Ο Ινδαρές μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη αλλά και εκεί μπατσοκρατία συνάντησε

Ο Ινδαρές μετακόμισε απ’ το Κουκάκι στην Νέα Σμύρνη ή καλύτερα εμφανίζεται σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Αιτία είναι η μπατσοκρατία που έχει κατακλύσει τις γειτονιές. Παντού, όμως, συναντάει μπάτσους που χτυπούν και τραμπουκίζουν λες και έχουν να κάνουν με αναρχικούς, όπως έλεγε ο ίδιος. Είναι καιρός οι Ινδαρέδες αυτού του τόπου, να εμπεδώσουν ότι η μπατσοκρατία δεν κάνει διακρίσεις. Όσο για εκείνους που επικροτούσαν και επικροτούν τις επιθέσεις των μπάτσων εναντίον των αναρχικών αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν ότι έρχεται η σειρά τους.

Όσο γεμίζουν και ασφυκτιούν τα νοσοκομεία, τόσο νέοι μπάτσοι θα κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους. Αυτό είναι το μοναδικό σχέδιο της κυβέρνησης στην υποτιθέμενη αντιμετώπιση της επιδημίας Covid-19. Περιοριστικά μέτρα μετακίνησης, απαγορεύσεις και πρόστιμα που βεβαιώνονται κατά το δοκούν τού εκάστοτε μπάτσου και ταυτόχρονα να εξελίσσεται ένας γρήγορος αγώνας δρόμου στο Κυνοβούλιο για την ψήφιση νομοσχεδίων με τα οποία θα τεθεί ο κοινωνικός χώρος στο γύψο. Διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για ολιγομελείς, χτυπιούνται σχεδόν εν τη γενέσει τους και για όσες έγιναν, θα στέλνονται ραβασάκια από την αστυνομία στις συλλογικότητες που θεωρούνται διοργανωτές.

Τα κανάλια στο σύνολό τους ξερνάνε ψεύδη ενισχύοντας την μπατσοκρατία και επιβάλλοντας φόβο, με καλεσμένους επιπέδου Μπαλάσκα, ο οποίος αντιπροσωπεύει αισθητικά και πολιτικά το σύνολο της αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης, αφού όλες οι νομοθετικές κινήσεις της, ειδικότερα εν μέσω Covid-19, περνούν μέσα από την επιβαλλόμενη αστυνομοκρατία, προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την μπατσοκρατία στα σαλόνια των φιλήσυχων πολιτών, μην τυχόν και αναστατωθούν. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο γεγονός αναπαρήγαγαν συνεχώς το ψεύδος, ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με ξύλα από ομάδα 30 ατόμων, γεγονός που μπορεί να ήταν ευτυχές, αλλά είναι ψέματα.

Το ξύλο και οι τραμπουκισμοί στην Νέα Σμύρνη σε άτομα που κάθονταν στα παγκάκια και σε όσους θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την συμπεριφορά των μπάτσων, είναι μια ελάχιστη εικόνα που καταφέρνει να δημοσιοποιηθεί, από τις πολλές «μικρές» όπου δεν υπάρχει βίντεο. Καθημερινά λαμβάνουν χώρα τέτοια περιστατικά με μπάτσους να κόβουν πρόστιμα «με το έτσι θέλω κι έτσι κάνω» και με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ενίοτε να πέφτει και καμμιά «ψιλή» για συνετισμό. Ο Χρυσοχοΐδης, ο πολιτικός προϊστάμενος όλων των ένοπλων ανθρωποειδών, έχει αναλάβει να πάρει επάνω του όλη την βρώμικη δουλειά της κυβέρνησης, από την ευθύνη για το κλείσιμο του αυτοκινητοδρόμου με το πρώτο χιόνι, από τα αστυνομικά τμήματα εντός των Πανεπιστημίων μέχρι τους αποκλεισμούς πόλεων και νομών για υγειονομικούς λόγους και όπως πάντα για την καταστολή οποιαδήποτε αντίδρασης μπορεί να υπάρξει στον δρόμο.

Το παζλ της γελοιότητας συμπληρώνεται από την επίσκεψη κομματικής αντιπροσωπείας του Συριζα στην ΓΑΔΑ, καθώς και κομματικών ανακοινώσεων του Κιναλ, του ΚΚΕ και του Μερα 25, που καταδικάζουν την αστυνομική βαρβαρότητα. Βλέπετε, το θέμα προσφέρεται για άγρα ψήφων από τους κοινοβουλευτικούς πυροσβέστες κάθε κοινωνικής αντίδρασης.

Γελιούνται οικτρά, όμως, όσοι πιστεύουν ότι αυτή η συνταγή θα δέσει, το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν λάδι στην φωτιά της αγανάκτησης και θα είμαστε εκεί για να χορέψουμε πάνω στις φλόγες ξορκίζοντας το κακό.

Ελευθερόκοκκος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: