Εμπρηστικές επιθέσεις στην Τουρκία

Η ομάδα «Παιδιά της Φωτιάς» ανακοίνωσε ότι πυρπόλησε ένα πλοίο στην περιοχή Tuzla (προάστιο της Κωνσταντινούπολης), ένα λεωφορείο στο Umraniye και ένα εργοστάσιο στα Άδανα.

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε ενάντιοι στον βάρβαρο εχθρό, που πραγματοποίησε σφαγές στο Κουρδιστάν, στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει. Οι εχθροί των Κούρδων χειροκρότησαν, ενώ οι σφαγές πραγματοποιούνταν σε Serêkaniyê και Afrin, αλλά ζητούν βοήθεια από το κράτος με δάκρυα στα μάτια τους όταν ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε στην Τουρκία.

Έχουμε ήδη δηλώσει ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν τη σφαγή του κουρδικού λαού θα είναι οι στόχοι μας, ανεξάρτητα το πού βρίσκονται. Οι εχθροί των Κούρδων χειροκρότησαν όταν διεξήχθησαν οι σφαγές στο Serêkaniyê και Afrin, αλλά τώρα φωνάζουν για βοήθεια από το κράτος. Πρέπει να ξέρουν ότι θα έρθουμε και για αυτούς. Η πρωτοβουλία «Παιδιά της Φωτιάς» θα συνεχίσει να στοχεύει τους εχθρούς των Κούρδων σε όλους τους τομείς, θα συνεχίσει να εκδικείται και να τους καλεί να πληρώσουν το λογαριασμό.

Οι δράσεις της Πρωτοβουλίας έχουν ως εξής:

Στις 13 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας επιτέθηκε σ’ ένα εργοστάσιο βαμβακιού στην περιοχή Yüreğir Havutlu στα Άδανα βάζοντάς του φωτιά. Η πυρκαγιά έσβησε μετά από τρεις μέρες.

Στις 16 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας έβαλε φωτιά σ’ ένα φορτηγό πλοίο στην Tuzla της Κωνσταντινούπολης καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Στις 18 Φεβρουαρίου, στις 11.30 μ.μ., η ομάδα μας έβαλε φωτιά σ’ ένα σχολικό λεωφορείο στο Umraniye της Κωνσταντινούπολης.»

Ε.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: