Να αντισταθούμε στην επέλαση της βαρβαρότητας

Τα κράτη, οι φαρμακοβιομηχανίες και οι ειδικοί τους συνεχίζουν την εξάπλωση και την επιβολή της δυστοπίας και εντείνουν την τρομοεκστρατεία του καθεστώτος υγειονομικής ασφάλειας σε δύο κατευθύνσεις.

Από τη μία, αντιμετωπίζουν με πολεμικούς όρους τους/τις ανεμβολίαστους/-ες, επεκτείνοντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, διευρύνοντας τους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις, τις περιφράξεις και τους αποκλεισμούς, επιβάλλοντάς τους κοινωνική «αποβολή» από διάφορους τομείς της ζωής και οικονομική ασφυξία (μέσω των υποχρεωτικών τεστ και των προστίμων), την ίδια στιγμή που συνδέουν τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα με κρατικές ψηφιακές πλατφόρμες (οι οποίες είναι διαρκώς προσβάσιμες στους εργοδότες) που εντείνουν τον έλεγχο και την πειθάρχηση.

Αν η 3η δόση είναι «αναμνηστική/ενισχυτική»,

η 4η τι θα είναι άραγε;;;

Από την άλλη, με μια έμμεση και σιωπηρή παραδοχή της υγειονομικής αποτυχίας των «θαυματουργών εμβολίων» (γονιδιακών/βιοτεχνολογικών «θεραπειών»), εκβιάζουν και όσους/όσες εμβολιάστηκαν, μέσω της 3ης δόσης και της συρρίκνωσης του απαιτούμενου χρόνου πραγματοποίησής της στους τρεις μήνες από τη 2η. Στο ίδιο διάστημα, επίσης, όρισαν και τον εμβολιασμό μετά από νόσηση. Η 3η δόση όπως και ο εμβολιασμός 3 μήνες μετά από νόσηση συνδέονται άρρηκτα με το πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων (green pass) και την απειλή της άρσης των «ελευθεριών», που είχαν διαφημιστεί, για όσους/-ες επέλεξαν να εμβολιαστούν (εκκινούμενες/-οι από διαφορετικές αφετηρίες) ή εξαναγκάστηκαν στο πλαίσιο των κυριαρχικών προσταγών της «επιχείρησης-ελευθερία» του μαζικού εμβολιασμού.

Να επανεφεύρουμε το «όπλο» της κριτικής και της αμφισβήτησης απέναντι στις κυριαρχικές αφηγήσεις γύρω από την covid-19, ως προϋπόθεση για το πέρασμα στην κριτική των «όπλων» της εναντίωσης και της εξέγερσης απέναντι στον πολιτισμό της εξουσίας, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Να σταθούμε αλληλέγγυοι/-ες, σε όσους/-ες βιώνουν τις συνέπειες αυτής της συνθήκης.

Να αντισταθούμε στην επέλαση της βαρβαρότητας

Να (αυτο)οργανώσουμε την αντεπίθεση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας

(Α)…χωρίς υγειονομική πιστοποίηση

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: