Είναι κάθε λέξη από το Παρα-Σύνταγμά τους…

Το ακούσαμε, σας το μεταφέρουμε και αμαρτίαν ουκ έχουμε.

Τον Μάρτη του 2018, αστυνομικοί με πολιτικά προσάγουν μέλος του συμβουλίου Ανεξάρτητης (υποτίθεται…) Αρχής και Συνταγματικώς κατοχυρωμένης με κομβικό ρόλο στη Διοίκηση, μετά το πέρας κρίσιμης συνεδρίασης της Αρχής και τον οδηγούν με αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες στο… Μέγαρο Μαξίμου, όπου υποχρεώνεται να παραιτηθεί (ελπίζουμε χωρίς βασανιστήρια) και κατόπιν στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ώστε να συνταχτούν τα σχετικά έγγραφα και να αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Τον ίδιο καιρό η «Πράβντα» της συμφοράς, ΕΦΣΥΝ, με κατευθυνόμενο δημοσίευμα φωτογραφίζει ως δακτύλους της «Επάρατης Δεξιάς» μέλη του συμβουλίου της εν λόγω Ανεξάρτητης Αρχής.

Ποιο ήταν το παράπτωμα του εν λόγω μέλους; Μα, το ότι αντέδρασε σε ρουσφετολογική υπουργική ρύθμιση, που εκ των υστέρων ήρθε να τροποποιήσει κρίσιμο όρο σημαντικού εν εξελίξει (!) διαγωνισμού, με σκοπό να αλλοιώσει τα αποτελέσματα και να ευνοήσει συγκεκριμένη (και πολυπληθή) ομάδα ψηφοφόρων. Προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των Δανειστών, οι οποίοι ελέγχουν κάθε πτυχή της Διοίκησης, αλλά, όπως βλέπετε, δεν φείδονται σε «δωράκια» προς την πιο αποτελεσματική και μακροβιότερη κυβέρνηση από το 2010. Ο κίνδυνος να απορριφθεί η ρύθμιση ήταν άμεσος. Τελικώς, χάρη στην «ξαφνική παραίτηση» τού συγκεκριμένου μέλους, η αμαρτωλή ρύθμιση πέρασε, αν και με ισοψηφία, στο συμβούλιο, καθώς η θετική ψήφος του προέδρου μέτρησε εις διπλούν… Πρόκειται για την ίδια Ανεξάρτητη Αρχή, που ο πρόεδρός της ενημερώνει –εν μέσω συνεδρίασης– τον υπουργό για τα καθέκαστα, όπως λένε οι αισχρολόγοι και συκοφάντες των αριστεροδεξιών Σωτήρων του έθνους μας.

Περιττό να τονίσουμε, πως μετά το πρώτο σοκ βουλώσαμε τα αυτιά με τα χέρια και αρχίσαμε να ουρλιάζουμε ΛΑ ΛΑ ΛΑ!! για να μην ακούσουμε και άλλα από το βέβηλο στόμα για το Εθνοσωτήριο Καθεστώς. Μα είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια πράγματα, δεν βλέπετε τί ψυχούλες είναι; Και αν είναι λίγο αυταρχικούληδες, για ποιών το καλό είναι μωρέ; Και εσείς, όμως, αναγνώστες κλείστε τα μάτια, βουλώστε τα αυτάκια σας γιατί, να ξέρετε, το Καθεστώς ακούει τα πάντα, γνωρίζει τα πάντα, βαθμολογεί τα πάντα. Το Καθεστώς είναι εδώ και ήρθε για να μείνει!

Δημοσιεύθηκε από Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.