Οι Μόριες αυτού του κόσμου οφείλουν να καίγονται

Οι Μόριες αυτού του κόσμου πρέπει να καίγονται. Μάλιστα, όσο μεγαλύτερη είναι η δυστυχία και η καταπίεση σε τέτοιου είδους κολαστήρια, τόσο η φωτιά θα είναι άγρια και καθαρτήρια. Ένα κολαστήριο βγαλμένο από την κρατική διαχείριση του Συριζα και με άξιο συνεχιστή την ΝΔ. Εκπόρνευση, βιασμοί, μαχαιρώματα, μαφίες, μαζί με δυστυχισμένους ανθρώπους, συνιστούσαν ένα εκρηκτικό και επικίνδυνο μείγμα για όσους ζούσαν εκεί.

Αν η φωτιά μπήκε από κάποιους που διέμειναν εκεί καλώς και μπήκε, εφ’ όσον είχαν ειδοποιηθεί οι υπόλοιποι. Τα κολαστήρια πρέπει να καίγονται. Όμως, η πραγματικότητα την οποία έχουν διαμορφώσει οι κυρίαρχοι είναι τόσο ζοφερή που δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει φως για μια καλύτερη επιλογή στο τούνελ της καταπίεσης. Η «αλληλεγγύη» των Ευρωπαίων κυριάρχων θα μεταφραστεί σε λίγες εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες (κυρίως ανήλικους ασυνόδευτους) που θα δεχτούν εντός των εθνικών συνόρων τους και με κάποια χρήματα που θα γεμίσουν τις τσέπες κάποιων ημετέρων, για μια ακόμα φορά.

Ζούμε τραγικές καταστάσεις, όπου μια φωτιά σε ένα κολαστήριο δεν φέρνει χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά τον ίδιο και ίσως χειρότερο προβληματισμό για το μέλλον. Μέχρι ο άνθρωπος να απαξιώσει όλα τα εξουσιαστικά κυριαρχικά μοντέλα που παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων, το μέλλον θα διαγράφεται ζοφερό.

Ε.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: