ΠΕΤΑ, ΠΙΑΣΕ, ΞΑΝΑΠΕΤΑ. ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…

Το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά την στοχοποίηση του ΠΟΥ (παγκόσμιος οργανισμός υγείας), από τον πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, o οποίος πάγωσε την ετήσια χρηματοδότηση στον οργανισμό ύψους 400-500 εκατομμυρίων δολαρίων, έχουμε σε καθημερινή βάση μια ολοένα αναβαθμιζόμενη «εμπλοκή» των αντιμαχόμενων μερίδων κυριαρχίας. Ο προσδιορισμός του χρήσιμου εχθρού από τον Τραμπ εντάσσεται σε μια τακτική, επικοινωνιακής εξόντωσης της Κίνας στα πλαίσια ενός νέου Ψυχρού Πολέμου.

Ωστόσο, η χθεσινή επίθεση πιστεύουμε ότι πραγματοποιείται σε ένα κομβικό χρονικά σημείο.

«Θα θυμάστε ότι η κινεζική κυβέρνηση γνώριζε για τα πρώτα κρούσματα ίσως ήδη από τον Νοέμβριο, σε κάθε περίπτωση από τα μέσα Δεκεμβρίου, και πήραν τον χρόνο τους μέχρι να ενημερώσουν τον υπόλοιπο κόσμο, περιλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ουάσινγκτον.

Αυτή η «αποκάλυψη» Πομπέο γίνεται μετά την γνωστοποίηση της επίθεσης από χάκερ, που δέχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ιστοσελίδες του Ιδρύματος Gates, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ινστιτούτου Ιολογίας της Ουχάν. Σύμφωνα με την Washington Post, έχουν παραβιαστεί σχεδόν 25.000 email, κωδικοί πρόσβασης, ενώ αρκετά έγγραφα έχουν διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο.

Το ίδρυμα Gates, σε ανακοίνωσή του δήλωσε: «Παρακολουθούμε την κατάσταση μέσω των πολιτικών ασφαλείας μας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν κλαπεί δεδομένα

Έχει, όμως, ήδη επαληθευθεί ότι αρκετοί λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί επιτυχώς.

Τα έγγραφα, που έχουν διαρρεύσει και είναι ήδη διαθέσιμα στο διαδίκτυο με τίτλο «Gates Hack», περιέχουν μεταξύ άλλων και λίστες από εταιρείες και επιχειρηματίες, που έχουν κάνει δωρεές στο Ίδρυμα Gates.

Κυβερνο-επιθέσεις, ψευδείς ειδήσεις, «μαύρες επιχειρήσεις» και λοιπές «φιλάνθρωπες» δραστηριότητες θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα δίχως καμμία αμφιβολία.

Σε ποιον θα μείνει ο «μουτζούρης»; Καμμία σημασία δεν έχει. Μήπως όλα δεν έχουν γίνει ήδη γης μαδιάμ; Και δεν είδαμε τίποτα ακόμη… Προσδεθείτε!…

Απάτσι

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: