λοιπόν, μερικά κιλά κόκα ή και παραπάνω, πρέζα, φούντες, χάπια κτλ. Το υπουργείο δικαιοσύνης θα σε στηρίξει! Εδώ είναι!

Κι άσε τους «αγανακτισμένους» μαγαζάτορες και κατοίκους δήθεν ιστορικών περιοχών (!!!) να κυνηγάνε μανιασμένοι εξαθλιωμένους ανθρώπους όπως τις «μάγισσες» στο μεσαίωνα.

Το πώς αφήνονται να αποφυλακιστούν άτομα με πολυετείς καταδίκες για εμπορία ναρκωτικών βέβαια είναι…  λεπτομέρεια απ’ ότι φαίνεται.

Ευηπόληπτοι πολίτες, σεκιουριτάδες, μπάτσοι, όλοι μέσα στο κόλπο, και τα λεφτά είναι πολλά άλλωστε, είναι γνωστό αυτό, μπροστά σ’ αυτούς τους τζίρους τα dvd της Τζούλιας είναι απλά ποσά για … φιστίκια.

Αναφέρονται χαρακτηριστικά η περίπτωση κάποιου Μιχαήλ Κ., ο οποίος «είχε συλληφθεί στη γειτονική Ιταλία για πώληση, διανομή, αγορά, εκχώρηση, μεταφορά, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο εν λόγω κατηγορούμενος καταδικάστηκε με την υπ’ αριθμ. 33/1995 απόφαση του Κακουργιοδικείου του Παλέρμο Ιταλίας σε κάθειρξη 20 ετών, χρηματική ποινή 300.000.000 λιρετών Ιταλίας και σε ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η εν λόγω απόφαση «μετατράπηκε» σε κάθειρξη 20 ετών και χρηματικό πρόστιμο 154.937 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 10 έτη με την υπ’ αριθμ. 47655/14-9-2007 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.«

Αναφορές επίσης γίνονται σε ΜΜΕ για σεκιουριτάδες που καταδικάστηκαν και τώρα «ξελασπώνονται», για εργολάβους του δημοσίου κτλ.

Ο τίτλος λοιπόν «Υπουργείο Προστασίας» δικαιολογείται πλήρως!

Δημοσιεύθηκε από τον Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.