Βραβείο στην πισώπλατη κλωτσιά

Πληροφορηθήκαμε ότι η φωτογραφία που απεικονίζει διαδηλωτή που βρισκόταν στο μπλοκ του ΠΑΜΕ να κλωτσάει πισώπλατα ματατζή, βραβεύτηκε στα PRESS_Photostories 2019, του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης.

Το ΚΚΕ τηρεί σιγή ιχθύος γι’ αυτή την βράβευση, αλλά φαίνεται πως με αφορμή αυτή την φωτογραφία έχουν ξεσπάσει προστριβές στις τάξεις του κόμματος. Το κόμμα θέλοντας να συνετίσει όλα τα μέλη του και να αποτρέψει στο μέλλον τέτοιες οπορτουνιστικές και ολίγον ρεβιζιονιστικές ενέργειες, απέστειλε μια άκρως απόρρητη εσωτερική ανακοίνωση προς τις τοπικές κομματικές οργανώσεις.

Η ανακοίνωση προήλθε στα χέρια μας από πεσμένο στικάκι στην είσοδο μιας τοπικής οργάνωσης. Με  αυτήν αναφέρει ότι το ΚΚΕ καταδικάζει την βράβευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, που απεικονίζει έναν χαφιέ, που τόσο καιρό ήταν στις τάξεις του κόμματος, να χτυπάει πισώπλατα αστυνομικό. Βραβεύσεις σε τέτοιου είδος φωτογραφίες έχουν σκοπό να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα και να νομιμοποιήσουν αυτές τις ενέργειες που καμμία σχέση δεν έχουν με την λαϊκή πάλη. Το Μορφωτικό ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης είναι κομμάτι του σκοτεινού σχεδίου για την συκοφάντηση του ΚΚΕ.

E.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: