Η ACAB ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΓΙΑ 13ο ΜΙΣΘΟ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Το ξέρατε ότι εν μέσω πανδημίας οι ανθρωποφύλακες επιτελούν «εξαιρετικά δύσκολο έργο» και παρέχουν «εξαιρετική κοινωνική προσφορά» «στην κρίσιμη μάχη κατά της πανδημίας του κοροναϊού»; Οι ανθρωποφύλακες, όχι οι υγειονομικοί, όχι οι ντελιβαράδες, όχι οι υπάλληλοι σούπερ μαρκετ και τόσοι άλλοι. Επίσης, το ξέρατε ότι αυτοί οι άνθρωποι για αυτό το δύσκολο έργο που παρέχουν στην μάχη κατά της πανδημίας, δικαιούνται έναν 13 μισθό;

Αν δεν το ξέρατε δεν έχετε πάρει χαμπάρι την τροπολογία που κατέθεσε ο Σύριζα μια μέρα μετά την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας, διατάξεις για το Ταμείο Προνοίας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», με την οποία προτείνει να δοθεί οικονομική παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στουςαστυνομικούς για τους παραπάνω λόγους.

Βέβαια η τροπολογία κατατέθηκε από τον Σπρίτζη αφού πρώτα έκανε σώου με μια ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη, με αναφορά στο περιστατικό όπου ένας μπάτσος πήρε την ανθοδέσμη που άφησε γυναίκα στο χώρο όπου δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος και αφού την κατέστρεψε στην πλάτη ενός άλλου μπάτσου την πέταξε.

Αλλά δεν ήταν κάτι το διαφορετικό ο Σύριζα, πάντα με το ένα χέρι η γροθιά ψηλά και με το άλλο χαιρετούρες και συμφωνίες με κυριαρχικούς σχεδιασμούς. Έτσι και τώρα, με αφορμή την παραπάνω τροπολογία είναι και με τους μπάτσους αλλά και με το ACAB (all cops are bastards) ανθοδέσμη και όποιος τσιμπήσει. Αλήθεια, ο Σύριζα, εκτός από μαζικά τεστ στους φυλακισμένους, τι έχει προτείνει για όλους αυτούς που στοιβάζονται στα μπουντρούμια με μεγαλοπρεπή κρατική και σαδιστική αδιαφορία;

Εννοείται ότι η παραπάνω κίνηση εντάσσεται σε ευρύτερους σχεδιασμούς συνεννόησης με το λεγόμενο πολιτικό κέντρο και ας κλαψουρίζουν οι «53». Άλλωστε τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του η αστυνομία έπραξε το καθήκον της απέναντι τους φυλάσσοντας καλά τα κεκτημένα τους.

Ελευθερόκοκκος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: