Ο ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ, ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΑ..

Ο ….τρίχας

Μια ακόμα βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση έλαβε χώρα σήμερα.

Ο πολλά βαρύς, σκληρός σταλινικός του σύριζα Παύλος Πολάκης, κάνοντας μια από τις συνηθισμένες του παρεμβάσεις μέσα από τα σόσιαλ μίντια αναρωτιέται και εξαγριωμένος, όπως πάντα έτοιμος για τσαμπουκά, κάνει τη σχετική ανάρτηση: «ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ Η ΑΠΟΡΙΑ!!! Μας εξηγεί κάποιος από την «Επιστημονική επιτροπή» γιατί απαγορεύεται ψάρεμα και κυνήγι, όταν επιτρέπεται, ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση τρέξιμο κλπ κλπ;;;;;; ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!!!!!!».

Ο πρώην υπουργός υγείας και ένας κομματικός που ανήκει στον στενό κύκλο του Τσίπρα, Παύλος Πολάκης αναρωτιέται, λοιπόν, γιατί δεν επιτρέπεται το κυνήγι και το ψάρεμα, ενώ επιτρέπονται δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, πεζοπορία κ.λπ. Αυτό τον μάρανε. Μέχρις εκεί βλέπετε επιτρέπει το κόμμα να φθάνει η αντιπαράθεση και ο, πολλά βαρύς και όχι Πολάκης, σιγά μη σπάσει τη γραμμή. Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω πολιτικός υπηρέτης είναι και γιατρός. Αυτός και το κόμμα του, όμως, δεν αγανάκτησαν, ούτε αναρωτήθηκαν, γιατί επιβάλλεται η γενικευμένη απαγόρευση κι ο εξαναγκαστικός εγκλεισμός.

Μικροπολιτική για ανοήμονες, ηλίθιους και φανατικούς. Ας μας πει ο μίστερ δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, το βρακοφορεμένο παλικάρι της λεβεντογένας… τρομάρα του, ως γιατρός αν αναρωτιέται και διαρρηγνύει τα ιμάτια του με την μέθοδο καταγραφής των νεκρών από κορωναϊό, την απαγορευτική πολιτική του κλεισίματος της κοινωνίας και τον εξαναγκαστικό εγκλεισμό, τον οποίο ολόκληρο το πολιτικό σύστημα υποστηρίζει αναφανδόν κι ας αφήσει της γελοιότητες, που ούτως ή άλλως τον διακρίνουν, σχετικά με απαγορεύσεις τέτοιου τύπου.

Ψευτόμαγκες, μωροί και αξιοθρήνητοι οι αριστεροί ταγοί της εξουσίας, μέχρις εκεί τους επιτρέπεται να …διαφωνούν. Μάλιστα. Αυτό είναι το κοινωνικό διακύβευμα που πρέπει να ανατρέψουμε. Να μπορούμε ελεύθεροι να πηγαίνουμε για κυνήγι και ψάρεμα. Τώρα αν θα είμαστε υπόδουλοι, άνεργοι, με ψυχικά κ.λπ. νοσήματα δεν έχει σημασία. Άλλωστε, όπως μας «έσωσαν» με την πρώτη φορά αριστερά, έτσι θέλουν να μας «σώσουν» και με μια δεύτερη.

Όπως και κάποιοι του ΚΚΕ έχουν φαντασιώσεις πεντηκονταετίας, ότι θα αυξήσουν το εκλογικό τους ποσοστό, έτσι και οι συριζαίοι πιστεύουν ότι θα ξανακυβερνήσουν. Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμούνται, προς δόξαν φυσικά του Γουρλομάτη.

Νίλοβ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: