ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΜΑΤΖΟΥΡΙΔΗ

Στις 13/10 ένστολοι κουκουλοφόροι μπάτσοι εισέρχονται στο σπίτι του Χάρη Ματζουρίδη, όπου, μπροστά στην συντρόφό του και στο παιδί τους, τον συλλαμβάνουν.

Ενώ η γειτονιά είχε βγει να υπερασπιστεί τον Χάρη, οι μπάτσοι αναφέρουν, ψευδώς, ότι διώκεται για ασέλγεια σε ανήλικο. Στην πραγματικότητα διώκεται για συμμετοχή σε ληστεία το 2018 και για εμπρησμό αντιπροσωπείας αυτοκινήτων το 2009, και όλα αυτά με βάση ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και με την διάτρητη μέθοδο του DNA. Η συνέχεια γνωστή για όσους έχουν πέσει στα χέρια των μπάτσων: εξευτελισμός και βασανισμός, τα οποία τον οδηγούν σε σπάσιμο της ψυχικής του υγείας, με πολλούς αυτοτραυματισμούς και απόπειρες αυτοκτονίας. Από το τέλος Οκτωβρίου νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου στερείται επισκεπτηρίων συνεχίζοντας να υπόκειται τον ψυχολογικό πόλεμο από μεριάς των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Μετά από την επιπλέον επιβάρυνση της ψυχικής του υγείας, μεταφέρεται στο Δαφνί.
Ενώ κατατίθεται αίτημα αποφυλάκισης στο συμβούλιο των φυλακών, λόγω βεβαρυμμένης ψυχικής υγείας που παρ’ ολίγον να του κοστίσει τη ζωή, η εισαγγελία της φυλακής όχι μόνο δεν απελευθερώνει τον Χάρη Ματζουρίδη αλλά αποδίδει την επιδείνωση της ψυχικής υγείας του σε ψευδή αυτοτραυματισμό με σκοπό την απόπειρα απόδρασης, γεγονός που του επιφέρει πειθαρχικό παράπτωμα.
Είναι σαφές, πως οι ανθρωποφύλακες επιθυμούν την ψυχική και σωματική εξόντωση του Χάρη Ματζουρίδη.
Είναι σαφές, πως το κράτος ψάχνει εναγωνίως νίκες, ακόμα και μέσα από ανώνυμα τηλεφωνήματα και λήψης DNA.
Είναι σαφές, πως ο μόνος τρομοκράτης είναι το κράτος.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΜΑΤΖΟΥΡΙΔΗ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: