ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ, Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ «ΠΑΡΑΣΙΤΑ»…

Με βαθιά ανησυχία παρακολουθούμε τα όσα εξελίσσονται μεταξύ των «αγίων πατέρων» μητροπολιτάδων και τις καταγγελίες για όσα ανίερα συμβαίνουν στους κόλπους της «ιεραρχίας», όπου καθώς φαίνεται οι συνωμοσίες δίνουν και παίρνουν. Κατ’ τ’ άλλα τα έχουμε βάλει με την συνωμοσιολογία. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε. Και ας δούμε τα όσα σοβαρά και σχεδόν ανείπωτα, τι λέμε τώρα, τα όσα τρομακτικά κολασμένα διαβάζουμε και φρίττουμε.

«Την ίδια όμως στιγμή που η Εκκλησία επιτελεί και πάλι το ενοποιητικό της έργο, κάποιες θλιβερές μειοψηφίες, κάποιες δράκες Εφιαλτών, που εκπροσωπούν τα πάσης φύσεως επικίνδυνα άκρα, επιχειρούν να κάνουν, όπως και κάνουν, αυτό που ομοίως διαχρονικά κάνουν. Να δηλητηριάζουν τον δημόσιο διάλογο και να διχάζουν. Τα «όπλα» τους γνωστά. Οι τερατώδεις συνωμοσιολογίες και ο μεταπρατισμός του «θρησκευτικού» φόβου. Οι σκοτεινές, βρώμικες και πρόστυχες παρασκηνιακές μεν, πλην όμως ορατές στους φύλακες, «πρακτικές» παραεκκλησιαστικών παρασίτων και τρωκτικών. Και τα αντικληρικαλιστικά τερατουργήματα και ιδεοληπτικά νευρωτικά εξαμβλώματα, πασπαλισμένα, κατά την «περιφορά» τους, είτε με το απαραίτητο καρύκευμα γιαλαντζί «κοσμοπολιτισμού» και «προοδευτικότητας» είτε με τη σος της ενδημικής στη χώρα αγοραίας δημαγωγίας».

Ανατριχιαστικά, πράγματι, όσα καταγγέλλει ο Χάρης Κονιδάρης, διευθυντής της ενημερώσεως και επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για τους κολασμένους που «μουτζουρώνουν» την εικόνα του παπαδαριού, για όλους αυτούς, που όπως πληροφορούμαστε από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, αποτελούν το «άκρο» των δαιμονισμένων «ευσεβών», που διακινούν, άκουσον άκουσον, εργολαβικά και με ψυχωσικό τρόπο απόψεις, που προσβάλλουν τα θεία.

Όλα αυτά τα ανεπάγγελτα δαιμονισμένα παράσιτα και τρωκτικά, αμόρφωτα και τυχάρπαστα, πλαστογραφούν την πίστη και κοροϊδεύουν τους ευκολόπιστους ή τους αφελείς, δηλαδή τα «θρησκευτικά» αθύρματα των παραχαρακτών.

Σόδομα και Γόμορρα. Και δεν φθάνουν όλα αυτά, αλλά τούτοι οι αρουραίοι δεν δείχνουν σεβασμό ούτε στον Αρχιεπίσκοπο, ούτε στον κεκοιμισμένο Μητροπολίτη Λαγκαδά, αφού δεν σκέπτονται παρά μόνο, πως θα καταστήσουν στη συνείδηση του λαού την ευεργέτιδά του αποδιοπομπαίο τράγο.

Φοβερή συνωμοσία. Και πως θα το πετύχουν αυτό; Σύμφωνα με τον Κονιδάρη, προβάλλοντας τον προκαθήμενο της Εκκλησίας ως φιλοτομαριστή «Ηγεμόνα», που «βουτά για να σωθεί από τον κορωναϊό, στην άρτι αφιχθείσα από την Εσπερία για λογαριασμό του και μόνον, μπαμλανιβιμάμπη ή καταναλώνει, προνομιακά, πλάσματα αίματος σε αντισώματα, την ώρα που το ποίμνιο του πεθαίνει».

Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες, προειδοποιεί ο διευθυντής Τύπου, και ξετρυπώνουν κάθε συνομωσία, παρακολουθούν τις ανίαρες κινήσεις όλων αυτών των μητροπολιτάδων, που δήθεν με …αγωνία παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του Ιερώνυμου, αλλά ήδη συνομιλούν μεταξύ τους για την «επόμενη ημέρα», δηλαδή για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ιερώνυμο, εφ’ όσον και εάν τινάξει τα πέταλα.

Άγια πράγματα, πατερικώς καμωμένα…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: