Πραγματοποίηση πορείας έναντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα μέτρα της κυβέρνησης

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι img_20211002_204016.jpg

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση στο Μοναστηράκι ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στην επιβολή υγειονομικών πιστοποιητικών και στην επιβολή καθεστώτος απαρτχάιντ στους ανεμβολίαστους, όπου μοιράστηκαν κείμενα, διαβάστηκαν επίσης κείμενα από την μικροφωνική, ενώ περίπου στις 1.20 εκατοντάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία με κατάληξη την πλατεία Βικτωρίας μέσω των οδών Αθηνάς και 3ης Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί το κείμενο που μοιράστηκε και διαβάστηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών:

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

Με μεθόδους απαρτχάιντ, απειλές, αποκλεισμούς περιοχών, κατ’ οίκον εγκλεισμούς, και πρόστιμα, εκβιασμούς, απολύσεις, ιατρική τρομοκρατία, ναζιστικές μεθόδους, ψέματα, εξαγορές.

Οι σκοτεινές εποχές δεν είναι παρελθόν. Είναι το παρόν και το μέλλον, που επιφυλάσσει η εξουσία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Οι ανεμβολίαστοι αποκλείονται σταδιακά από τους χώρους ή τις περιοχές που ορίζει το κράτος ως προστατευμένες, εκτοπίζονται «πρόσκαιρα» και μέχρι νεωτέρας από την κοινωνική ζωή των «κανονικών», δηλαδή των εμβολιασμένων, τίθενται επ’ αόριστον σε αναστολή εργασίας ή απολύονται, χαρακτηρίζονται ανεύθυνοι, εγκληματίες, ακόμη και δολοφόνοι, παρ’ ότι το μόνο που έχουν πράξει ή μάλλον δεν έχουν πράξει είναι να εμβολιαστούν. Ο στιγματισμός τους έρχεται βήμα-βήμα, η διαδικασία αποδοχής του έχει όλα τα χαρακτηριστικά, η κοινωνική συμμετοχή στον «λιθοβολισμό» τους κρίνεται απαραίτητη, η εχθρότητα απέναντί τους αυξάνεται με το κράτος και τους μηχανισμούς προπαγάνδας να τους εμφανίζουν ως τους μοναδικούς υπεύθυνους για την οικονομική κρίση και για όλα τα δεινά, που τυχόν εμφανιστούν.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στοχεύει στην συντριβή της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

Η «νέα κανονικότητα» σηματοδοτεί για τους εμβολιασμένους ταπεινωτικά «προνόμια», όπως την υποχρέωσή τους να επιδεικνύουν το περίφημο υγειονομικό διαβατήριο, αλλά και ταυτότητα για να εισέρχονται λόγου χάριν στους κλειστούς χώρους εστίασης, ενώ οι εργοδότες θα μπορούν να γνωρίζουν εάν ένας εργαζόμενος είναι εμβολιασμένος ή όχι.Το ζήτημα δεν είναι υγειονομικό, κάτι που δεν πρόκειται να βαρεθούμε να επαναλαμβάνουμε. Η αποικιοποίηση των ανθρώπινων σωμάτων, είναι αδιαπραγμάτευτη για την εξουσία και τους «ειδικούς». Το κράτος και οι κολοσσοί της πληροφορικής οδεύουν αδιαπραγμάτευτα στον έλεγχο κάθε σωματοποιημένης κίνησης, με την τεχνητή νομιμοποίηση, την γενετική και την βιοτεχνολογία να συμπλέκονται πλέον ανεπιστρεπτί μ’ έναν απαράμιλλο τρόπο. Τα ψηφιακά υγειονομικά πιστοποιητικά μια απλή, απλούστατη κίνηση μοιάζει μ’ ένα ακόμα κλειδάκι που ξεκλειδώνει εύκολα τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο. Δεν είναι, όμως, το μόνο, ούτε το τελευταίο. Τα ψηφιακά στρατόπεδα είναι προ πολλού εδώ, τα «προσωπικά» δεδομένα πουλιούνται και αγοράζονται, ανταλλάσσονται και επενδύονται με φρενήρη ταχύτητα, αλλά το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι χρησιμοποιούνται για να γιγαντώνεται ο «Μεγάλος Αδελφός». Ο ψηφιακός έλεγχος μέσω του Παγκόσμιου Διαδικτύου είναι προγραμματισμένος, όχι μόνο να ρουφήξει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, να την ξεράσει πίσω με τέτοιον τρόπο, που δεν θα χαρακτηρίζεται πλέον ανθρώπινη.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 12.00 ΠΛ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Συσπείρωση Αναρχικών

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: