ΤΟ ΚΚΕ, Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΠΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΡΑΤΕΚΑ…

Εντύπωση έκανε, όπως πάντα θετική, στα συστημικά ΜΜΕ η θεσμική, όπως χαρακτηρίστηκε, στάση του ΚΚΕ στο θέμα της ψήφου των Αποδήμων, η οποία, όπως εκτιμήθηκε, συμπαρέσυρε και τον «ανεύθυνο» Συριζα σε μια εποικοδομητική στάση ώστε μέσω συναινετικών διαδικασιών να λυθεί το ζήτημα.

Ειπώθηκε, μάλιστα, ότι πρόκειται για την θεσμική επιστροφή του ΚΚΕ, γεγονός που εμάς τουλάχιστον μάς πλήγωσε. Γιατί, πότε το κόμμα του λαού ήταν άτακτο, πότε υπονόμευσε τους θεσμούς και τους μηχανισμούς της εξουσίας; Πότε εκδηλώθηκε «κρίση» θεσμική, οικονομική, κοινωνική ή πολιτική και δεν έβαλε με την πολιτική ωριμότητα που το χαρακτηρίζει πλάτες στην «αστική δημοκρατία»;

Ακούμε, βέβαια, με λύπη κάποιες φαρμακόγλωσσες (τα συστημικά ΜΜΕ έκαναν ήδη γαργάρα το ζήτημα) να αναρωτιούνται με νόημα, γιατί δεν διώχθηκε ο «κόκκινος καρατέκα», που χτύπησε παλικαρίσια, δηλαδή, όπως του έμαθε το κόμμα, πισώπλατα έναν ματατζή, ένα παιδί του λαού;

Οι φαρμακόγλωσσες, όμως, που σίγουρα σιτίζονται από τους κύκλους της αντίδρασης, που κάνουν ότι τα ξέρουν, όλα λαθεύουν. Εμείς θα σας πούμε την πάσα αλήθεια!

Η δίωξη και σύλληψή του αποτράπηκε, γιατί ο «κόκκινος καρατέκα», έχει ήδη βγει στην παρανομία, κρύβεται καλά στ’ ανταρτοχώρια του ΚΚΕ και περιμένει το σινιάλο του Κουτσούμπα για τα περαιτέρω.

Όλα τ’ άλλα είναι σκόνη στα μάτια των μοναρχοφασιστών και των χαφιέδων τους.

Ένα είναι το κόμμα ορέ…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: