ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Δημοσιεύουμε σήμερα χωρίς περικοπές ολόκληρο το Διάγγελμα του γίγαντα της επαναστατικής κυβέρνησης Τσίπρα, του Παυλάρα του Πολλάκη, που αποσιωπήθηκε από όλους τους λακέδες του συστήματος, έτσι για να σκάσουν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής, που θέλουν να τον κάμουν πέρα.

Ελληνικέ λαέ,

Τα μαντρόσκυλα, τα οποία έχει εξαπολύσει η διαπλοκή για να μπλοκάρει αυτό που γίνεται, δεν μας σταματάνε.,. Σχίσαμε τα μνημόνια, σχίσαμε την Μέρκελ, θάψαμε τον Σόιμπλε. Το κατάλαβες; Και μιλάμε για όλα τα βοθροκάναλα της διαπλοκής, τώρα θα τα πούμε όλα, γιατί τώρα γυρνάει ο τροχός. Το ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ αύριο μου αφιερώνει το πρωτοσέλιδο. Έχετε παραλοήσει παληκάρια της αλήτικης δημοσιογραφίας!!! Θέλετε να προκαλέσετε χάος, ανασφάλεια, αποσταθεροποίηση και πτώση της κυβέρνησης. Σας έχω λέρες, όλοι σας και μόνος μου, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ!!! Το 1,8 εκατομ. που σας έδωσε ο Εφοπλιστής θα τελειώσει πριν τις εκλογές και μετά τι θα κάνετε;;;

Η Ακριβοπούλου είναι δημοσιογράφος ρε, που με αφήνει να μιλάω όσο θέλω, και ο Κραουνάκης, που με λατρεύει ρε λούγκρες, είναι Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, που πέσατε και αυτόν να τον φάτε, γιατί είπε την αλήθεια ότι ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είμαι ναι, βεβαίως, διότι όλοι με θέλετε, λούγκρες, καταλάβατε; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο! Όσο για τον Σαββόπουλο… Καιρό είχαμε να τον ακούσουμε και αυτόν. Βρε ουστ, που θα με πει εμένα αρκουδιάρη. Ποιος αυτός που ξέρει από αρκουδίτσες μετά τη θητεία του στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ, ρε το μόνο κοινό με τα νιάτα του είναι το ντέφι. Άντε ρε Σαββόπουλε, έβρισες και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των «φιλόξενων» ΜΜΕ της διαπλοκής …. Ξαναβούτα ρε τώρα… πήρες το πεντάλεπτο!!! Γράφεις και εσύ τραγούδια. Πάρε να ’χεις ρε, ένα ωραίο αντιμνημονιακό.

Ελλάς Ελλήνων Δικαστών
Απαλλαγμένη των Λιστών
Για προστασία των Ληστών
Σύνταγμα λάστιχο λοιπόν
Για χάρη των καναλαρχών

Ελληνικέ λαέ,

Με λένε άσχετο, αγροίκο, αστοιχείωτο. Εγώ τελείωσα το λύκειο με 20, έβγαλα 1920 μόρια στις Πανελλαδικές, πόσα έβγαλε ο κ. Μητσοτάκης; Ποιος μωρέ, ποιος ρε θα μου την πει, τα χθεσινά αυγά θα μού κάνουν την παρατήρηση; Θα μιλάω όσο θέλω ρε, δεν θα μου πείτε εσείς. Ούτε αυτά τα τσόλια της ΠΟΕΔΗΝ, να πάνε να ψάξουν να βρουν χολέρα, να ψάξουν εδώ, έχει κωλοβακτηρίδια… Τρία μέτρα κάτω από την γη, έπρεπε να σας θάψω όλους, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου ρε, φανταστείτε να μην την κρατούσα.

Ελληνικέ λαέ,

Οι γραβατωμένοι χρεωκόπησαν την χώρα, τα σκυλιά του Σόιμπλε, που θα μας πουν τώρα να κόψουμε και το τσιγάρο. Εγώ δεν φοράω γραβάτα ρε, όλοι σας και μόνος μου, σας έχω ρε γραβατάκηδες. Όχι Κολομβία, Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες του Κυριάκου. Άσε που ο κόσμος από πέρυσι περνάει καλύτερα. Και σιγά μην είναι και καμμία καταστροφή οι 74 νεκροί από την γρίπη, εδώ δεν ήταν οι 100 νεκροί στο Μάτι, που θολώσαν την εικόνα μας.

Ελληνικέ λαέ,

Δόξασέ με, να μην σε χώσω και εσένα τρία μέτρα κάτω από την γη. Λαμόγια… Θέλετε και κυβέρνηση Συριζα…

Both comments and trackbacks are currently closed.