«Είμαι πρίγκιπας και μην ξεχνάς Μαρία, πριν δυο μήνες πασατέμπο και πορεία»…

Απ’ ότι καταλάβαμε, παρα-κράτος είναι, όταν ο υπουργός Άμυνας ο Μπούλης ο Καμμένος και η αξιότιμη σύζυγός του είναι κώλος και βρακί με αξιωματικούς της τιμημένης ελληνικής αστυνομίας, που τυγχάνουν, επίσης, διαπρεπείς «νονοί» της νύχτας και κανονίζουν μαζί συλλήψεις εκδοτών ή δημοσιογράφων, που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Τους παρακολουθεί μάλιστα η ΕΥΠ και ενημερώνει τόσο τον ίδιο τον Τσίπρα όσο και τον πρόεδρο της βουλής, οι οποίοι και τους ενημερώνουν και σταματούν να μιλούν από τα τηλέφωνα. Και αυτό δεν είναι κράτος, αλλά παρακράτος. Μάλιστα. Κράτος και άλλα χάπια… Επειγόντως!

Οι «αποκαλύψεις» γίνονται, προσέξτε μια «λεπτομέρεια», λίγες μόνον ημέρες μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ. Τι κάνει νιάου νιανιάου στα κεραμίδια; Μα ότι οι ισραηλινές αρχές έδωσαν το «πράσινο φως» στον Μιωνή (καθ’ ότι εβραϊκής καταγωγής ζητούσε από τους συριζαίους να διορισθεί πρόξενος στο Ισραήλ για να αποκτήσει «ασυλία»…) κάνοντας ένα μικρό δωράκι στον φίλο και αδελφό Κυριάκο.

Τα αριστερά ζόρια δεν έχουν τέλος. Τα μαθαίνει όλα αυτά η Φώφη του Κιν.αλ. στο οποίο μέσα είναι κρυμμένα τα λείψανα του Πασοκ και αναθαρρεί. Σου λέει ευκαιρία να κάνω αντιπολίτευση στον Κυριάκο, που δεν στοχοποιεί ευθέως τον Τσίπρα, που θέλει να μου πάρει και το «υπόλοιπον» από το «μαγαζί» και να τσιμπήσω λίγο στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά μου, που έχουν πάει άπατα. Αναθάρρησε και η λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση στον Συριζα, αφού οι «προεδρικοί» και οι εκ Πασοκ ερχόμενοι χάνουν πόντους και πριν το κομματικό συνέδριο έχει να γίνει της αριστεράς το κάγκελο…

Βέβαια, ο μεγάλος ηγέτης Τσίπρας μετά και την περιπέτεια με τον Παπασπιτούλη είχε κάνει με μεγάλη διορατικότητα μια βαρυσήμαντη δήλωση, στην οποία δεν δόθηκε η πρέπουσα προσοχή εν όψει και του …ιστορικού ανασχηματισμού του Συριζα, τρομάρα τους…

Θαυμάστε το μέγεθος του πολιτικού ανδρός: «Αντιλαμβάνομαι ότι στους ηγέτες αναλογεί να παίξουν κάποια στιγμή έναν ρόλο ιστορικό και πρέπει να ξεπεράσουμε τις προσωπικές αγάπες ή τους θυμούς και να προχωρήσουμε μπροστά», δήλωσε όλο νόημα και χάρη.

Μ’ άλλα λόγια τις παλιές αγάπες μην τις κλαις, πάμε για άλλα να μου λες…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: