ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 12.00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΓΕΝΑΡΗ, 12.00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ, ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ», ΚΡΑΤΗ, «ΕΙΔΙΚΟΙ», ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ «ΕΥΚΑΙΡΙΑ» Μ’ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΥΝΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΆΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΔΕΣΜΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑΠΆΤΕΣ ΠΕΡΙ «ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ» ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΗΚΟΩΝ

ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 12.00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΠΟΡΕΙΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΓΕΝΑΡΗ, 12.00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

(εν’ όψει του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους 60 και άνω)

Συσπείρωση Αναρχικών

Αφίσα και κείμενο της Πρωτοβουλίας Ενάντια στο Υγειονομικό Απαρτχάιντ για την συγκέντρωση στις 18 Δεκεμβρίου και την Πορεία στις 15 Γενάρη:

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚOΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΙΤHΡΗΣΗ ΚΑΙ

ΠΡOΣΤΙΜΑ

Το πρόστιμο των 100€/μήνα αποτελεί το πιο πρόσφατο μέτρο πίεσης σε μια σειρά καταναγκασμών, περιορισμών και απαγορεύσεων που υφιστάμεθα «για το καλό μας» εδώ και δύο χρόνια∙ αλλά όχι το τελευταίο. Είναι βέβαιο πως σύντομα θα επιβληθεί σε όλους τους ανεμβολίαστους ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά και όσες αμελήσουν να λάβουν την τρίτη, τέταρτη ή επαναλαμβανόμενη δόση τους. Οι εντολές των αρχών διαρκώς ανανεώνονται, τα κριτήρια υποχρεωτικής συμμόρφωσης διαρκώς επανακαθορίζονται, τα πιστοποιητικά φρονημάτων και τα «προνόμια» τίθενται διαρκώς υπό αίρεση. Το social credit system είναι εδώ.

Είναι πλέον σαφές και στον πιο εύπιστο ότι, όλα αυτά τα κατ’ επίφαση υγειονομικού χαρακτήρα μέτρα, στοχεύουν στον έλεγχο και την πειθάρχηση στις ανάγκες της νέας κανονικότητας. Ότι δεν πρόκειται για ανικανότητα διαχείρισης μιας «υγειονομικής κρίσης» εκ μέρους των κρατών, αλλά για σκληρή πολιτική που εντείνει κάθε μορφής εκμετάλλευση και καταστολή. Ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθόλου προσωρινή δεν είναι, αλλά έχει γίνει ο κανόνας. Ότι όσο υπομένουμε αγόγγυστα υποχρεωτικότητες, τόσο αυτές θα πολλαπλασιάζονται και θα μας σφίγγουν το λαιμό. Και ότι με ολόκληρο το πολιτικό φάσμα να τις στηρίζει, ενόσω η καθεστωτική αριστερά πλειοδοτεί σε σκληρότητα, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από κανένα σωτήρα.

ΣΥΓΚEΝΤΡΩΣΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021, 12:00, ΠΡΟΠYΛΑΙΑ

ΠΟΡΕΙΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2022, 12.00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Πρωτοβουλία Ενάντια στο Υγειονομικό Απαρτχάιντ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: