Μουσικοί ενάντια σε κάθε αποκλεισμό. Κουβέντα για την συνδιαμόρφωση δράσεων, αλλά και την συμμετοχή στην συγκέντρωση και πορεία 15 Γενάρη ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό.

Κουβέντα για την συνδιαμόρφωση δράσεων ενάντια σε κάθε αποκλεισμό, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου προσχηματικού υγιειονομικού αποκλεισμού.

Το Σάββατο 8 του Γενάρη στη 1.00 μμ θα γίνει μια πρώτη κουβέντα για την συνδιαμόρφωση δράσεων, αλλά και την συμμετοχή στην συγκέντρωση και πορεία 15 Γενάρη ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Θα βρεθούμε δίπλα στην Πνύκα στο σταθμό του Αστεροσκοπείου, σε περίπτωση βροχής θα είμαστε στον Λουμπαρδιάρη στην είσοδο του Φιλοπάππου, στο περίπτερο του Πικιώνη. Από την αρχή της κρίσης οι πρώτοι που βίωσαν τον αποκλεισμό εδώ και δυο χρόνια τώρα ήταν οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες. Ο χειμώνας προβλέπεται ζοφερός για όλους μας.

Μουσικοί ενάντια στους αποκλεισμούς και τους διαχωρισμούς καλούν όλους και όλες που θέλουν να συμμετέχουν σε ένα αέναο ανατρεπτικό γλέντι κοινότητας  χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς γιατί το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Στόχος  είναι αυτό να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, ωστε να καλύπτονται ανάγκες που προκύπτουν σε  κοινωνικές ομάδες που βιώνουν αποκλεισμούς, αρχής γενομένης των υγειονομικών σε αναστολή.

Πηγή: https://mousikoienantia.noblogs.org/post/2022/01/05/%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%81%cf%86%cf%89/

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: