ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Μια ευχάριστη είδηση βρήκαμε και σπεύδουμε να κοινοποιήσουμε. Μια είδηση, που στο διάβασμα της αγαλλίασε η ψύχη και ευφράνθηκε η καρδία μας και έχει ως εξής.

Περίπου 20 κεραίες αναμετάδοσης στη Βρετανία έχουν δεχθεί τελευταία επιθέσεις, έπειτα από την ευρεία διάδοση μίας φημολογίας, που συνδέει το δίκτυο 5με την εξάπλωση του νέου κοροναϊού, αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, προτρέποντας την κυβέρνηση να πάρει αυστηρή θέση ενάντια σε «μια τρελή θεωρία συνωμοσίας».

Μεταξύ άλλων, δύο νέοι ηλικίας 18 και 19 ετών συνελήφθησαν ως ύποπτοι ότι πυρπόλησαν έναν αναμεταδότη χθες στο Νάγκενχαμ (προάστιο του Λονδίνου) και στο Δυτικό Γιορκσάιρ, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και για να προσδιορίσει την αιτία σε μια άλλη φωτιά σε κεραία στο Χάντερσφιλντ.

Ο εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης καυτηρίασε τις επιθέσεις αυτές, που «προφανώς εμπνέονται από αυτήν την τρελή θεωρία συνωμοσίας, που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο» και την οποία χαρακτήρισε «εντελώς παράλογη».

Ο ίδιος εκπρόσωπος υπογράμμισε ιδιαίτερα τον «ζωτικής σημασίας» ρόλο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου για τις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS), αλλά και για τον ευρύτερο πληθυσμό, προκειμένου αυτός να είναι σε θέση να παραμείνει σε επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα κατά τη διάρκεια αυτής της «δύσκολης περιόδου».

Στην Ιρλανδίαόπου άλλος ένας αναμεταδότης δέχθηκε επίθεση το Σαββατοκύριακο, η κυβέρνηση έσπευσε, επίσης, να προειδοποιήσει τον πληθυσμό ενάντια σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας.

Εμείς δεν γνωρίζουμε, αν η καταστροφή των κεραιών του δικτύου 5G έχει να κάνει με θεωρίες συνομωσίας, όπως μας πληροφορούν, οι πάντα «έγκριτοι» φορείς της αλήθειας χωρίς δόλο, δηλαδή τα ΜΜΕ, που ως μπάτσοι και δικαστές προτρέπουν την κυβερνητική εξουσία να λάβει μέτρα και αυστηρά μάλιστα.

Ίσως, κάποιοι εξεγερμένοι άνθρωποι, που δεν εναποθέτουν τη ζωή τους στην κρατική εξουσία και φυσικά γνωρίζουν, πως δεν θα τους σώσει κιόλας, να θέλουν με την καταστροφή των κεραιών να μεταδώσουν, απλά το μήνυμα της επίθεσης σε ό,τι μας σκοτώνει.

Τι είναι, λοιπόν, το περίφημο δίκτυο 5G και πόσο επιβλαβές είναι για την υγεία;

Τα δίκτυα 5G αποτελούν την επόμενη γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας, που θα παρέχουν μεγαλύτερες ταχύτητες από τα δίκτυα 4G.

Αν και το ακριβές πρότυπο εκπομπής δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, τα νέα δίκτυα αναμένεται να χρησιμοποιούν πολύ υψηλότερες συχνότητες εκπομπής (μέχρι 30 GHz), οι οποίες επηρεάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό από τα φυσικά εμπόδια, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Νέας γενιάς κινητά τηλέφωνα και εκατομμύρια νέες κεραίες έξω από τις κατοικίες, θα είναι απαραίτητα για την λειτουργία του δικτύου 5G, που αναμένεται να γίνει λειτουργικό, κυρίως, μετά το 2020.

Ομάδα 180 επιστημόνων και γιατρών από 36 χώρες, κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνοντας την αναστολή της ανάπτυξης των δικτύων 5G, μέχρι να έχουν διερευνηθεί πλήρως, οι πιθανοί κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, από επιστήμονες ανεξάρτητους από τη βιομηχανία.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η προκαλούμενη τεράστια αύξηση στην έκθεση του πληθυσμού σε ασύρματες ακτινοβολίες μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, κυτταρικό στρες, αύξηση επιβλαβών ελευθέρων ριζών, γενετικές βλάβες, δομικές και λειτουργικές αλλαγές του αναπαραγωγικού συστήματος, ελλείψεις στη μάθηση και τη μνήμη, νευρολογικές διαταραχές και αρνητικές επιπτώσεις στη γενική ευημερία των ανθρώπων.

Προτείνουν, επίσης, στην Ευρωπαϊκή Ένωση να δώσει προτεραιότητα στην υλοποίηση ενσύρματων ψηφιακών τηλεπικοινωνιών αντί των ασύρματων και να οριστούν νέα όρια συνολικής έκθεσης στα εκατοντάδες είδη ασύρματης ακτινοβολίας, στα οποία είμαστε εκτεθειμένοι, με έμφαση στην προστασία των εγκύων και των παιδιών.

Μάλιστα. Να σημειωθεί, ότι, όπως λένε, ακόμα δεν ξέρουν τις ακριβείς επιπτώσεις στην υγεία. Επίσης, οι εκθέσεις αυτές νομίζουμε ότι δεν αποτελούν θεωρία κάποιας συνομωσίας. Οι δακρύβρεχτες, όμως, εκκλήσεις του άγγλου κυβερνητικού, ότι τις χρειάζεται ο κόσμος για την επικοινωνία μέσα στην πανδημία, την ανάγκη τους για τα νοσοκομεία κ.λπ., καθώς και οι προτροπές των ΜΜΕ για λήψη αυστηρών μέτρων, μάς δείχνει ότι φοβούνται να μην πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις η κατάσταση.

Εύγε, λοιπόν, και εις ανώτερα, λέμε εμείς. Επίθεση σε ό,τι μας σκοτώνει.

Απάτσι

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: