Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πραγματικά, στο διάβασμα αυτής της είδησης, που θα σάς μεταφέρουμε ευθύς τώρα, θα χαρείτε τα μέγιστα και λίγα λέμε. Όσοι, είχατε αρχίσει να προβληματίζεστε σχετικά με την πραγματικότητα, που διαγράφεται στην μετά Κορωναϊού εποχή, θα ηρεμήσετε. Θα νιώσετε ασφάλεια και μια άνευ προηγουμένου θαλπωρή. Όποιοι από σας είχαν, έστω και για μια στιγμή, αισθανθεί αμφισβήτηση θα ντραπείτε. Μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία όμως.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, την Πέμπτη 30 Απριλίου ορίστηκε στη Βουλή η συζήτηση, στην ολομέλεια, σχετικά με την κυβερνητική πολιτική έναντι των οικονομικών επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης.

Τη διεξαγωγή της, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής (ανακοινώσεις-δηλώσεις της κυβέρνησης ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας), είχε ζητήσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δε νιώθετε μετά την ανάγνωση αυτής της είδησης μια σιγουριά; Δεν αναθαρρεύει μέσα σας η ελπίδα; Δεν αισθάνεστε, ήδη, την κρατική θαλπωρή να σας περιβάλλει; Γιατί αν όχι, είτε είστε «ψυχικά πάσχοντες», είτε αναρχικοί. Ακόμα και αν καταγραφόσαστε σαν «ψυχικά πάσχοντες», ίσως την γλυτώνατε, αλλά αναρχικοί; Λιθοβολισμός μέχρι θανάτου…

Δεν βλέπετε την ομοφωνία των ηγετών μας; Από την λεγόμενη άκρα δεξιά μέχρι και τους κομμουνιστές εντός κι έκτος κοινοβουλίου. Εδώ και κάποιοι αναρχιστές ρε. Στρατεύτηκαν στο μένουμε σπίτι. Τι να κάνουν δηλαδής; Είπαμε ο κορωναϊός. Αυτός φταίει για όλα.

Αυτό βρε, θα μπορούσε να είναι καλό. Να μας ενώσει για καλό σκοπό. Να ενωθούμε πίσω και κάτω από το όλοι μαζί μπορούμε. Γκρινιάζετε για την εξουσία. Η εξουσία είναι καλό πράγμα, πατέρας της ανάγκης.

Εν πάσει περιπτώσει και για να μην μακρηγορούμε. Οι περήφανοι 300 της βουλής θα μας σώσουν γι’ άλλη μια φορά. Τί δεν θες; Θες δε θες, θα σωθείς. Πάει και τελείωσε. Είναι για το καλό σου. Κάτσε να μαζευτούνε όλοι μαζί και θα δεις. Θα βγεις πλούσιος από το σπίτι.

Αρκεί να μην διαβάζεις τους αναρχικούς. Που σε διαολίζουν και σπέρνουν δηλητήριο.

Νίλοβ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: