Εμβολιαστείτε για να φύγει ο Μητσοτάκης ρε παλιό καθάρματα, τι σας ζητάμε πια;

Ο Κ. Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως ο Μητσοτάκης κυβερνάει γιατί ένα μεγάλο μέρος του κοινωνικού συνόλου δεν εμβολιάζεται. Με κάτι τέτοιες δηλώσεις μας έρχονται στο νου οι δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου πως το Μαξίμου μετά την παράδοσή του από τον Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη μύριζε χασίσι, αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε ποιος σοβαρός άνθρωπος ξεστομίζει τέτοια κουταμάρα για να καλύψει προφανώς την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί εκλογικά έναντι του Mr Bean σε ρόλο πρωθυπουργού.

Ιδού ολόκληρη η δήλωση:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αυτός που δεν εμβολιάζεται δεν κάνει πράξη αντίστασης. Όσοι θέλουμε να φύγει ο Μητσοτάκης, πρέπει να εμβολιαστούμε, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας, να μπορέσουν να γίνουν εκλογές με φυσιολογική κοινωνική κινητικότητα και ο λαός να στείλει τη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη στη μειοψηφία και στην αντιπολίτευση. […]Αυτός που δεν εμβολιάζεται δεν κάνει πράξη αντίστασης ή αντιπολίτευσης, ίσα-ίσα δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό του, στους φίλους του και το κοινωνικό σύνολο δυσχεραίνει την κοινωνική κινητικότητα, επιβαρύνει το δημόσιο σύστημα υγείας και μπλοκάρει και τις κοινωνικές διεργασίες».
Ο Ζαχαριάδης συνεχίζει να αναπαράγει ανοησίες περί τείχους ανοσίας, όταν αυτό έχει καταρριφθεί ακόμα και από τους πιο συστημικούς επιστήμονες. Ναι θα συμφωνήσουμε πως όποιος δεν εμβολιάζεται δεν κάνει πράξη αντίστασης, αφού η αντίσταση είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, πράγμα που οι συριζαίοι όχι μόνο δεν πρόκειται να κάνουν αλλά φοβούνται και την αμυδρή περίπτωση να ανέβουν στις δημοσκοπήσεις.
Οπότε ο Ζαχαριάδης, μη θέλοντας να πιστέψουμε τις παλιές κατηγορίες του Μπάμπη Παπαδημητρίου, για μας πέταξε μια κοτσάνα θέλοντας έτσι να καλύψει την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στον πρωθυπουργό Mr Bean.

Ε.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: