Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Μεγάλη φαγούρα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον μεγάλο τιμονιέρη Τσίπροβιτς και την προεδρική αυλή του εξ αιτίας του ακούρδιστου κόμματος και όλων αυτών των προβλημάτων, που έχει στην πλάτη του σε μια εποχή, που η βαρεμάρα του είναι άνευ προηγουμένου.

Έχει το Τσακαλώτο, που δεν του αρέσει ο χαρακτηρισμός πολιτικός απατεώνας του αρχηγού του για τον Μητσοτάκη: «Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες. Από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες» έγραψε στο ημερολόγιό του και συμπλήρωσε: «και κάτι χειρότερο: πολλοί ταυτίζουν την πολιτική με αυτό το είδος αντιπαράθεσης και όχι με μια εν δυνάμει δραστηριότητα χειραφέτησης».

Μια χειραφέτηση και μπούρδες. Να τα αφήσει αυτά. Δηλαδή θέλει το Τσακαλώτο, μ’ άλλα λόγια, να μην μοιράζεται ο Συριζα τον χαρακτηρισμό αυτόν με κανέναν άλλο. Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο, φαταουλιά μεν, αλλά έχει το δίκιο του, γιατί σου λέει, εμείς προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενον στο ευγενές αυτό άθλημα της πολιτικής και όχι μόνο απατεωνιάς, τώρα θα μοιραστούμε την δόξα με τον Μητσοτάκη;

Και δεν φθάνει αυτό. Ο Αλεξέι έχει και την τρισμέγιστη Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία χαρακτήρισε τον μεγάλο τηλεηγέτη Κυριάκο διεθνιστή και απάτριδα και μάλιστα με την υποστήριξη του Πολάκη. Ώπα τώρα έχει τα δίκια του αρχηγός. Ο Κυριάκος είναι πολιτικός απατεώνας, διεθνιστής και απάτριδας; Και στο Συριζα τί θα μείνει ρε λεβέντες; Που είναι η ιδελογική καθοδήγηση του κόμματος; Ο καθένας τσαμπουνάει ό,τι του καπνίσει;

Είδε και αποείδε η κολώνα του Συριζα, συμφώνησε βέβαια και η αδερφή Ζανέτ Τσίπρα και ο εξάδερφος Γιώργος Τσίπρας, ανασκουμπώθηκε και διέταξε επειγόντως την συγκρότηση πειθαρχικού και ετοιμάζει με το παραμικρό κομματικό ολίσθημα τις Μεγάλες Δίκες της Κουμουνδούρου.

Εμείς, βέβαια, του τα έχουμε πει αυτά εδώ καιρό: Αλεξέι πάρε κεφάλια όσο είναι καιρός, αλλά αυτός νύσταζε βαριόταν, τα ζώα μου αργά. Αλλά και τώρα δεν είναι αργά να πάρει κεφάλια, να μην ανεχθεί καμμία διαφωνία, ούτε κανέναν από αυτούς τους άχρηστους, που θολώνουν το μήνυμα του κόμματος. Ένας είναι ο ηγέτης.

Όσο για την Τζάκρη, έτσι για να ξέρετε, σύμφωνα και με έγκριτους αστρολόγους (όπως ο Λεφάκης), τους οποίους παρακολουθούμε αδιαλείπτως και το αυτό συμβουλεύουμε και σε εσάς, είναι γλωσσού, γιατί η Αφροδίτη της είναι στους Ιχθείς και το ζώδιο της περνάει από τον Κρόνο και τον Ερμή με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό είναι γλωσσού, όχι για κάποιον άλλο λόγο, δεν είναι βαρεμένη ούτε λοξή, όπως νομίζουν πολλοί, ούτε θέλει το κακό του κόμματος και του μεγάλου του ηγέτη.

Και για να ξεκαθαρίσουμε. Εμείς είμαστε και με τις δύο πλευρές. Γιατί μας αρέσουν τα κομματικά μαλλιοτραβήγματα. Έχουν ενδιαφέρον από κάθε άποψη. Μακάρι να γίνει σφαγή στο ίσιωμα. Στο κάτω κάτω ένας είναι ο ηγέτης…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: