Αντιεκλογική μοτοπορεία

Αντιεκλογική μοτοπορεία: Παρασκευή 12 Μαΐου στις 19.00.

Σημείο εκκίνησης-Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Οι αλλεπάλληλες συστημικές κρίσεις και οι επιβαλλόμενες «καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» που τις συνοδεύουν ως μέσο διαχείρισής τους και εξέλιξης της κρατικής – καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης θεμελιώνονται πάνω στη διαρκή εξαθλίωσή μας. Το κράτος και το κεφάλαιο, προκειμένου να διατηρήσουν την κυριαρχία και την κερδοφορία τους, περνούν από την υποτίμηση των ζωών μας στην πλήρη απαξίωσή τους, όπως έγινε προφανές μετά την πρόσφατη δολοφονία στα Τέμπη.

Όλα τα κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία προς όφελός τους. Προβάλλουν την εκλογική διαδικασία ως τη μοναδική επιλογή για την επιβίωση και βελτίωση του επιπέδου της ζωής μας. Μας καλούν να επιλέξουμε μέσα σε ένα προκαθορισμένο πλαίσιο που θέτουν και βολεύει μόνο τους ίδιους και τη διαιώνιση του καθεστώτος που υπηρετούν. Οι επίδοξοι «σωτήρες» μας στοχεύουν στην καταστολή ή/και στην αφομοίωση κάθε αντίστασης, στη διοχέτευση της κοινωνικής οργής σε ακίνδυνα εκλογικά μονοπάτια ανάθεσης και ενσωμάτωσης που εν τέλει οδηγούν στην ενδυνάμωση του συστήματος κυριαρχίας.

Αρνούμαστε να αναθέσουμε τις αποφάσεις που αφορούν στις ζωές μας σε οποιονδήποτε ειδικό της πολιτικής ή τεχνοκράτη.

Δημιουργούμε στο εδώ και τώρα ομάδες, συλλογικότητες, κοινότητες αγώνα στη βάση ανεξούσιων σχέσεων ελευθερίας, ισοτιμίας και αλληλεγγύης, σεκάθε πεδίο της καθημερινότητάς μας.

Συγκρουόμαστε με κάθε διαχειριστή του συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης, για την ατομική και κοινωνική απελευθέρωση.

ενεργητική αποχή

αγώνας για την καταστροφή του κράτους, του κεφαλαίου και κάθε εξουσιαστικής σχέσης

Συντονισμός αναρχικών συλλογικοτήτων ενάντια στις εκλογές

Επόμενες δράσεις του συντονισμού αναρχικών συλλογικοτήτων ενάντια στις

εκλογές:

Κυριακή 14 Μαΐου στις 12.00: Συγκέντρωση στο κέντρο του πάρκου Τρίτση –

Ίλιον (συντριβάνι)

Πέμπτη 18 Μαΐου στις 18.00: Συγκέντρωση στα Προπύλαια (Πανεπιστημίου)

Σάββατο 20 Μαΐου στις 12.00: Συγκέντρωση-πορεία, δημοτική αγορά Κυψέλης

(Φ. Νέγρη)

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: