«Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι…»

Σύλληψη της Καϊλή από την βέλγικη αστυνομία για χρηματισμό από το κράτος του Κατάρ. Μαζί της κατηγορούνται ο σύζυγος της και άλλα δύο στελέχη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και επιχείρηση νομιμοποίησης μαύρου χρήματος, ενώ λέγεται ότι συνελήφθη και ο πατέρας της με μια τσάντα γεμάτη χαρτονομίσματα. Αυτό το αισχρό πολιτικό υποκείμενο, ξεστόμιζε τις αθλιότητες περί πρωτοπορίας του Κατάρ στα εργασιακά δικαιώματα, έχοντας ήδη, απ’ ό,τι φαίνεται, χρηματιστεί απ’ αυτό, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να κρύψει τις άθλιες εργασιακές συνθήκες και τους χιλιάδες θανάτους στα εργασιακά του κάτεργα. Εάν το κράτος του Κατάρ έφτασε να χρηματίσει την Καϊλή, φανταζόμαστε με τι μέσα έφτασε να αναλάβει την διοργάνωση του Μουντιάλ!

Οι εξελίξεις έχουν ήδη δώσει πάσα σε διάφορους δημοσιολογούντες και «τρολ» της κυβέρνησης που επιχειρούν να συνδέσουν τον λόγο παρακολούθησης του Ανδρουλάκη και γενικότερα την χρησιμότητά τους, μπας και κατορθώσουν να καλύψουν τον «ΚρυφαΚούλη». Βέβαια, πίσω από όλα αυτά κρύβεται η αγωνία τους, γιατί η Καϊλή είχε καλές σχέσεις με την ΝΔ και ήταν υπέρμαχος της συνεργασίας των δύο κομμάτων, ενώ η κατάσχεση των συσκευών της είναι πιθανό να βγάλει και πολλά ενδιαφέροντα «μαργαριτάρια» για την Ν.Δ.. Επίσης, η προώθηση του Κατάρ από την Καϊλή (με το αζημίωτο, βέβαια!) φαίνεται πως, εκτός από την διοργάνωση του Μουντιάλ, είχε να κάνει και με την προώθηση της ενεργειακής αγοράς του Κατάρ. Αυτό φάνηκε και από ομιλία της στο ευρωκοινοβούλιο, όπου, εκτός από τον εκθειασμό στα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, προέτρεψε τους ευρωπαίους να αγοράζουν και φυσικό αέριο από εκεί. Χαρακτηριστικές είναι και οι επαφές της με αξιωματούχους, καθώς και με τον υπουργό Επικρατείας του Κατάρ. Μετά τα παραπάνω, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εμπλοκή των ΗΠΑ στην σύλληψη της Καϊλή. Σαφώς, η δραστηριότητά της έπληττε και τα δικά τους συμφέροντα στην ενεργειακή αγορά.

Ας κάνουμε και μια πρόβλεψη: Η ενδεχόμενη έκδοση της Καϊλή στην ελληνική δικαιοσύνη θα έχει ως αποτέλεσμα την χρηματική αποζημίωση της!  

Αχ Εύα, οι τεμπέληδες των επιδομάτων, που έλεγες, σε χαιρετούν!

Ανυπόλυτος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: