Daily Archives: 10 Απριλίου 2010

Έρευνες και προσαγωγές από την αντιτρομοκρατική

Σε  μια «εσπευσμένη», πλην όμως «λιτή», ανακοίνωση –στο Δελτίο ειδήσεων των «8»– από τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, γνωστοποιήθηκαν οι προσαγωγές τεσσάρων ατόμων, μετά από έρευνες σε σπίτια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση υπήρξαν «σημαντικά ευρήματα» τα οποία κατασχέθηκαν, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι έρευνες και οι προσαγωγές σχετίζονται με την «τρομοκρατία». Έχει γίνει ακόμα γνωστό πως η κινητοποίηση των αρχών έχει ξεκινήσει πριν από 48 ώρες και συνεχίζεται.

Ήδη τα διάφορα μέσα «ενημέρωσης» άρχισαν να διαρρέουν ονόματα…

Εμπρησμός σε ΑΤΜ τράπεζας στη Φλώρινα

Χθες τα ξημερώματα σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με στόχο το μηχάνημα συναλλαγών της Αγροτικής τράπεζας που βρίσκεται σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.

Οι ζημιές υπολογίζονται, σύμφωνα με ΜΜΕ, σε περίπου 3500 ευρώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ισχυρίζονται, θρασύτατοι επιστήμονες και ερευνητές, ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να έχει στη διάθεσή της η ανθρωπότητα τα τελευταία σούπερ-φάρμακα που θα μας σώσουν, τα οποία μάλιστα πουλούν πανάκριβα και απαγορεύουν σε άλλους να φτιάχνουν αντίγραφα για τους κοινούς θνητούς δηλ. τους φτωχούς.

Η ιατρική είναι ένας ακόμα τομέας όπου φαίνεται ξεκάθαρα η κτηνωδία της εξουσίας και των υποτακτικών της, που κάνουν ό,τι μπορούν για να εκμεταλλευτούν όσο μπορούν περισσότερο τις κοινωνικές δυνάμεις, την ενεργητικότητα των ανθρώπων. Επιχειρούν να εξαφανίσουν την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια, συστατικά στοιχεία της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας και να μετατρέψουν τον πόνο των ανθρώπων σε ευκαιρία για κέρδος και διατήρηση του καθεστώτος επιβολής της εκάστοτε εξουσίας πάνω στις κοινωνίες. Ειδικά πάνω στο θέμα του καρκίνου που εξοντώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, η κατάσταση δείχνει ιδιαίτερα τραγική, όσο ο άνθρωπος μένει εγκλωβισμένος σε περιβάλλοντα που μολύνονται συνέχεια από τοξικές χημικές ουσίες και τον αποξενώνουν από τις φυσικές, διατροφικές και μη, συνήθειές του. Συνέχεια