Πάμε Σελήνη;

Τα μάθατε τα νέα; Πάμε Σελήνη! Είμαστε έτοιμοι να διαβούμε τον δρόμο που χάραξαν οι πρωτοπόροι σύντροφοι της ΕΣΣΔ. Θα θέλαμε βέβαια να μπορούσαμε να σηκώσουμε την σημαία με το σφυροδρέπανο στην μέση ενός σεληνιακού κρατήρα αλλά οι συνοδοί μας σ’ αυτή την βόλτα θα είναι Αμερικάνοι, οπότε επειδή υπάρχει περίπτωση να πάρουν το διαστημόπλοιο και να φύγουν αφήνοντας μας σύξυλους με το στύλο της σημαίας, θα αρκεστούμε να υψώσουμε, με πόνο ψυχής, την σημαία της αμερικανικής NASA.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς μας ενημέρωσε επίσης ότι οι συνοδοί μας σ’ αυτή την εκδρομή θα μας αφήσουν να κάνουμε και μια βόλτα, με όχημα όμως που θα το έχουμε φτιάξει μόνοι μας στον ελλαδικό χώρο. Μπορούμε ίσως να φανταστούμε το όχημα με κολλημένα αυτοκόλλητα του τύπου «I LOVE THE MOON», με εγκατεστημένο ηχοσύστημα που θα παίζει στην διαπασών το Bella Ciao, με ξεθωριασμένα κολλημένα αυτοκόλλητα με το σήμα του Σύριζα και «Μπαμπά μην τρέχεις» με την εικόνα του Τσίπρα από κάτω.

Σύμφωνα με υποκλοπές που κάναμε μέσα από την Κουμουνδούρου υπάρχουν έντονες διαφωνίες για το μέρος της εκτόξευσης. Ο Παππάς προτείνει εκτόξευση από την πλατεία Κουμουνδούρου τονίζοντας τον συμβολικό της χαρακτήρα αλλά ο Φλαμπουράρης επιμένει για την πλατεία Εξαρχείων λόγω της πληθώρας των καυσίμων που βρίσκονται στον χώρο.

Επίσης έχει ήδη έχει ξεκινήσει η εκπαίδευση του οδηγού. Ο οδηγός εκπαιδεύεται σκληρά να φοράει κράνος και ζώνη, να οδηγεί χωρίς να έχει το χέρι έξω από το παράθυρο, να μην μιλάει στο κινητό τηλέφωνο και να σηκώνει χειρόφρενο μόνο όταν σταματήσει το όχημα και όχι στις στροφές κάνοντας παντηλίκια στους κρατήρες και ακούγοντας Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Η εκπαίδευση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη αφού ο οδηγός εκπαιδεύεται και στο πώς να ξεφύγει απ’ τα μάτια των αμερικανών συνοδών, ώστε να αφήσει προπαγανδιστικά φυλλάδια του Σύριζα στις κουφάλες των σεληνιακών βράχων, με κρυμμένα μηνύματα και συμβουλές για την ανατροπή της καπιταλιστικής κυριαρχίας στην Γη, ώστε να τα βρουν, οι προς το παρόν άγνωστοι σύντροφοι εξωγήινοι ή έστω οι κινέζοι σύντροφοι σε μελλοντική τους αποστολή στη Σελήνη.

Η επανάσταση θα ξεκινήσει από τη Σελήνη σύντροφοι.

Σημείωση: Θα τολμήσουμε να πάρουμε θέση υπέρ της άποψης ότι η εκτόξευση για την Σελήνη πρέπει να γίνει από την πλατεία της Κουμουνδούρου με την προϋπόθεση στο διαστημόπλοιο να βρίσκονται όλοι οι συχνάζοντες και διαμένοντες των γραφείων του Σύριζα.

Ελευθερόκοκκος 

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: