ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

Η «πανδημία» της covid19 και η χρησιμοποίηση της από τις εξουσιαστικές ελίτ του πλανήτη, είναι πολυεπίπεδη και εξελίσσεται σε μια συγκεκριμένη φάση της παγκοσμιοποίησης, όπου, εν μέσω σφοδρών ενδο-κυριαρχικών ανταγωνισμών, δεν έχουν πάψει να υφίστανται εκείνοι οι σχεδιασμοί που συντείνουν στην διαδικασία ενοποίησης του καθεστώτος κυριαρχίας υπό το οποίο θα «ζει» ο παγκόσμιος πληθυσμός.
Ένα κομμάτι του παζλ αποτελεί η λεγόμενη διαχείριση σε καθαρά υγειονομικό επίπεδο. Η διαφορά του αναρχικού λόγου έγκειται στην κατ’ αρχήν αναγνώριση της ιατρικής αντιμετώπισης, ως μια ψηφίδα απ’ το ευρύτερο και υπό διαμόρφωση ψηφιδωτό που επιχειρούν να συνθέσουν οι κυρίαρχοι του πλανήτη. Αντίθετα ο κομμουνιστικός εσμός και οι παραφυάδες του (αναρχιστές), όταν δεν επικρίνουν χλιαρά τους κρατικούς εξαναγκασμούς και τις υποχρεωτικότητες, ανάγουν το διαχειριστικό κομμάτι σε πρωτεύον, αντιπολιτευόμενοι εκδοχές της κρατικής διαχείρισης και όχι το ίδιο το κράτος και τους μηχανισμούς του και βέβαια τις απώτερες εξουσιαστικές επιδιώξεις.

Στις 13/12/21 δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο κρατικές δολοφονίες, όπου το μεγαλύτερο μέρος του εστιάζει στο κομμάτι της διαχείρισης της covid19 και όσους νοσούν από αυτήν. Επιχειρηματολογήσαμε και εμπεριστατωμένα ισχυριζόμαστε ότι τα κυριαρχικά συμφέροντα από πολύ νωρίς γνώριζαν για την πραγματική θνησιμότητα του νέου κορωναιού και για τον λόγο αυτό είχαν δοθεί και οι ανάλογες κατευθυντήριες γραμμές. Μεγάλη Επανεκκίνηση, γνωστή και με την αγγλική ονομασία της ως Great Reset, ονομάστηκε η 50η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2020. Ο διευθύνων σύμβουλος του Φόρουμ Κλάους Σβαμπ, και εμπνευστής του πονήματος, παρουσίασε τα βασικά στοιχεία της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», η οποία αποτελεί τη βίβλο του δυστοπικού κόσμου που σχεδιάζεται. Για την ύπαρξη του νέου κορωναϊού μάθαμε τον Δεκέμβρη του 2019. Από την εμφάνιση του ιού, μέχρι την παρουσίαση του περί ου ο λόγος πονήματος μεσολαβεί ένα διάστημα έξι μηνών. Η συγκέντρωση των στοιχείων, η επιμέλεια, η εκτύπωση κλπ αποδεικνύει περίτρανα ότι γνώριζαν, τουλάχιστον από τον Γενάρη του 2020, πως η θνητότητα από τον ιό είναι αμελητέα, μιας και μεταξύ των άλλων οι συγγραφείς το ομολογούν και μάλιστα με ξεκάθαρο τρόπο στο βιβλίο τους.
Αφού δίνονται οι κατευθυντήριες γραμμές, από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν δράση υπερεθνικοί οργανισμοί, όπως ο ΠΟΥ, ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ, η ΕΕ κλπ με προμετωπίδα φυσικά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για να προωθήσουν το αφήγημα που πρέπει να επιβληθεί στους απανταχού λαούς του πλανήτη μέσω των κυβερνήσεων, των κοινοβουλίων, των επιστημόνων, των δημοσιογράφων κ.ά., που δεν είναι άλλο από την τυφλή υπακοή, την θυσία της «ελευθερίας» στον βωμό της «ζωής» και της «υγείας» του παγκόσμιο πληθυσμού.
Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, ο ΠΟΥ έδωσε τα εργαλεία, σύμφωνα με τα οποία θα βαπτίζονταν νεκροί από covid19 ακόμα και τα δέντρα. Όμως, οι πολιτικοί υπηρέτες της κυριαρχίας στο νότιο υποκατάστημα του ελλαδικού προτεκτοράτου, προχώρησαν και στην εξόντωση χιλιάδων ασθενών με covid19, προκειμένου να ανεβάσουν τα νούμερα και να συνεχίσουν να τρομοκρατούν και να χειραγωγούν με επιτυχία τον κοινωνικό χώρο.
Η εμφάνιση της μελέτης των Σ. Τσιόδρα – Θ. Λύτρα στην ουσία δεν λέει κάτι καινούριο όλοι, λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι λόγω της υποστελέχωσης του ΕΣΥ, την έλλειψη σε ΜΕΘ κλπ οι θάνατοι αυξάνονται. Η κυβέρνηση, απλά, με διάφορα τεχνάσματα και επικοινωνιακές τακτικές, είχε καταφέρει να το διαχειρίζεται. Το ζήτημα που προκύπτει, λοιπόν, είναι, ότι τα στοιχεία προέρχονται από τον αγαπημένο της κυβέρνησης Τσιόδρα και κυρίως, το γεγονός ότι γνώριζαν τι θα συμβεί και παρ’ όλα αυτά επέλεξαν να διώξουν περίπου 7.000 υγειονομικούς, να μην προβούν στην δημιουργία των απαραίτητων κλινών ΜΕΘ, αλλά και να φτιάξουν μια υποτυπώδη, έστω, πρωτοβάθμια περίθαλψη. Η κυβερνητική επιλογή, λοιπόν, έγινε συνειδητά, οπότε μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα.
Ας δούμε εν συντομία τα κύρια στοιχεία της μελέτης. Παρουσιάζεται αυξημένη θνητότητα από 57% έως και 87%, η οποία καταγράφεται κατά περιόδους στους διασωληνωμένους ασθενείς στην Ελλάδα. Το θλιβερό αυτό ποσοστό εξαρτάται από την πληρότητα των ΜΕΘ και από το εάν ο ασθενής βρίσκεται εντός ή εκτός μονάδας.
Περισσότερες από 1.500 ζωές ασθενών θα μπορούσαν να έχουν σωθεί το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου του 2020 και Μαΐου του 2021, εάν το σύστημα Υγείας λειτουργούσε σε συνθήκες χαμηλότερης πίεσης. Ο Θ. Λύτρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ανάλυση αυτή έγινε τέλος Μαΐου, και ως οφείλαμε σαν λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας τη γνωστοποιήσαμε άμεσα και επανειλημμένα σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ‘‘ανώτατο’’ επίπεδο».
Επισημαίνει, πως το εάν θα επιβιώσει ένας διασωληνωμένος ασθενής, εξαρτάται από το που ζει και σε ποιά περίοδο (με τι φόρτο στο ΕΣΥ) τύχει να αρρωστήσει. «Το αν αυτό είναι αποδεκτό, ας το κρίνει ο κάθε πολίτης και ας βγάλει τα όποια συμπεράσματα», τονίζει ο ίδιος.
Σχολιάζοντας τα ευρήματα, ο κ. Λύτρας διευκρινίζει πως το ΕΣΥ αδυνατεί να ανταποκριθεί στον φόρτο: «Με περισσότερους από 400 διασωληνωμένους, χάνουμε ασθενείς που αναμένεται να ζούσαν αν νοσηλεύονταν υπό άλλες συνθήκες. Επιπλέον, έχουμε κραυγαλέα και απαράδεκτη ‘υγειονομική ανισότητα’ μεταξύ Αττικής και υπόλοιπης Ελλάδας».
Για το εάν ενισχύθηκε το ΕΣΥ ή όχι, παραπέμπει στους συναδέλφους του που εργάζονται σε αυτό, στους ασθενείς που το ζουν και στους δημοσιογράφους, οι οποίοι οφείλουν να κάνουν αντικειμενικό ρεπορτάζ από το πεδίο. «Εγώ δείχνω τι λένε τα επιδημιολογικά δεδομένα», σχολιάζει, για να διευκρινίσει, «Από τους 3.988 θανάτους διασωληνωμένων που αναλύθηκαν, 1.535 αποδίδονται αθροιστικά στους 3 αυτούς παράγοντες. Δηλαδή, εκτιμάται πως τόσοι θα γλίτωναν, αν όλοι νοσηλεύονταν με χαμηλό φόρτο στο ΕΣΥ (κάτω από 200 διασωληνωμένους), σε νοσοκομεία Αττικής και εντός ΜΕΘ». «Όσο περισσότεροι είναι οι διασωληνωμένοι στο ΕΣΥ, τόσο αυξάνει «κλιμακωτά» η πιθανότητα θανάτου ανά μέρα νοσηλείας: αύξηση 25% για άνω των 400 ασθενών, έως +57% για άνω των 800 ασθενών. Διασωλήνωση σε νοσοκομείο ‘εκτός Αττικής’ σχετιζόταν με αύξηση θνητότητας 35% έως 40%».
Εάν προσθέσουμε, επίσης, το γεγονός, ότι προ πανδημίας και σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα θα έπρεπε ο ελλαδικός χώρος να διαθέτει κατ’ ελάχιστο 2.000 – 4.000 κλίνες ΜΕΘ και τις διπλάσιες κλίνες ΜΑΦ, μπορεί ευκόλως ο καθένας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του διαρκούς και εν εξελίξει εγκλήματος που διαπράττεται, προκειμένου να υλοποιηθεί το εξουσιαστικό αφήγημα.
Αν και υπάρχει προσπάθεια υποβάθμισης των στοιχείων της μελέτης από το κυβερνητικό μπλοκ, με τον εκπρόσωπο τύπου Γ. Οικονόμου να ισχυρίζεται, εξ’ ονόματος του Μητσοτάκη, ότι δεν είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης, όποιος και αν τους πιστεύει του ευχόμαστε, απλά, περαστικά του…
Οφείλουμε, φυσικά, να αναγνωρίσουμε την φιλότιμη, εκ των υστέρων προσπάθεια του Σ. Τσιόδρα να στηρίξει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Μητσοτάκη, αλλά, όπως λέει και το ρητό, «Verba volant, scripta manent», δηλαδή, «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν».


Λούπους

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: