Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ

Ο Γιόζεφ Μένγκελε, γνωστός και ως «ο άγγελος του θανάτου στο Άουσβιτς», μέσα από το ρόλο του επιστήμονα γιατρού έμεινε στην ιστορία για τις θηριωδίες του, που οδήγησαν στον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Οι κτηνωδίες αυτές, όπως φαίνεται έχουν εμπνεύσει «άξιους» ανά τον κόσμο συνεχιστές του. Κάποιοι από αυτούς κατοικοεδρεύουν στον ελλαδικό χώρο, τιτλοφορούν το προσωνύμιο του επιστήμονα ιατρού, κατέχουν θέσεις υψηλές και φυσικά κάνουν την βρώμικη δουλειά του κράτους και της εξουσίας.

Ο λόγος, για τον έλληνα πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου και μέλος της επιτροπής των ειδικών ο πολυεξιδεικευμένος πλαστικός χειρούργος παρακαλώ, Θ. Εξαδάχτυλος του οποίου η ειδικότητα αποτελεί …επιτομή στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Το εν λόγω ανθρωποειδές μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σε ερώτηση για το αν οι ανεμβολίαστοι που νοσούν με κορονοϊό θα πρέπει να πληρώνουν τα έξοδα νοσηλείας τους στα νοσοκομεία, δήλωσε ότι πρέπει να πληρώνουν ένα μέρος από την τσέπη τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η πρόταση δεν είναι παράλογη.
Ο Θ. Εξαδάκτυλος υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι που νοσούν και χρήζουν νοσηλείας σε ΜΕΘ, ασθενούν από επιλογή τους, αφού δεν δέχονται να εμβολιαστούν και έτσι αυξάνουν το οικονομικό και υγειονομικό κόστος. Υποστήριξε μάλιστα, ότι καταπατούν το δημοκρατικό δικαίωμα των εμβολιασμένων και προσθέτουν πολλαπλάσιο κόστος, ενώ σε άλλο σημείο χρησιμοποίησε και της εξής έκφραση: «στο κύμα είμαστε όλοι, στον πνιγμό όσοι δε φοράνε σωσίβιο».
Ο Εξαδάκτυλος με τον πιο χυδαίο τρόπο προσπαθεί να μπολιάσει με μίσος τους εμβολιασμένους ενάντια στο «απόλυτο κακό» τους ανεμβολίαστους, τους οποίους δεν χάνει την ευκαιρία να υβρίζει, να προπηλακίζει και να τρομοκρατεί.
Το ρεσιτάλ της μισανθρωπίας συνεχίστηκε αμείωτα: «εφόσον είστε ανεμβολίαστοι και δεν θέλετε το μικρό κόστος του εμβολιασμού αν θα σας προκύψει το μεγάλο κόστος των νοσηλειών, των νοσηλειών σε ΜΕΘ θα συμμετέχετε οικονομικά σε αυτό. Αυτές είναι κάποιες πολιτικές οι οποίες εφαρμόζονται αλλού, αν μας ζητηθεί η γνώμη μας για το τι θα μπορούσε να γίνει και εδώ ναι θα τη δώσουμε».
Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και στην Ελλάδα απάντησε τα εξής: «Κοιτάξτε η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι οι άνθρωποι που με ένα μικρό κόστος προστατεύονται και προστατεύουν δεν βρίσκονται στις ΜΕΘ παρά μόνο από ατυχία. Οι άνθρωποι που βρίσκονται όμως στις ΜΕΘ από επιλογή πέραν του οικονομικού κόστους προσθέτουν και ένα υγειονομικό κόστος καθώς άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να λάβουν τις θεραπείες τους έγκαιρα, τις απωθούν προς τα πίσω για τρίτη συνεχή φορά μέσα στην πανδημία. Αυτό καταπατά το δημοκρατικό δικαίωμα των πρώτων και προσθέτει ένα κόστος το οποίο είναι πολλαπλάσιο. Κόστος που πληρώνεται τώρα και κόστος υγείας το οποίο θα πληρωθεί στη συνέχεια από όσους θεραπεύονται λίγο αργότερα».

Σε δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση για το αν οι ανεμβολίαστοι θα μπορούσαν να πληρώνουν κόστος νοσηλειών απάντησε ότι «ένα μέρος βεβαίως, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Ένα μέρος δεν θα ήταν καθόλου παράλογο».
Όσο για τις αποδοκιμασίες εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μόνο ως χλιαρές και υποκριτικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ο ιατρικός κόσμος έχουν την υποχρέωση να περιθάλπουν χωρίς διακρίσεις τον κάθε ασθενή, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, για την πρόληψη και τη θεραπεία του. Η πολιτεία υποχρεούται να παρέχει σε όλους τους πολίτες δωρεάν περίθαλψη και ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Ατυχείς (sic!!!) απόψεις περί του αντιθέτου απ’ όπου και εάν προέρχονται σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών». (Γραφείο Τύπου του ΙΣΑ).
Ώστε απλά «ατυχείς» είναι οι προτροπές του ευγονιστή Εξαδάκτυλου, από την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα αδυνατούσαν να πληρώσουν νοσήλια; Μα αν η «αποδοκιμασία» εκφράζεται μ’ αυτόν τον τρόπο ποια η διαφορά της από την ανοιχτή επιδοκιμασία; Όσο για τον όρκο του Ιπποκράτη αυτός φυσικά έχει προ πολλού καταλήξει στο κάλαθο των σκουπιδιών εκεί που θα έπρεπε να καταλήξει ο Εξαδάκτυλος και οι όμοιοί του.
Η κερκόπορτα λοιπόν σύμφωνα με τον Εξαδάκτυλο πρέπει να ανοίξει. Είχες ατύχημα και δεν φόραγες την ζώνη ή το κράνος σου, είσαι παχύσαρκος και αντιμετωπίζεις καρδιακά προβλήματα, είσαι υπεύθυνος και πρέπει να υποστείς τις συνέπειες, ήταν επιλογή σου οπότε θα υπάρχει και η ανάλογη ποινή. Δεν λησμονούμε τις φιλότιμες προσπάθειες, από ευυπόληπτα μέλη της δουλοπαροικίας του κράτους και της εξουσίας όπως του Πορτοσάλτε, της Μ. Ξαφά και πάει λέγοντας, που με ανάλογες ή και ίδιες προτάσεις απευθύνθηκαν στον κοινωνικό χώρο. Όμως, έχει ιδιαίτερο βάρος όταν τέτοιου τύπου προτάσεις υποστηρίζονται από «περισπούδαστους» επιστήμονες.
Δεν χωρά αμφιβολία ότι η προτροπές Εξαδάκτυλου ούτε τυχαίες είναι, ούτε αυθόρμητες. Ο Θ. Εξαδάκτυλος κατέχει σημαντικό συνδικαλιστικό αξίωμα όντας πρόεδρος του ΠΙΣ, και αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει αρκετά καλά, όπως καθένας από το σινάφι του, την τεχνική της εξαπάτησης, του ψεύδους, και την διπλωματία καθώς και το πότε, το που πρέπει να μιλήσει, όπως και το τι να πει ή να μην πει. Με λίγα λόγια έχει τα βασικά εκείνα χαρακτηριστικά, που χρειάζεται για να κάνεις πολιτική με εξίσου βασικό την απανθρωπιά και τον αμοραλισμό.
Έχουμε την πεποίθηση, ότι η στιγμή που επιλέχτηκε να τοποθετηθεί, αμέσως δηλαδή μετά τα νέα μέτρα απαρτχάιντ, που παίρνει το κράτος ενάντια στους ανεμβολίαστους και με τα όσα συμβαίνουν στον ευρωπαϊκό χώρο, στοχεύει στην επιπλέον σκλήρυνση και επίθεση ενάντια σ’ όσους δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν, αλλά και γενικότερα στον κοινωνικό χώρο.
Η πρόταση Εξαδάκτυλου έρχεται μετά την αναγγελία της Αυστρίας για λοκ ντάουν και εγκλεισμό, ενώ προαναγγέλλει αναγκαστικό εμβολιασμό του πληθυσμού από 1/2/22. Η Γερμανία και κρατίδια αυτής, αναγγέλλουν καθημερινό τεστ στους ανεμβολίαστους και ενδεχόμενη άρνηση θα επιφέρει την στέρηση μισθού. Σαφώς και όλα αυτά δεν θ’ αργήσουν να έρθουν και στον ελλαδικό χώρο. Οπότε, η πρόταση Εξαδάκτυλου όχι μόνο εντάσσεται στο ήδη υπάρχον κλίμα, αλλά λειτουργεί ως «λαγός» των εξελίξεων. Τι θα πει αναγκαστικός εμβολιασμός του πληθυσμού; Πως αυτός επιβάλλεται στην παρούσα φάση;
Η δημοκρατία τους, δεν επιτρέπει (μέχρι στιγμής) την εικόνα της αρπαγής, της καθήλωσης και του τρυπήματος με το εμβόλιο, οπότε ο εξαναγκασμός γίνεται υπό την αναβάθμιση της απειλής, την οποία ευγονιστές με το κύρος του επιστήμονα, όπως ο Εξαδάκτυλος διαχέουν στον κοινωνικό χώρο μέσα από φιλόξενες συχνότητες, όπως αυτή του σκάι. Φυσικά, την ίδια ακριβώς στιγμή βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, οξύνεται η πόλωση, ενώ επιχειρείται να νομιμοποιηθεί κοινωνικά το απαρτχάιντ και το μίσος ενάντια στους ανεμβολίαστους.
Δεν αμφιβάλλουμε ότι θα λογοδοτήσουν οι κάθε λογής εξαδάκτυλοι πραίτορες και θα τοποθετηθούν στην ιστορία δίπλα σε καθάρματα όπως ο Μένγκελε και οι όμοιοί τους. Αυτό που ευχόμαστε είναι να μην αργήσει αυτή η ημέρα…


Απάτσι

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: