ΚΑΘΗΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ: «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ…»

Ts;imaw

Και όχι μόνο για χρήμα, αλλά και για εξουσία…

Το μίσος του απέναντι στους ανεμβολίαστους ξέρασε το θλιβερό υποκείμενο, o καθηγητής προληπτικής κοινωνικής ιατρικής (τρομάρα του), Γιάννης Τούντας στην προ λίγων ημερών ραδιοφωνική εκπομπή (ΣΚΑΪ) του εξίσου θλιβερού Παύλου Τσίμα (πάλαι ποτέ καθοδηγητικού στελέχους της ΚΝΕ).

Ο Τούντας χαρακτήρισε αγράμματους τους ανεμβολιάστους, και «εξήγησε» ότι οι καθαρίστριες ενός συγκεκριμένου Νοσοκομείου, το οποίο δεν κατονόμασε, οι οποίες σε ποσοστό 100% δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αγγράμματες και για τον λόγο αυτό έχουν μείνει ανεμβολίαστες. Ο «μέγας» αυτός καλοπληρωμένος επιστήμονας αντί να μιλήσει με απέραντο σεβασμό για τις γυναίκες αυτές, οι οποίες εργαζόμενες σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες προσφέρουν έναντι ψιχίων ένα ανεκτίμητο κοινωνικό έργο, τολμά να τις επικρίνει για την «αγραμματοσύνη» τους (άγνωστο πως την μέτρησε…) ξερνώντας το μίσος του για τους ανεμβολίαστους.

Περιττό να επιβεβαιώσουμε εκείνο, που ήδη μάλλον φαντάζεστε, ότι δηλαδή ο Παύλος Τσίμας, όχι μόνο δεν επέκρινε την αθλιότητα του Τούντα, αλλά δια της απολύτου σιωπής του, προφανώς, έδειξε ότι καμαρώνει για το «θάρρος» του προσκεκλημένου του να ξεστομίσει δημοσίως όσα, ο ίδιος δεν θα τολμούσε ποτέ να πει. Η καριέρα του Τσίμα, άλλωστε, θυμίζει εντελώς εκείνη την παροιμία που λέει ότι «όσο σκαρφαλώνει πιο ψηλά η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της».

Ο γλοιώδης (όπως πάντα και αρνητής της καταστροφής στο Τσέρνομπιλ, όταν υπηρετούσε το Κώμμα) Τσίμας με άλλα λόγια δια της σιωπής του ταυτίστηκε απόλυτα με την ανήκουστη επίθεση του «ειδικού» Τούντα. Και ο λόγος είναι απλός. Οι απειλές, οι εκβιασμοί στους ανεμβολίαστους, τα μέτρα τύπου απαρτχάιντ ενάντια τους πρέπει πρώτα απ’ όλα να νομιμοποιηθούν κοινωνικά με κάθε τρόπο, δίχως και πολλές-πολλές αντιρρήσεις και προπάντων γρήγορα.

Υποκλιθείτε, λοιπόν, στους «ειδικούς» αγράμματοι ανεμβολίαστοι, ειδ’ άλλως υπάρχουν και τα στρατόπεδα επιμόρφωσης. Ιδιαίτερα μαθήματα θα παραδίδονται από τον επιφανή επιστήμονα Ιωάννη Τούντα, ενώ τους αφόρητα ανεπίδεκτους θ’ αναλαμβάνει ο σπουδαίος δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, που αν δεν το γνωρίζετε, γεννήθηκε την ημέρα θανάτου του ινδάλματος του, δηλαδή του Ιωσήφ Στάλιν, γεγονός που σίγουρα εξέλαβε ως μη τυχαίο.

Τελικά, φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίo σ’ αυτή την …άτιμη την ζωή…

Συσπείρωση αναρχικών

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: