ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΚΑΜΩΤΟ…

Στα πλαίσια της εμβολιαστικής προπαγάνδας, οι επιστήμονες ειδικά του ιερατείου των ειδικών τρέχουν και δεν φτάνουν. Έχουν ξαμοληθεί σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, σάιτ, διαλέξεις και πάει λέγοντας. Καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να πείσουν το λαουτζίκο να εμβολιαστεί. Κι όλα αυτά από την ψυχούλα τους ρε. Επειδή μας αγαπάνε. Αγαπάνε τον άνθρωπο. Τώρα φυσικά οι επιχορηγήσεις «νόμιμες και παράνομες», από τις πολυεθνικές των φαρμάκων είναι έτερον εκάτερο. Φυσικά και δεν είναι μόνο το χρήμα. Το χρήμα είναι απότοκο για τις συνολικές υπηρεσίες τους, που δεν είναι άλλες, εννοείται, από το να φροντίζουν να τρομοκρατούν με την ιδιότητα τους τον κόσμο, προς όφελος της εξουσίας. Με τόσες καθημερινές ενασχολήσεις στο δημόσιο χώρο απορούμε, πού βρίσκουν χρόνο και δουλεύουν για να μας δουλεύουν.

Κάποιες από τις φίρμες του ιερατείου των ειδικών έλαβαν μέρος στη διαδικτυακή ημερίδα για τον κορωναϊό, που οργάνωσε η εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας στις 20 Δεκεμβρίου.
Στην ανάγκη δημιουργίας «τείχους ανοσίας», μέσω εμβολιασμού του 70% του ελληνικού πληθυσμού, αναφέρθηκε ο καθηγητής Παθολογικής-Φυσιολογίας-Λοιμώξεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Σύψας, διαβεβαιώνοντας φυσικά και ο ίδιος για την ασφάλεια και της αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Κατανοούμε ότι στην εκστρατεία της προπαγάνδας θα ακουστούν ακόμη πολλά. Κάποια από αυτά θα αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, αλλά κι αυτό το κατανοούμε. Η διαφύλαξη των συμφερόντων φέρνει φανατισμό και ανταγωνισμό, ποιος είναι ποιο χρήσιμος από δαύτους στην εξουσία.

Ο Νίκος Σύψας ευχήθηκε «να καταφέρουμε να εμβολιάσουμε τον ελληνικό πληθυσμό τους επόμενους μήνες, ώστε να έχουμε ένα αξιοπρεπές καλοκαίρι, και του χρόνου, τέτοιο καιρό, να είμαστε όλοι αγκαλιασμένοι και να κάνουμε ρεβεγιόν με 100 άτομα και όχι με μία οικογένεια όπως θα κάνουμε φέτος».

Ο θιασώτης της τρομοκράτησης των ανθρώπων και της απαγόρευσης της οποιασδήποτε ανθρώπινης επαφής, δείχνει ξαφνικά ένα ανθρώπινο προσωπείο. Όμως, το να επικαλείσαι ότι «κάνοντας το εμβόλιο δεν προστατεύουμε μόνο τον εαυτό μας, αλλά ταυτόχρονα βοηθάμε τη χώρα μας να ορθοποδήσει και ως εκ τούτου πρόκειται για ένα πατριωτικό καθήκον», ε, αυτό πάει πολύ ρε Σύψα.

Κατ’ αρχήν, πού είναι ο διεθνισμός σου; Εδώ πρόκειται για παγκόσμιο ιερό καθήκον. Δεν χωρούν πατριωτισμοί σε ένα διεθνές περιβάλλον. Ανήκομεν και στην δύση, στην ΕΕ και σε τόσους παγκόσμιους οργανισμούς.

Είπαμε, ότι κατανοούμε το φανατισμό και στα πλαίσια της εκδούλευσης για να αποδείξετε πίστη και ωφελιμότητα στα αφεντικά σας, μπορεί να πείτε και κάποια μπαρούφα παραπάνω, αλλά όχι κι έτσι.

Ακόμα, όμως, και στα πλαίσια αυτά, επέτρεψε σε εμάς τους αδαείς, να θεωρούμε πανανθρώπινο καθήκον να σας ξηλώσουμε από τις άνετες πολυθρόνες σας και μαζί με τα αφεντικά σας, για να έχετε και παρέα, να σας εξορίσουμε στη λήθη της ιστορίας. Εκεί λοιπόν, θα αναφέρεστε στις ιστορίες των ανθρώπων για να θυμούνται την εσχατιά που έφτασε ο κόσμος, αλλά και αυτούς που με πίστη την υπηρέτησαν, ώστε να μην επιτρέψουν να ξαναφτάσει εκεί ο άνθρωπος.

Λούπους

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: