Η ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Μήπως τελικά η Ελλάδα είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού; Κάπως έτσι πρέπει να εξηγείται το γεγονός, ότι η φονικότερη πανδημία που γνώρισε ο κόσμος –σύμφωνα με τας γραφάς των αποστόλων λοιμωξιολόγων– άφησε αλώβητο τον Ελλαδικό χώρο.

Πλέκοντας το εγκώμιο του, το κράτος και η μητσοτακική κυβέρνηση τόσο από τους ίδιους, όσο και από αγύρτες γυρολόγους, τηλεοπτικούς μαϊντανούς των μίντια, αργυρώνητες γραφίδες και όλος ο επιχορηγούμενος από τις πολυεθνικές των φαρμάκων –νομίμως βεβαίως βεβαίως– επιστημονικός συρφετός.

Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς ακούς δηλώσεις, από τους κατά τα άλλα μεγαλοσχήμονες επιστήμονες μας, ότι οι νεκροί στην Ελλάδα θα έφταναν τις 13.500 σύμφωνα με τον αγαπητό μας Τσιόδρα.

Το μοτίβο αυτό εν συνεχεία, χρησιμοποιείται από πλήθος ταγών της εξουσίας και λοιπών σφωγγοκωλάριων της. Ακολουθώντας, ένα ψεύτικο επαγωγικό μαθηματικό μοντέλο, όπου η επιβεβαίωση αυτού έρχεται με τη σύγκριση Βελγίου-Ελλάδας. Σύμφωνα πάντα, με τις έγκυρες αναλύσεις των ειδικών επιστημόνων της γλυψολογίας, οι ίδιες χώρες με τον ίδιο πληθυσμό κι όμως η Ελλάδα 177 νεκρούς από covid 19 και το Βέλγιο 9.486 νεκροί.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει το λοιπόν. Λίγο ο Θεός που έβαλε το χέρι του και πολύ χέρι οι επιστήμονες μας, που με αυτές τις επιστημονικότατες θεωρήσεις τους, θα πρέπει εκτός από νόμπελ να ανακηρυχτούν και σούπερ ήρωες της ανθρωπότητας. Να κατασκευαστούν ναοί σε όλο τον κόσμο, όπου ο Αι Τσιόδρας και η αγία οικογένεια να λατρεύεται και να δοξάζεται.

Όμως εμείς, διαπράττοντας προφανώς αμάρτημα μεγάλο και όντας έτοιμοι να καούμε στο πυρ το εξώτερο, τους αμφισβητούμε σφόδρα εφ’ όσον γνωρίζουμε από μικροί ότι δεν συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Ή κοινώς, δεν ανάγεις την αναλογία σε ομοιότητα με σκοπό να προσεγγίσεις την αιτιότητα, εκτός εάν θες να χειραγωγήσεις συνειδήσεις.

Έχουμε αναφερθεί κατά κόρον και συνεχίζουμε να εκθέτουμε τις απόψεις μας για τον περίφημο covid 19 και θεωρούμε πλεονασμό να το κάνουμε και εδώ. Ο λόγος συγγραφής αυτού του κειμένου είναι οι δηλώσεις του κυρίου Ζακυνθινού, καθηγητή εντατικής θεραπείας και πνευμονολογίας.

Ο εν λόγω επιστήμονας, σε συνέντευξη του στον ελεύθερο σκοπευτή και τον δημοσιογράφο Τράγκα, ανέφερε ότι εάν δεν παίρναμε τα μέτρα θα είχε χαθεί η μισή ανθρωπότητα, θα είχαμε δισεκατομμύρια νεκρούς.

Τα όσα ειπώθηκαν από τον επιστήμονα, ήταν στα πλαίσια υπεράσπισης των μέτρων που επεβλήθησαν παγκοσμίως. Είναι άξιο θαυμασμού από μια άποψη, το γεγονός του σε τι σημείο μπορεί να φτάσει κάποιος για να υπερασπίσει τα αφεντικά του και φυσικά το τομάρι του. Από την άλλη, όμως, είναι απορίας άξιο να λέγονται αυτά χωρίς ίχνος απόδειξης και να μην κουνιέται φύλλο.

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν. Δεν υπάρχει κανένα μοντέλο υπολογισμού που να μπορεί να αποδείξει πόσους νεκρούς θα είχαμε εάν. Διότι έτσι αναπαράγουμε τη λαϊκή θυμοσοφία «εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίν». Καλό για χιούμορ και αστεϊσμούς, αλλά όχι για να ερμηνεύσεις, να προσεγγίσεις και να αναλύσεις την φονικότερη –κατά τα λεγόμενα τους– πανδημία που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Όπως, κανένα μοντέλο δεν μπόρεσε να αποδείξει στην αρχή της πανδημίας, πόσοι θα νοσήσουν και πόσοι θα χάσουν τη ζωή τους.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε κάποιες τέτοιου είδους προγνώσεις. Ο μεγαλοσχήμων Τσιόδρας και το επιτελείο του, όλοι αυτοί οι επιχορηγούμενοι από τις πολυεθνικές φαρμάκων GlaxoSmithKline, Gilead και φυσικά τη Novartis.

Τι μας έλεγαν αυτοί, λοιπόν, το Φεβρουάριο;

Ότι η covid 19 είναι πιο ήπια και από την απλή ίωση και δεν μεταδίδεται. Σε λιγότερο από ένα μήνα και επικαλούμενοι πάλι τα ίδια μοντέλα πρόγνωσης, η πανδημία ω του θαύματος, μετετράπη στην πιο θανατηφόρα που έχει ζήσει ο άνθρωπος και απειλούνται να χάσουν τη ζωή τους εκατομμύρια κόσμος.

Φυσικά ο καθηγητής Ζακυνθινός το τερμάτισε, όπως λέμε και στην καθομιλουμένη, μιας και ανέβασε το ποσοστό σε δισεκατομμύρια. Λέγοντας ότι θα είχε πεθάνει ο μισός πλανήτης. Δηλαδή με τον πληθυσμό της γης να ανέρχεται σε 7.788.811.800 δις θα είχαμε κάτι λιγότερο από 4 δις νεκρούς.

Δεν μιλάμε απλά για υπερβατική λογική. Έχουμε την εντύπωση ότι ακόμη και σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα απέφευγε να σκοτώσει τόσο κόσμο. Το ζήτημα, όμως, που προκύπτει, είναι πως τα λεγόμενα αυτά προέρχονται από το στόμα ενός διεθνούς κύρους και καταξιωμένου υποτίθεται επιστήμονα και καθηγητή παρακαλώ.

Λοιπόν, δεν υπάρχουν μαθηματικά ή άλλου είδους μοντέλα που να μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους προγνώσεις και να ερείζουν έστω κάποιων αποδείξεων. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι οι όποιες εκτιμήσεις είναι υποθετικές σε μια πραγματική κατάσταση, όπου δεν υπάρχουν δεδομένα και όπου οι αστάθμητοι παράγοντες είναι πάρα πολλοί., με αποτέλεσμα να μπορούν οι όποιες προβλέψεις ανά πάσα στιγμή να πέσουν έξω οικτρά.

Οπότε, μόνο δόλος κρύβεται πίσω από τέτοιες υποθέσεις και λογικές σαν του καθηγητή Ζακυνθινού και των λοιπών έγκριτων πλην αργυρώνητων επιστημόνων.

Όλοι αυτοί οι εξαγορασμένοι υπάλληλοι των φαρμακευτικών, που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και στήνουν καριέρες πουλώντας θάνατο, όλος αυτός ο επιστημονικός συρφετός, που ως ειδικοί δουλεύουν για την εξουσία σε αγαστή συνεργασία με μίντια και διάφορους φορείς και μηχανισμούς καταστολής και εξαπάτησης, έχουν ως στόχο τη χειραγώγηση μέσω της καλλιέργειας του φόβου.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Ο φονικότερος ιός από την απαρχή του κόσμου είναι η εξουσία. Η θεραπεία είναι η αναρχική οργάνωση και ο αγώνας για την ελευθερία.

Απάτσι

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: