ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Η κρατική δολοφονία έφερε στο προσκήνιο πεντακάθαρα μια βρωμερή ενιαία αλυσίδα εξουσίας, όπου ο κάθε κρίκος της έχει συγκεκριμένο ρόλο στην διατήρησή της. Ένας ατελείωτος βρωμερός αχταρμάς εξουσίας, κράτος, πολιτικοί, κόμματα, δημοσιογράφοι, διαδικτυακά κομματικά «τρολ», ρουσφέτια, χάρες, αλισβερίσια, κονδύλια, μίζες, ιδιωτικές και κρατικές εταιρείες, αποφάσεις δικαστηρίων για παράνομες απεργίες, μας λένε πως δολοφόνησαν 57 ανθρώπους και τεχνηέντως αποκρύπτουν τον συνολικό αριθμό των νεκρών, διαχειρίζοντας  και συνεχίζοντας, μέρες μετά το έγκλημα τους, να πατάνε στις στάχτες των πτωμάτων για να μην χάσουν τα κεκτημένα τους. Ποτέ δεν θα μάθουμε τον ακριβή αριθμό των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν, γιατί όπως σε κάθε κρατική δολοφονία κύριο μέλημα του κράτους είναι η επικοινωνιακή διαχείριση του εγκλήματος. Κανείς δεν θα αποκαλύψει τον ακριβή αριθμό που επέβαινε στο τρένο και τεχνηέντως θολώνουν επικοινωνιακά τις πληροφορίες μιλώντας για νεκρούς αλλά και για αγνοούμενους!

Πολιτικοί, κόμματα και δημοσιογράφοι έχουν γίνει μπετόν αρμέ, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να συσκοτίσουν τα γεγονότα και τις «παθογένειες», δηλαδή να κρύψουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Γιατί αυτές οι «παθογένειες» είναι ζωτικής σημασίας για το σύστημα που υπηρετούν, αυτές το τρέφουν.

Η συγγνώμη του Μητσοτάκη είναι απλά μια πολιτική επικοινωνιακή τούμπα προς το πόπολο των ψηφοφόρων και έρχεται μετά την ομιλία του περί ανθρώπινου λάθους και μόνο. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η εικόνα τους και η διατήρησή τους στην εξουσία. Τα λυπημένα πρόσωπα του ίδιου αλλά και άλλων πολιτικών είναι εξαίσια μόνο για φτύσιμο.

Το «ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Έτσι, όπως όλοι τους έχουν μερίδιο ευθύνης και βοήθησαν να συντελεστεί η κρατική δολοφονία, έτσι παραμένουν ενωμένοι και έτοιμοι να ρίξουν στην πυρά και να βγάλουν από το κάδρο όποιον χρειαστεί, βορά με αντάλλαγμα να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός. Σαν μια εξαίσια εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση που δεν έχει πρόβλημα να δολοφονήσει μέλη της ώστε να μην διαταραχτεί η εξουσία της.  

ΌΛΟΙ τους σε λίγο καιρό θα ζητήσουν ψήφο για να συνεχίσουν συνεργατικά να εργάζονται πάνω σε νέα εγκλήματα ενάντια στο κοινωνικό σύνολο. ΌΛΟΙ τους θα συνεχίζουν να προβάλλουν σκουπίδια στις τηλεοράσεις, στηρίζοντας τη διατήρηση της ματαιότητας, της σαπίλας και της αποχαύνωσης. ΌΛΟΙ τους θα ζητήσουν την ψήφο σου για να σε κάνουν μέτοχο και να δικαιολογήσουν έτσι τα δικά τους εγκλήματα.

ΔΕΝ υπάρχει λιγότερο κακό. Η λογική του λιγότερου κακού έχει να κάνει κυρίως με το πόσα χρόνια βρίσκεται κάποιος σε εξουσιαστικές θέσεις και άρα αυτός που πιστεύει αυτή την λογική έχει ως αξίωμα και δέχεται τον αρνητικό και εγκληματικό χαρακτήρα της εξουσίας. Έτσι, όμως, πριμοδοτεί τον εγκληματικό χαρακτήρα της εξουσίας και κάνει τον εαυτό του μέτοχο των όποιων κρατικών εγκλημάτων.

Ανυπόλυτος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: