ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΤΟ ΚΑΝΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ; ΚΑΝΕΙΣ;

Μεγάλη εντύπωση έχει κάνει το νέο προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Εμφανίζει ένα μαύρο σκυλάκι κανίς (υπονοείται ο Τσίπρας) εκπαιδευμένο και υπάκουο στις εντολές που δέχεται στα γερμανικά από μια κυρία (υπονοείται η Μέρκελ) η οποία το διατάζει: Thanassis, έλα εδώ «σήκω», «κάτσε», «φάε ψίχουλα», «κάνε κωλοτούμπα», «φέρε λεφτά», «μπράβο, (διακρίνονται μόνο τα χέρια της και τα μανίκια ενός κίτρινου παλτού». Το κανίς λέγεται Thanassis και κατ’ εντολήν της κυρίας του πηδάει με επιτυχία μια μπλε πινακίδα στην οποία αναγράφεται ευρωεκλογές 2019.

Τις πραγματικές εξηγήσεις, όμως, μάς τις δίνει ο ογκόλιθος του αντιμνημονιακού αγώνα, ο Πάνος ο Λεβέντης ο Καμμένος ο Ελληναράς.

«Ο Thanassis είναι όποιος υπακούει στη Μέρκελ. Ο Τσίπρας έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην κα Μέρκελ και στη γερμανική πλευρά, ο δε Μητσοτάκης μάς έχει φέρει εδώ τον (υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Ε.Ε.) Βέμπερ. Οι ΑΝΕΛ πάντα διαχωρίζαμε τη θέση μας όταν πήγαινε προς τη γερμανική πλευρά η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας δεν είναι της Αριστεράς, διεκδικεί το χρίσμα των ευρωσοσιαλιστικών και διεκδικεί την πράσινη Αριστερά, δηλαδή να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ».

Ο αδερφός Αλέξης, ο καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας, το σκυλάκι το κανίς της φράου Μέρκελ; Τα ύστερα του κόσμου. Όμως, ο άγρυπνος φρουρός του ελληνισμού, ο αντάρτης ο Πάνος ο Τσολιάς τα κατάλαβε όλα. Άργησε λίγο, αλλά δεν φταίει αυτός, τον ξεγέλασε αυτή η οχιά ο Τσίπρας, και έχουμε και εκλογές τώρα και τα θυμήθηκε όλα, είναι σαν να άνοιξαν ξαφνικά οι ουρανοί και τον κουτσούλησαν τα θεϊκά περιστέρια, που τα έστειλε δίχως άλλο ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς…

Ψηφίστε τους κορόιδα. Τρέξτε όλοι στις κάλπες. Αριστεροί, δεξιοί, πασόκοι, κουκουέδες, χρυσαυγίτες και όλος ο συρφετός σας περιμένουν με ανοικτές αγκάλες…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: