ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ…

Όταν αναφερόμαστε στην κυριαρχία και στους κυρίαρχους, πολλές φορές η αναφορά αυτή ίσως φαντάζει γενική και αόριστη. Ένα πρόσωπο που μέσα από τα εγκλήματα που διαπράττει κατά της ανθρωπότητας, κι έτσι δικαίως έχει εδραιώσει τη θέση του ανάμεσα στην ελίτ της κυριαρχίας, είναι ο γνωστός ευγονιστής και μεγιστάνας Μπιλ Γκέιτς.

Ο Μπιλ, λοιπόν, υποστηρίζει πως τα μπαρ και τα εστιατόρια θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, ενώ ταυτόχρονα λέει ότι η επιστροφή στην «κανονική ζωή» θα γίνει… στα μέσα του 2022. Όπως δήλωσε σε ακόμη μια δημόσια παρέμβαση του, «τα μπαρ και τα εστιατόρια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά», αφού «δυστυχώς αυτό είναι απαραίτητο». Όπως πρόσθεσε, «πρέπει να γίνουν αντισταθμίσεις καθώς στους επόμενους τέσσερις έως έξι μήνες καλούμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας».

Ο ευγονιστής μεγιστάνας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του κορωνοϊού έχει αναπτύξει περαιτέρω, την ήδη έντονη δραστηριότητα στην κατασκευή των εμβολίων, προστάζει να παραμείνει στο κλουβί η κοινωνία, οδηγώντας στην εξαθλίωση εκατομμύρια ανθρώπων. Η δήλωση του ότι η επιστροφή στην «κανονική ζωή» θα γίνει στα μέσα του 2022, εκτός από την εμφανή και όσο γίνεται διακριτική για τους τύπους παρέμβαση του, ξεμπροστιάζει και διαψεύδει τρόπον τινά κυβερνόντες, επιστήμονες και ΜΜΕ που ζητούν λίγους μήνες υπομονής από τον παγκόσμιο πληθυσμό για να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα». Όχι, φυσικά και δεν είναι πρόθεσή του να ξεμπροστιάσει διαψεύδοντας τους κυβερνώντες υπηρέτες του. Αυτοί καλύπτονται πίσω από τους τύπους της φαινομενικής ιδιότητας του Γκέιτς. Αυτό που κοινοποιεί στη ουσία είναι η προετοιμασία γι’ αυτό που έρχεται, δίνοντας τον τόνο για τις περαιτέρω ενέργειες που θα ακολουθήσουν. Στην πραγματικότητα, δηλαδή συμβάλλει, προς τη νέα κανονικότητα που επιχειρείται να μας επιβληθεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μπιλ Γκέιτς κατέχει και διατηρεί μια εξέχουσα θέση, έχων μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναδιαμόρφωση του κόσμου, μέσω της λεγόμενης τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης με ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει. Τεχνητή νοημοσύνη, την ψηφιοποίηση της ζωής μας και του κόσμου στο έσχατο σημείο κ.α.

Σύμφωνα όμως με τον Γκέιτς, ο κίνδυνος «μιας νέας έξαρσης παραμένει».

Ακριβώς εδώ βρίσκεται όλη η ουσία. Οι παγκόσμιοι μετασχηματισμοί, που με γοργούς πλέον ρυθμούς αναδιαμορφώνουν τον κόσμο προς την ενοποιητική διαδικασία της κυριαρχίας, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα και με επιτυχία τους σχεδιασμούς τους χρειάζονται κυρίως δύο πράγματα: Τρόμο και χρόνο.

Ο χρόνος, λοιπόν, ως ζητούμενο, εξασφαλίζεται με τη συνέχιση της τρομοκράτησης των κοινωνιών παγκοσμίως. Κάποια στιγμή ο νέος κορωναϊός θα πάψει ως τέτοιος να έχει χρησιμότητα, είτε γιατί ο κόσμος θα κουραστεί να φοβάται είτε γιατί βρισκόμενος μπροστά στην πλήρη εξαθλίωση θα ξεσηκωθεί. Αυτός είναι και ο μόνιμος τρόμος των κυρίαρχων όσο αλαζόνες και δυνατοί κι αν φαίνονται, μια επικείμενη εξέγερση που στην χειρότερη των περιπτώσεων γι’ αυτούς θα αναβάλει επί μακρόν, τους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις τους. Αυτό λοιπόν πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί.

Σ’ αυτήν, λοιπόν, την κατεύθυνση δουλεύουν, προετοιμάζοντας προσεκτικά τα βήματα τους για την επόμενη μέρα. Το σενάριο που θα χρησιμοποιήσουν, θα είναι είτε μια μετάλλαξη του ιού που θα τον καταστήσει πιο θανατηφόρο και ευκολότερα μεταδιδόμενο –και γι’ αυτόν το λόγο θα συνεχιστούν μέτρα κι εμβολιασμοί– είτε λιγότερο πιθανό η ανακάλυψη ενός νέου και φυσικά θανατηφόρου ιού.

Όποιο και να είναι το σενάριο της επόμενης μέρας, που θα χρησιμοποιήσει η κυριαρχία για να συνεχίσει να τρομοκρατεί τον κόσμο προκειμένου να προχωρήσει ακάθεκτη προς την ενοποίησή της, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων (φτωχοποίηση, θάνατοι, ανελευθερία, καταστολή και πάρα πολλά άλλα) σημασία έχει ποια στάση θα επιλέξει να κρατήσει απέναντί της ο εξουσιαζόμενος κόσμος.

Θα αντισταθεί πολεμώντας μέχρις εσχάτων ή θα παραδοθεί άνευ όρων στη δυσοίωνη μοίρα που του επιφυλάσσει η κυριαρχία;

 Απάτσι

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: