«Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου και αυτό είναι μείον μου…»

Περί τα μέσα του 2016 και ενώ το λαοπρόβλητο καθεστώς Τσίπρα προσπαθεί να πάρει πραγματικά στα χέρια του την εξουσία και όχι απλά να ασκεί κυβερνητικό έργο, όπως εξήγησε σχετικά και σε ανύποπτο χρόνο και η θεωρητικός του καθεστώτος Μπέτυ Μπαζιάνα, έλαβε χώρα ημερίδα στη Νέα Σμύρνη με τίτλο: «Διαπλοκή, Διαφθορά και ΜΜΕ». Ομιλητές ήταν ο υπουργός διαστήματος Νίκος Παππάς, η έγκυρη (μην γελάτε ρε κοθώνια του Κυριάκου) δημοσιογράφος Κ. Ακριβοπούλου και ο νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής του Συριζα Κ. Αρβανίτης. Στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων, προφανώς επειδή συγκαταλεγόταν στα τιμώμενα πρόσωπα, εθεάθη ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας. Λίγους μόλις μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του 2016, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εφοπλιστή Β. Μαρινάκη (στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου) ο Νίκος Παππάς θα ζητούσε από τον Μαρινάκη να «δανείσει» περίπου 22,5 εκατομμύρια ευρώ στον Καλογρίτσα ώστε να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια τόσο ο ίδιος όσο προφανώς και ο Συριζα.

«Δεν μπορώ να σε αλλάξω, δεν μπορώ να σε υποτάξω

Όποιο νόμο κι ας σου βάλω πάλι εσύ παρανομείς»

Ο Β. Μαρινάκης είναι το πρόσωπο που ο Συριζα χαρακτηρίζει αληθινό αρχηγό της ΝΔ και ο οποίος είναι υπόδικος τόσο για «ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες, όσο και για την υπόθεση του Noor 1 που αφορά διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.

Και για να εξηγούμαστε, γιατί κακώς έχουμε χαρακτηριστεί ως αντικομμουνιστές, και κατηγορούμαστε αδίκως ακόμη ότι για άγνωστο λόγο έχουμε καταληφθεί από εμπάθεια εναντίον της κομμουνιστικής κυβέρνησης Τσίπρα κ.λπ. Εμείς όχι μόνο καταλαβαίνουμε το κομμουνιστικό σχέδιο, που αφορά την καταπολέμηση της «διαπλοκής», αλλά και το στηρίζουμε με κάθε κινηματικό και μη τρόπο.

Ποιο είναι αυτό το σχέδιο; Εφ’ όσον ο Β. Μαρινάκης θεωρείται από τον Συριζα ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ και όχι αυτός ο αχυράνθρωπος ο Κυριάκος, τότε πού υπάρχει πρόβλημα να του ζητηθεί να «δανείσει» μερικές δεκάδες εκατομμύρια τον «κόκκινο» Χρήστο Καλογρίτσα άρα και τον Συριζα; Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή;

Είναι ή δεν είναι αυτή η έξυπνη κίνηση, η απόλυτη απόδειξη των αγνών προθέσεων του καθεστώς Τσίπρα να κινηθεί σε μια σταθερή γραμμή εθνικής συνεννόησης; Δηλαδή, τί να κάνουν και αυτοί οι καημένοι οι κομμουνιστές, ο Τσίπρα και ο Παππάς και οι λοιποί συγγενείς;

Πήγε ο ίδιος ο Τσίπρα ξανά και ξανά στον Ψυχάρη και του ζήτησε να βάλει στον ΔΟΛ τους δικούς τους ανθρώπους, καθόταν με τις ώρες και χάιδευε την γάτα Ιμαλαΐων, ήρθαν λίγο πιο κοντά και θεώρησε ότι μπορεί να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα. Και το πράγμα στράβωσε. Είναι αυτό διαπλοκή; Σαν δεν ντρεπόμαστε. Μετά πήγε στον Μαρινάκη. Και τί του ζήτησε; Μερικά εκατομμύρια δανεικά και αυτός ο αχάριστος για την τιμή αυτή, επειδή φαίνεται έχει καβούρια στην τσέπη, δεν δέχθηκε και θυμήθηκε τώρα να τον ρουφιανέψει. Δηλαδή οι προηγούμενοι τι έκαναν; Ντροπή και πάλι ντροπή. Δηλαδή η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση είναι το κορόιδο της τράπουλας; Όχι κύριοι δεν είναι έτοιμοι να δαγκώσουν για το μερτικό τους ούτε είναι πεινάλες οι κομμουνιστές για την εξουσία.

Συνεπείς είναι, και έχουν μάθει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: