Η εκτέλεση του Κατσίφα έχει ψωμί για όλη την πολιτική παράγκα

Τί γίνεται όταν ένα κράτος εκτελεί κάποιον που οι ιδέες του είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τις δικές σου; Χαίρεσαι ή λυπάσαι; Σκέφτεσαι και αίσθάνεσαι ως ελεύθερος άνθρωπος ή σαν ανδρείκελο τής πολιτικής και των ιδεολογικών παρωπίδων;

Ο Κατσίφας είναι θύμα εξουσιαστικών ακροδεξιών ιδεολογιών που φαίνεται ότι είχε ενστερνιστεί, όπως και τα κτήνη που τον σκότωσαν. Λόγω των παραπάνω, προφανώς τον διακατείχε η ίδια λύσσα με αυτή που είχαν οι διώκτες και οι εκτελεστές του.

Βέβαια, η εκτέλεση του από ισχυρές δυνάμεις τής αλβανικής αστυνομίας άνοιξε την όρεξη σε όλους τους λάτρεις της εξουσίας. Σε εθνικιστές, αντιεθνικιστές, φασίστες, αντιφασίστες, δεξιούς, αριστερούς, φιλελεύθερους και κομμουνιστές. Σε όλους αυτούς που αρέσκονται να εξουσιάζουν και να επιβάλλονται. Σε όλο το πολιτικό συνάφι. Όλοι ανεξαιρέτως θα γλείψουν μέχρι και το τελευταίο κοκκαλάκι τού νεκρού για να επωφεληθούν πολιτικά, συσπειρώνοντας τούς υπηκόους και τους ακολουθητές τους. Όλοι διψάν και αναζητούν το αίμα.

Οι εθνικιστές και οι ακροδεξιοί θα θυμηθούν τις αλησμόνητες και αλύτρωτες πατρίδες θα μιλήσουν για την καταπίεση των βορειοηπειρωτών, αλλά πάντοτε με μεγάλη προσοχή για να μην σπάσουν τα αυγά, θα κάτσουν στους καναπέδες και τα έδρανά τους. Ίσως κάποιοι θα αρπάξουν την ευκαιρία να βγουν παγανιά και να ξεσπάσουν σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι αντιφασίστες, οι αντιεθνικιστές και οι κομμουνιστές θα πάρουν το μέρος τής αλβανικής αστυνομίας και του αλβανικού κράτους. Θα ξεπλύνουν τους μπάτσους και το κράτος της Αλβανίας. Θα χαρούν που ένα «εθνίκι» εκτελέστηκε από τους μπάτσους, παίρνοντας έτσι ξεκάθαρα το μέρος του αλβανικού κράτους και πολλοί από αυτούς θα συνεχίζουν παράλληλα να πουλάνε αντικρατισμό και αναρχία ως έκτακτο παράρτημα του αντιφασιστικού εαυτού τους.

Οι υπόλοιποι θα κάνουν έντονα διαβήματα σε πρεσβείες και υπουργεία, θα ζητήσουν ενημέρωση και διερεύνηση σε βάθος από τους αντίστοιχους αλβανούς αρμόδιους. Θα δείξουν ότι ενδιαφέρονται και θα πούνε και δυο ωραίους λόγους για την καταπίεση των βορειοηπειρωτών.

Ο νεκρός είναι ακόμα ζεστός. Σπεύσατε κόρακες της εξουσίας και της πολιτικής. Η ζωή για όλους εσάς δεν έχει καμμία αξία. Αρκεί να επικρατήσετε πατώντας πάνω σ’ αυτή.

Ελευθερόκοκκος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: