Το τείχος της δημοκρατίας εμβολιάζεται

Το έχουμε επισημάνει και σε παλαιότερα άρθρα, ότι τα τελευταία χρόνια κάτι αλλάζει όσον αφορά τις συνήθειες των πολιτικών αρχόντων. Παρά τις κάποιες επί μέρους διαφορές, είναι ολοφάνερο ότι έχει επικρατήσει μια συναντίληψη στις βασικές διαχειριστικές στρατηγικές για την πτωχευμένη και υπό εκκαθάριση «Δανία του Νότου», όχι μόνο ανάμεσα στις βασικές πολιτικές δυνάμεις και τζάκια αλλά και στους μικρότερους συνεταίρους.

Έτσι, μπορεί να αποκαλύπτονται ακόμα και τώρα οικονομικά «σκάνδαλα», ενίοτε και μεγάλα, όπως το τελευταίο για την ανάμειξη στελεχών του Συριζα στο πάρτυ με την Folli Follie, αλλά υπάρχει πάντα κάποιος αυτοφωράκιας, που θα φάει την καρπαζιά, όπως ο σεσημασμένος Μπαλαούρας, που πληρώνεται ακριβώς γι’ αυτό το λόγο από τον Τσίπρα.

Η πανδημία ήταν μια ξεχωριστή ευκαιρία για μια άτυπη οικουμενική, ευκαιρία που δεν πήγε χαμένη, καθώς, όπως ξέρουμε, η κρίση γεννά ευκαιρίες.

Η πρωτόδικη καταδίκη του γνώριμου αυτοφωράκια, που λεγόταν «Χρυσή Αυγή», ήταν πολύ βολική αφορμή για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας οικουμενικής συμμαχίας.

Ήρθε η ώρα της εφαρμογής.

Το νέο κρατικό στοίχημα ήταν ο μαζικός εμβολιασμός σε μια επιδημία, όπου αντί να ψάχνουν οι ασθενείς τους γιατρούς, κυνηγούσαν οι γιατροί και μετά οι αστυνομικοί τους φορείς και τους ασθενείς.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τη συνέχεια!

Την ιδέα για εμβολιασμό των πολιτικών αρχηγών προς παραδειγματισμό των «άτακτων μαζών», δημοσιοποίησε το πρώην συγκρότημα Λαμπράκη αποκαλύπτοντας την κοινή πολιτική στάση όλων των κομμάτων της βουλής, πλην Βελόπουλου.

Ήταν η εποχή των διαξιφισμών για το εξοχικό του Τσίπρα και όμως η διεύθυνση της εφημερίδας επισημαίνει πως, παρά την προηγούμενη κοινοβουλευτική διαμάχη τους γι’ αυτό το θέμα, τόσο ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς όσο και ο πρώην πρόεδρος της βουλής επί Συριζα Νίκος Βούτσης άσκησαν και οι δύο δριμεία κριτική στους δυσώνυμους αντιεμβολιαστές.

Στην υγειονομική οικουμενική κυβέρνηση εκτάκτων υπερεξουσιών της Ουγγαρίας του Νότου συμμετέχει, επίσης, ο ήρωας του 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και ο μαρξιστής πολιτικός Μήτσος Κουτσούμπας! Ο τελευταίος εμβολιάστηκε στις 30 Δεκεμβρίου «για να στείλει το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού».

Άπαντες παρόντες!

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: