ΜΠΑΤΣΟΙ-ΒΟΥΛΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΜΕ-ΝΤΟΡΑ, ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ

Πόση μυρωδιά σαπίλας μπορεί να αναδύεται από το κτήριο της βουλής; Πόσα εγκλήματα κάθε είδους συντελούνται εις βάρος του κοινωνικού χώρου μέσα από αυτό το κτήριο;

Την Παρασκευή 12 του μηνός στις 12:00 το μεσημέρι υπηρεσιακό όχημα βγαίνει από την βουλή παρασύροντας και εγκαταλείποντας μοτοσικλετιστή, ο οποίος πεθαίνει κάποιες ώρες μετά. Μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δύο μέρες μετά, άγνωστη παρέμενε η ταυτότητα του οχήματος και ο οδηγός του δεν έχει εμφανιστεί παρ’ όλο που βγήκε από τον πλέον αστυνομευόμενο χώρο του ελλαδικού χώρου, που οι μπάτσοι γνωρίζουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

Δύο μέρες μετά, ακόμα «αγνοούνταν» τα στοιχεία του αυτοκινήτου, σε ποιον βουλευτή ήταν χρεωμένο και ποιος είναι ο οδηγός. Πρόκειται για προφανέστατη συγκάλυψη η οποία ξεπερνά τις αρμοδιότητες των μπάτσων και πηγάζει μέσα από το κτήριο της βουλής και προφανώς κατευθύνεται από το πολιτικό πρόσωπο –και τον κύκλο του– που ήταν χρεωμένο το αυτοκίνητο, αλλά και ακόμη ευρύτερα…

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που απέκρυπταν την ταυτότητα του οχήματος και είναι συνεργοί στο έγκλημα, τραμπούκισαν αυτόπτη μάρτυρα που είχε κατέβει από το μηχανάκι του λέγοντας του γιατί δεν φοράει το κράνος του, ενώ δεν ήταν ανεβασμένος στο όχημά του εκείνη την στιγμή. Προφανώς και μαγειρεύονται τα γεγονότα σε συνεργασία μπάτσων και του πολιτικού προσώπου που ανήκει το όχημα.

Πρόκειται για ίδιας ποιότητας συγκάλυψη ίδια με πέρυσι, όταν μπάτσοι οι οποίοι συνόδευαν όχημα που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, στην Μιχαλακοπούλου, ξυλοκόπησαν μοτοσυκλετιστή που διαμαρτυρήθηκε. Εναρμονισμένα κάποια κανάλια απλά ανέφεραν το γεγονός, σιωπώντας παγερά για την εγκατάλειψη του θύματος και την εξαφάνιση του οχήματος που βγήκε από τον προαύλιο χώρο της βουλής. Εν προκειμένω –και με δεδομένο ότι ο μοτοσυκλετιστής εκινείτο κανονικά και με πράσινο τον σηματοδότη κυκλοφορίας– έχουμε ένα έγκλημα το οποίο εμπίπτει στην κατηγορία των εγκλημάτων δόλου (αναγκαίος δόλος), αφού ο δράστης οδηγός (αστυνομικός) εγνώριζε το αποτέλεσμα που θα προέκυπτε κατά την είσοδό τού οχήματός του κάθετα σε ανοικτό ρεύμα κυκλοφορίας.

Ας σημειωθεί, επίσης, ότι έχουμε εγκατάλειψη θύματος παρουσία τροχομπάτσων, ματατζήδων και άλλων κρατικών οργάνων. Όλοι έκαναν τα στραβά μάτια για να καλύψουν τον εγκληματία συνάδελφό τους. Έτσι, σε καμμία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δεν υπάρχει παρουσία του υπηρεσιακού οχήματος, ενώ μετά από κάθε τροχαίο ατύχημα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ακινητοποίηση των εμπλεκομένων οχημάτων στο σημείο του συμβάντος.

Η δήλωση της Ντόρας που θέλει να εφαρμόζεται ο νόμος (στους άλλους).

Τα κροκοδείλια δάκρυα της Ντόρας δεν πείθουν. Πρόκειται για την ανακοίνωσή που βγαίνει μετά από 48 ολόκληρες ώρες!!! Ο οδηγός είναι εξαφανισμένος και η ίδια στην ανακοίνωσή της αποσιωπά το γεγονός ότι πρόκειται για ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ.

Ή μήπως θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι επί 48 ώρες αγνοούσε το γεγονός. Αν δει κάποιος την φωτογραφία από τον τόπο του συμβάντος η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, αφού η μοτοσυκλέτα είναι σμπαράλια, γεγονός που δεν θα άφησε χωρίς σημάδια και το αυτοκίνητο της Ντόρας.

Τα κρατικά καθάρματα σε αγαστή συνεργασία: Μπάτσοι- Βουλευτές, κυβερνητικοί μαζί με τα ΜΜΕ, είναι συνεργοί στο έγκλημα, συνεχίζουν να πορεύονται μέσα στην αλαζονεία που τους προσφέρει η εξουσία. Τα πράγματα, όμως, αλλάζουν ακόμα και σε μπανανίες λατινοαμερικανικού τύπου.

Γι’ αυτό ας γνωρίζουν ότι ούτε στον ύπνο τους δεν θα μπορέσουν να είναι ήρεμοι…

Ελευθερόκοκκος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: