Επιστημονικά κηρύγματα Απαρτχάιντ, με δόση «αστυνομία της σκέψης» στην τηλεόραση

αστυνομία-σκέψηςΕίναι προφανές πως από την στιγμή που τέθηκε το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς αλλά και οι απαγορεύσεις και οι αποκλεισμοί με αφορμή τον εμβολιασμό, οι λαγοί των κοινωνικών περιορισμών και των απαγορεύσεων έχουν βγει στα κανάλια και μιλάνε για επί πλέον περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Σαν όλα αυτά τα ήδη σκληρά μέτρα τύπου Απαρτχάιντ δεν είναι αρκετά και όντως φαίνεται πως για πολλούς δεν είναι αρκετά, όπως για τον καθηγητή Φαρμακολογίας Ευάγγελο Μανωλόπουλο που σε συνέντευξη του ανέφερε πως: «πέρα από το υγειονομικό κομμάτι νομίζω ότι είναι λάθος εκπαιδευτικά. Άνθρωποι που είναι είτε αντιεμβολιαστές, είτε φοβούνται, να μπαίνουν (στην τάξη) και στην ερώτηση των μαθητών “γιατί δεν έχετε εμβολιαστεί” να κάνουν αντιεμβολιαστικό κήρυγμα ή κήρυγμα φόβου στα παιδιά, που στο σπίτι προσπαθούμε να τα εκπαιδεύσουμε να σκέφτονται ορθολογικά και σωστά».

Αναμφίβολα ο καθηγητής Φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος, θα πρέπει τις πιο τρελές φαντασιώσεις του για κοινωνικούς αποκλεισμούς, να τις κρατήσει για τον εαυτό του και να μην διασπείρει την ασχετοσύνη του σε παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά θέματα στα τηλεοπτικά πάνελ. Η κύρια επιθυμία του Ευάγγελου Μανωλόπουλου είναι ο εξαναγκαστικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών να μετατραπεί σε υποχρεωτικό και την πλασάρει βάζοντας την δικαιολογία πως οι ανεμβολίαστοι καθηγητές θα κάνουν κήρυγμα κατά του εμβολίου στις τάξεις. Με αυτό τον τρόπο κατατάσσει όλους τους ανεμβολίαστους σε ένα κύριο σώμα, όπου η μόνη τους επιθυμία είναι η προπαγάνδα εναντίον του εμβολίου. Δηλαδή ανθρώπους σαν τον ίδιο, που μισούν την ελευθερία της βούλησης και επιθυμούν μέσω της προπαγάνδας τους να στρώσουν το χαλί σε νέα περιοριστικά μέτρα και κοινωνικούς αποκλεισμούς. Επί πλέον, ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος, πρωτοτυπεί κατασταλτικά, αφού έχει φτάσει στο στάδιο να προτείνει απαγόρευση εργασίας όχι γιατί μπορεί να κολλήσει ή να μεταδώσει κ.λπ. κ.λπ., αλλά για το τί μπορεί να σκέφτεται και το τί μπορεί να πει. Κύριε Μανωλόπουλε δεν θέλουμε να σας πληγώσουμε, αλλά δεν πρωτοτυπείτε, αυτό που προτείνετε έχει ήδη γραφτεί σε βιβλίο με τον τίτλο 1984 και η υπηρεσία που μάζευε όλους αυτούς τους ανθρώπους λεγόταν «αστυνομία της σκέψης».

Κλείνοντας θα υπενθυμίσουμε πως υποστηρίζει ακόμα ότι το εμβόλιο προσφέρει συλλογική ανοσία, την στιγμή που ο εμβολιασμένος νοσεί, μεταδίδει, νοσηλεύεται και μπορεί και να χάσει την ζωή του. Τα ίδια άλλωστε λέει και ο υπουργός υγείας Κικίλιας που κάνει ακόμα και γιατρούς, υπέρμαχους των εμβολίων να βγάζουν φλύκταινες από τις κυβερνητικές μπούρδες και να αναφέρουν ξεκάθαρα πως το εμβόλιο βοηθά αρκετά στην αποφυγή βαριάς νόσησης. Το αφήγημα, όμως, εξυπηρετεί τον κοινωνικό κανιβαλισμό και την προώθηση της υποχρεωτικότητας, των απαγορεύσεων και των αποκλεισμών. Οπότε ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος είναι ακόμη ένας τηλεοπτικός και κυβερνητικά κατευθυνόμενος επιστήμονας, που επιβάλλεται να ξεστομίζει αρλούμπες και να προτείνει απαγορεύσεις και μέτρα τύπου Απαρτχάιντ με μείγμα 1984, γιατί τελικά, ειδικά αυτό τον καιρό, αυτή είναι η δουλειά του, όπως και πολλών άλλων συναδέλφων του.

Ελευθερόκοκκος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: