Κρεατοφάγοι, Παμφάγοι ή Χορτοφάγοι;

Αλιεύσαμε από το διαδίκτυο την οπτικομαγνητική εγγραφή (Video)που παρουσιάζουμε  και η οποία αναφέρεται στο κατά πόσον ο άνθρωπος είναι από την φύση του χορτοφάγος, κρεατοφάγος ή παμφάγος.

Μία μικρή συνεισφορά σε αυτόν τον προβληματισμό-«δίλλημα» αποτελεί το υλικό που προβάλλεται και που δεν αποτελεί το μοναδικό πειστήριο που αποδεικνύει ότι ο κατασκευασμένος μύθος της αναγκαιότητας για κρεατοφαγία  εξυπηρετεί  τόσον την διατήρηση του κύκλου των ασθενειών, προς όφελος των κλινικών, των φαρμακευτικών εταιρειών και της διατήρησης ενός ευρύτατου κυκλώματος εμπορίας των ανθρωπίνων ζωών, όσο και της διατήρησης  σε κατάσταση αιχμαλωσίας, βασανισμού και συστηματικής εξόντωσης του ζωικού βασιλείου.

Αυτός ο εγκληματικός και μοχθηρός κύκλος πρέπει να σταματήσει!

Είναι αναγκαίο, για να μπορέσει το ανθρώπινο γένος να επανακάμψει στον ουσιαστικό, τον πραγματικό  τρόπο ζωής που του όρισε η μητέρα φύση.

Και αυτό θα γίνει, όσος χρόνος κι αν χρειασθεί, επειδή οι πραγματικές ανάγκες του βίου όσο κι αν παραμερισθούν, συνεχώς ξεπροβάλλουν, προκαλώντας τον καθένα και την καθεμία να πετάξουμε τις επιβεβλημένες συνθήκες και συνήθειες διατροφής, που έλκουν την προέλευσή τους από τις εποχές της βαρβαρότητας…

Ρομφαίος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: