ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΚΟΤΖΙΑ: «ΦΟΒΕΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ»…

Το ως άνω απαξιωτικό σχόλιο απευθύνεται συνήθως σε δειλούς ή αδύναμους, που τολμούν και απειλούν, χαρακτηριστικό νομίζουμε της …φοβερής κονταρομαχίας, που συνεχίζει να διεξάγεται ανάμεσα στους δυο πρώην εκλεκτούς υπουργούς του καθεστώτος Τσίπρα, δηλαδή του τέως υπουργού Αμύνης του λεβέντη του Πάνου του Καμμένου, που μας λείπει πολύ, και του τέως υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά.

Το νέο «θερμό» επεισόδιο ξεκίνησε ο Νίκος Κοτζιάς με συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews: «Όλα τα ήξερε (ο Π. Καμμένος). Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές τής κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας. Το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή. Επί πλέον είχε συμφωνήσει εξ αρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα».

Η νέα …πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη από το παλικάρι το τρανό τον Πάνο τον Καμμένο, τον επονομαζόμενο και Μπούλη: «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης, που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί, ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω, θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα, που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».

Μάλιστα, μάλιστα. Αν υποψιαστώ, πως ο καυγάς είναι στημένος, θα φάω ένα ταψί μπακλαβά στην καθισιά…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: