Τουρκία: Οι Μονάδες Εκδίκησης επιτίθενται σε 6 νέους στόχους στην Κωνσταντινούπολη

Ως Μονάδες Εκδίκησης, δηλώνουμε ότι θα αυξήσουμε την αντίστασή μας και καλούμε σε εγρήγορση, πραγματοποιώντας ενέργειες ενάντια στον βρώμικο και απόλυτο πόλεμο που διεξάγει το τουρκικό κράτος εναντίον ολόκληρου του κουρδικού πληθυσμού.

Ο φασισμός του AKP-MHP, που είναι ο πιο επικίνδυνος ιός, θα εξαφανιστεί στον κάδο απορριμμάτων της ιστορίας, αλλά ο δίκαιος αγώνας του κουρδικού λαού θα φτάσει στο «υπέροχο τέλος» και θα ολοκληρώσει τη νίκη του. […] Για αυτόν τον λόγο, θα συνεχίσουμε να πολεμούμε ενάντια στους εισβολείς, τους συνεργάτες, τους δολοφόνους του λαού μας και θα διαδώσουμε τις εκδικητικές μας ενέργειες, καλώντας όλους τους πυρήνες μας να εμβαθύνουν αυτόν τον αγώνα.

Με αυτήν την επίγνωση και αποφασιστικότητα:

Κατά τη νύχτα της 20ης Απριλίου, τα μέλη μας πραγματοποίησαν πράξη σαμποτάζ εναντίον ενός αστικού αστυνομικού οχήματος στη γειτονιά Kirazli στο Bağcılar της Κωνσταντινούπολης. Ως αποτέλεσμα της δράσης, το όχημα της αστυνομίας κάηκε και καταστράφηκε.

Κατά τη νύχτα της 20ης Απριλίου, δύο οχήματα που ανήκαν σε φασιστικά στοιχεία του AKP πυρπολήθηκαν στην περιοχή Demirkapi του Bağcılar της Κωνσταντινούπολης. Ως αποτέλεσμα της δράσης και τα δύο οχήματα καταστράφηκαν.

Στις 12 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε δράση σαμποτάζ στις 19:00 εναντίον της αποθήκης μιας εταιρείας στο Bağcılar της Κωνσταντινούπολης που πουλάει δομικά υλικά σε φασίστες. Ως αποτέλεσμα της δράσης, η αποθήκη και όλα τα υλικά της καταστράφηκαν.

Τα μέλη της μονάδας μας πραγματοποίησαν μια πράξη σαμποτάζ εναντίον ενός εστιατορίου που ανήκει σε έναν φασίστα MHP στην περιοχή Beyoğlu της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ της 11ης Απριλίου. Ταυτόχρονες ενέργειες σαμποτάζ πραγματοποιήθηκαν και κατά του σπιτιού του ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Το σπίτι και το εστιατόριο υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές.

Το πρωί της 2ης Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ενέργεια σαμποτάζ από τα μέλη της μονάδας μας εναντίον μιας επιχείρησης που ανήκει στο AKP-MHP στην περιοχή Beyoğlu της Κωνσταντινούπολης. Ως αποτέλεσμα της δράσης, το μπλοκ γραφείων καταστράφηκε εν μέρει.

Στις 30 Μαρτίου, στις 01:30 π.μ., ένα διώροφο κτίριο που ανήκε σε μέλη του AKP καταστράφηκε στη γειτονιά Alibeyköy της περιοχής Eyup της Κωνσταντινούπολης.

Şehit Çiyager-Şehit Zeryan Revenge Units

Β.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: