Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟ(Υ)ΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ…

Οι επιθέσεις, που δέχεται Ο Παύλος Ο Πολλάκης, ο γίγαντας της λαϊκής κυβέρνησης του αξεπέραστου πολυχρονεμένου κομμουνιστή ηγέτη Αλέξη Τσίπρα δεν μας έχουν αφήσει ασυγκίνητους. Η συνομωσία των βοθροκάναλων της διαπλοκής, που υφαίνουν το ιστό τους για να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί, όχι μόνο δεν είναι μια ιστορία, που μπορεί κάποιος να πάρει στα αστεία, αλλά πρόκειται για μια δήθεν αυτοκινούμενη συμπαιγνία, που όμως διαπλέκεται με έναν απίστευτα βρώμικο, και ελεεινό ταυτόχρονα τρόπο. Τα τσογλάνια που σιτίζονται από τα βοθροκάναλα, τα πιστά σκυλιά του Σόιμπλε, οι κότες οι λυράτες, οι πάσης φύσεως κουφάλες προσπαθούν να λυγίσουν την Παυλάρα, τον ένα και μοναδικό Πολλάκη για να φέρουν στην εξουσία, αυτοί και οι εξωγήινοι τον Γουρλομάτη. Αμ, δε και ποσώς πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Θα φάνε όλες οι λέρες τα συκώτια τους, δεν θα μας πηδήξει η δεξιά ότι μας έμεινε απήδηχτο, ούστ στραβάδια της διαπλοκής.

Ακολουθεί ο «δεκάλογος» του μεγάλου, ανίκητου, του σαντινίστα, του εξολοθρευτή των βρωμοκάναλων, του στυλοβάτη του λαοπρόβλητου καθεστώτος Τσίπρα, που θα πάρει σβάρνα όλα τα κεφάλια των εχθρών του λαού.

Διαβάστε μοσχάρια και απομνημονεύστε…

1) «Πουλή, ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι’ αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Άιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)».

2) Μοιρολογείστε βοθροκάναλα για τις ΜΙΖΕΣ που χάθηκαν …..(και την αντίστοιχη διαφημιστική δαπάνη για να λιβανίσετε αυτούς που θα τις έδιναν στα αφεντικά σας )

3) «Κοιτά με (Γεωργιάδη) βαθιά στα μάτια. Έβριζες την ΝΔ, Καραμανλή και Σαμάρα και πηγές και έγινες Υπουργός και έκανες μεταγραφή εκεί που έντυνες. Είσαι το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από αυτά που έχει στην αυλή του. Κότες λυράτες».

4) «Και τώρα, φάτε τα σκώτια σας!».

5) «Το ΚΕΠΝΟ έχει βγάλει μια παχιά μαλακία».

6) «ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΩ ΣΤΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ

ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΙΕΝ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ»

7) «Αν είμαι νεκροθάφτης της υγείας δεν θα το πείτε εσείς και η πρόεδρος σας, κάνετε κόπι πάστε της ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ»

8) «Κάντε κι άλλο σόου, πάρτε κανένα ηρεμιστικό της Novartis, έχει καλά.».

9) «Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα».

10) «Όλοι σας και μόνος μου σας έχω. Δείχνετε τα τσόλια. Λιβανίζετε αυτούς που μας καταστρέφουν. Γιατί θα απολογηθώ εγώ σε σένα, δεν τσακίζει το φρύδι μου, δεν ήταν στο πολιτικό μας σχέδιο ρε κουφάλες αυτά, τα υπόλοιπα θα τα βρει η δικαιοσύνη, κουφάλες… Έχει κοπεί η κρατική διαφήμιση από το υπουργείου υγείας και σας έχει πιάσει τραμουντάνα».

Ούστ στραβάδια!!!

Δημοσιεύθηκε από Παρεμπιπτόντως

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: