Τουριστική ατραξιόν το ΚΚΕ και με τη βούλα

ατραξιόνΈχουμε διατρανώσει από αυτή τη στήλη –δεν θυμόμαστε κι εμείς πόσες φορές– την τουριστική αξία, που έχουν οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και συνολικά ολόκληρο το Κόμμα, με τα γραφεία του, τα μέλη του, τα κόκκινα σημαιάκια του, τα περιβραχιόνια και τον Ριζοσπάστη (στην κωλότσεπη πάντα). Η σύγχρονη τάση στην επιστήμη της Μουσειολογίας δεν θέλει εγκλωβισμένα τα εκθέματα σε ένα κτίριο από μπετά, που λέγεται «μουσείο», αλλά ζωντανά, να λένε αβίαστα την ιστορία τους και να μπορείς να τα θαυμάσεις, να τα αγγίξεις, να ακούσεις τί σου λένε. Αν θέλουμε, βεβαίως, έναν ποιοτικό τουρισμό και όχι αυτή την …μαζική αθλιότητα με τους …λετσοτουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο, που έρχονταν καραβιές για να πνιγούν στο αλκοόλ, τα τζατζίκια και τις εφήμερες ερωτικές απολαύσεις.

Επί τέλους, εισακουστήκαμε από την Διοίκηση. Έτσι, με απόφαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με ημερομηνία 16/06/2021 θα χρηματοδοτηθεί με πόρους της Περιφέρειας το Αντιιμπεριαλιστικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που φέτος λαμβάνει χώρα στη Λέσβο με το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 40.285.05 ευρώ στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου 2021», κατόπιν αιτήσεως της ΚΝΕ.

Σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας εξηγεί αυτή την υπέροχη απόφαση: «[…] Οι ανωτέρω εκδηλώσεις αποτελούν θεσμό που ταξιδεύει κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδας, έχει ευρεία απήχηση και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου για να το παρακολουθήσει. Η εκτιμώμενη συμμετοχή με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ξεπερνά τα 3.000 άτομα, μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι, από όλη την Ελλάδα και από το νησί, μιας και από τις πρώτες μέρες που έχει ανακοινωθεί η πραγματοποίηση του Διημέρου στη Μυτιλήνη έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον πανελλαδικά.»

Είδες το άτιμο το αστικό Κράτος, έχει και τα …καλά του!!!

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: