Η «ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ», ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΠΑΡΤΧΆΙΝΤ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

«Λιοντάρι, Γάιδαρος και Αλεπού.

Ένα λιοντάρι, ένας γάιδαρος και μια αλεπού έκαναν συμφωνία να βγαίνουν μαζί στο δάσος για κυνήγι. Αφού έπιασαν πολλά θηράματα, το λιοντάρι πρόσταξε τον γάιδαρο να κάνει την μοιρασιά. Ο γάιδαρος τα χώρισε σε τρία ίσα μερίδια, και τους είπε σεμνά να διαλέξουν. Τότε το λιοντάρι οργισμένο όρμησε και τον κατασπάραξε. Ύστερα πρόσταξε την αλεπού να κάνει αυτή τη μοιρασιά. Η αλεπού, αφού στοίβαξε όλα τα θηράματα σ’ ένα μερίδιο, αφήνοντας στην άκρη κάτι λίγα για τον εαυτό της, είπε στο λιοντάρι να διαλέξει. Και όταν το λιοντάρι την παίνεσε και τη ρώτησε ποιος την έμαθε να μοιράζει έτσι δίκαια, αυτή απάντησε: «η συμφορά του γαϊδάρου». ΑΙΣΩΠΟΣ

«Τα μέτρα προστασίας της Υγείας δεν έχουν ούτε πατερναλιστικό, ούτε φυσικά τιμωρητικό χαρακτήρα. Είναι, όμως, αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε ως υπεύθυνη Πολιτεία. Είναι υποχρέωση μας προς όλους αυτούς που έχασαν την μάχη πριν προλάβουν το εμβόλιο.» (!!!) Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας,

λιονταριΣύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή (7-8-2021) «Ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει τη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης «Δέλτα», αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή του το βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS). Τα πρώτα στοιχεία που αναλύθηκαν σχετικά με το ιικό φορτίο, που μεταφέρουν εμβολιασμένοι οι οποίοι προσβλήθηκαν από τη μετάλλαξη δείχνουν ότι είναι ακριβώς ίδιο με αυτό των ανεμβολίαστων. Αυτό, τονίζουν οι Βρετανοί υγειονομικοί, επηρεάζει το πόσο μεταδοτικοί είναι και οι εμβολιασμένοι φορείς της COVID. Πρόκειται για μια διαπίστωση, που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) πριν από λίγες ημέρες ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την COVID, και έτσι επανήλθε η υποχρέωση χρήσης μάσκας και από τους εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους».

Και όμως η ίδια εφημερίδα πρωτοστατεί στο κυνήγι μαγισσών, που εξελίσσεται ενάντια στους ανεμβολίαστους προπαγανδίζοντας τα μέτρα αποκλεισμού τους, με τα κάθε λογής φερέφωνα του φυράματος του Πορτοσάλτε να απαιτούν οι εμβολιασμένοι να κλειστούν στα σπίτια τους και να απαγορευτεί η συμμετοχή τους σε κάθε δραστηριότητα, επειδή είναι επικίνδυνοι να μολύνουν τους νομιμόφρονες εμβολιασμένους, χαρακτηρίζοντάς τους ανεύθυνους εγκληματίες!!! Μ’ άλλα λόγια, οι ανεμβολίαστοι αποκλείονται, λόγου χάριν, από τους χώρους της εστίασης, ενώ ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων, αφού το ιικό φορτίο, όσων προσβληθούν από την μετάλλαξη Δέλτα, είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο των ανεμβολίαστων. Η δαιμονοποίηση καθ’ όλα υγιών ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, μπορεί να μοιάζει να μην έχει τέλος, αλλά σαφώς εντάσσεται σ’ έναν ευρύτερο σχεδιασμό. Αλλά ας δούμε πρώτα κάτι ακόμα.

Σύμφωνα, πάλι, με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή (19-8-2021), «Έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία από ειδικούς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης δείχνει πως η προστασία που προσφέρουν τα δύο κυριότερα εμβόλια κατά της COVID-19 που αξιοποιούνται στη χώρα, εν μέσω της μετατροπής του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα του νέου κορωναϊού στο κυρίαρχο, μειώνεται μέσα σε τρεις μήνες. Άλλο ένα εύρημα της έρευνας αυτής είναι πως όσοι μολύνονται από τον SARS-CoV-2, αφού λάβουν δύο δόσεις είτε του εμβολίου των Pfizer/BioNTech είτε αυτού της AstraZeneca ενδέχεται να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εάν μολυνθούν από την παραλλαγή Δέλτα απ’ ό,τι από άλλες παραλλαγές. Η έρευνα, που βασίστηκε σε πάνω από τρία εκατομμύρια δείγματα που ελήφθησαν σε όλη την επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου, έδειξε πως 90 ημέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου των Pfizer/BioNTech μειώθηκε στο 75% και αυτή του σκευάσματος της AstraZeneca στο 61% ως προς την αποτροπή της μόλυνσης από τη Δέλτα. Δύο εβδομάδες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης, η αποτελεσματικότητά τους είναι αντίστοιχα 85% και 68%. Η μείωση της αποτελεσματικότητας είναι πιο υψηλή μεταξύ των προσώπων 35 ετών και άνω από ό,τι μεταξύ των ανθρώπων μικρότερης ηλικίας».

Μ’ άλλα λόγια οι εμβολιασμένοι, όχι μόνο είναι το ίδιο μεταδοτικοί με τους ανεμβολίαστους, αλλά επίσης, μετά από τρεις μόλις μήνες καθίστανται «ακάλυπτοι» και μάλιστα σε σημαντικό ποσοστό, το οποίο διαρκώς μεγαλώνει. Όσο για το παραμύθι, ότι οι εμβολιασμένοι δεν νοσούν τόσο «σοβαρά» και ότι οι ΜΕΘ γεμίζουν μόνο με ανεμβολίαστους, μ’ αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα νοσηλείας των μη Covid ασθενών, είναι απλά ένα ακόμη ψεύδος αφού:

«Αναφορές από διάφορες χώρες δείχνουν ότι το 58.5% των ασθενών που νοσηλεύονται για COVID-19 είναι εμβολιασμένοι (πίνακας 1). Με βάση αυτό το δεδομένο πολλά διεθνή (και εγχώρια) ΜΜΕ θεώρησαν ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν είναι πλέον αποτελεσματικό. Ας κάνουμε μια ανάλυση του τι σημαίνει αυτό, χρησιμοποιώντας τα πρόσφατα ανακοινωμένα στοιχεία της ισραηλινής κυβέρνησης, και ας επικεντρωθούμε στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι της σοβαρής νόσου και της νοσηλείας. Από τους 515 ασθενείς που νοσηλεύονταν με σοβαρά συμπτώματα στο Ισραήλ, 301 (58,4%) αυτών των περιπτώσεων ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή είχαν λάβει 2 δόσεις του εμβολίου της Pfizer (δείτε και τον πίνακα 1 στο συνημμένο σχήμα). Αυτό το σχεδόν 60% είναι που αναφέρεται συχνά ως απόδειξη της μείωσης της αποτελεσματικότητας των εμβολίων» (athensvoice.gr).

Και, όμως, οι ανεμβολίαστοι καθίστανται πλέον ανοιχτά ο αποδιοπομπαίος τράγος οποίος είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά που έρχονται.

«Όταν σε 2-3 βδομάδες τα κρούσματα θα ξεπερνούν ίσως και κατά πολύ τις 6.000-7.000 ημερησίως και σε 4-6 βδομάδες οι κλινικές COVID-19 και οι ΜΕΘ θα αρχίσουν να γεμίζουν, οι τουρίστες θα ελαττώνονται τάχιστα (η Γερμανία ετοιμάζει οδηγία …), η οικονομία θα φρενάρει (ποιος άραγε θα έχει όρεξη για ψώνια και διασκέδαση). Οι ανεμβολίαστοι θα οδηγούν την χώρα σε κλείσιμο (έστω τοπικά), πάλι σε απώλειες δουλειών, σε χρεοκοπίες. Αυτή τη φορά δίχως σημαντική οικονομική στήριξη από την πολιτεία. Την κοινωνία την διχάζουν αυτοί που θα συμβάλουν σε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή οι ανεμβολίαστοι και οι εμφανείς και αφανείς υποστηρικτές τους. Σε αυτούς (πολίτες, πολιτικούς, επιστήμονες) θα οφείλεται η δυστυχία αυτή, σε αυτούς θα σταλεί ο λογαριασμός της οικονομικής δυσπραγίας, της οσμής αρρώστιας και θανάτου».

Τα ως άνω απεφάνθη η επιστημονική διάνοια καθηγητής Ιατρικής Αχιλλέας Γραβάνης στις 15-7-2021 με ανάρτησή του στο Facebook και προφανώς η παταγώδης αποτυχία των μακάβριων προβλέψεων του δεν τον πτόησαν ούτε στο ελάχιστο, αφού ο κύριος στόχος είναι η καταγγελία των ανεμβολίαστων ως των «καταραμένων υπεύθυνων» για την απόλυτη καταστροφή της κοινωνίας.

Όσο για τον ευγονιστή Βασιλακόπουλο έχει πράγματι την ευχέρεια να ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό του, όπως έκανε για μιαν ακόμη φορά πρόσφατα, απαντώντας σε μια 80χρονη γυναίκα, που ρώτησε, εάν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι: «Η ακροάτριά σας τι φοβάται; Τις πολύ μακροχρόνιες συνέπειες του εμβολίου; Τι θα συμβεί μετά από 30 χρόνια; Μετά από 30 χρόνια πιθανόν δεν θα συμβεί τίποτα στην ίδια. Το ρίσκο να εμβολιαστεί μια κυρία 80 ετών ποιο είναι; Δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υφίσταται». Ο Βασιλακόπουλος ο οποίος υποτίθεται έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη απαξιώνει ανοικτά έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, ο οποίος προφανώς, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης.

Σημειωτέον ότι στις αρχές Ιουνίου σε δηλώσεις του στο Mega μεταξύ άλλων μάς διαβεβαίωσε ότι «σύντομα οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν θα χρειάζεται να κάνουν σελφ τεστ»!!! Ο Βασιλακόπουλος, όμως, δεν δίστασε, επίσης, να «συμβουλέψει» τους ανεμβολίαστους να επισκεφτούν ψυχολόγο ανοίγοντας την πόρτα της ψυχιατρικοποίησης της άρνησης εμβολιασμού και γιατί όχι και του εγκλεισμού τους εφ’ όσον σύμφωνα με την «γνωμάτευσή» του είναι ψυχικά ασθενείς…

Εν κατακλείδι. Όσοι νομίζουν ότι τα μέτρα σωφρονισμού των ανεμβολίαστων, τα οποία στηρίζει το σύνολο των ΜΜΕ, αλλά και των κομμάτων δεν αφορούν το σύνολο του πληθυσμού είτε με την στενή είτε με την ευρεία έννοια πλανώνται πλάνην οικτρά.

Άλλωστε η «νέα πίστη» στο κράτος, προϋποθέτει και την «νέα υποταγή» και μάλιστα δίχως όρους…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: