ΟΙ ΑΓΡΑΒΑΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η «ΑΤΗΜΕΛΗΤΗ ΦΩΦΩ»….

Ερώτηση στον Τζίμη Πανούση: –ΣΥΡΙΖΑ είναι η γυναίκα σας;

Τζίμης Πανούσης: –Όχι, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε παιδί…

«Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου!
Με στυλ αναρχικής πολιτικού, αχτένιστη-άβαφτη και ατημέλητη, εμφανίστηκε η Φωφώ χθες στη βουλή και υπερέβη κάθε όριο λογικής!
Δε με νοιάζει τι λέτε και τι κάνετε!
Δε με νοιάζει αν είστε κοντά σε συμφωνία!
Δε με νοιάζει αν θα βγούμε από τα μνημόνια!
Θέλω εκλογές εδώ και τώρα είπε,
ξεπερνώντας ακόμη κι αυτόν τον Λεβέντη!
Μάταια ο Κυριάκος προσπαθούσε να την πείσει να γίνουν οι εκλογές όχι τώρα, αλλά τον Σεπτέμβριο!!!».

Αυτά συνέγραψε στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αγανακτισμένος Τάσος Παπαζαχαρίας, συντονιστής της ΝΕ Συριζα, υπεύθυνος της γενικής εποπτείας όλων των οργανώσεων της Αρκαδίας και επίσης υπεύθυνος Τύπου και ενημέρωσης. Σημαντικά αξιώματα, σημαντικές ευθύνες, απαραίτητη η επαγρύπνηση για την υπεράσπιση του Εθνοσωτήριου Αριστερού Καθεστώτος, που βάλλεται από το Μαύρο Μέτωπο της Αντίδρασης που καθοδηγούν ντόπια και ξένα συμφέροντα (τελικά δεν είναι δύσκολο να μιλάς σαν Συριζαίος, μόνο που το πράγμα θέλει την προσοχή του, μη μας μείνει και κανένα κουσούρι…).

Η Φωφάρα πράγματι το παράκανε. Κουβαλήθηκε σαν το φρικιό στην βουλή, λες και ανέβηκε από το Εξάρχειο, αναμαλιασμένη, άβαφτη, ρακένδυτη και ζητούσε εκλογές προφανώς σε μια στιγμή παραφροσύνης σαν το Λεβέντη τον Κουζουλό αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων. Οι φίλες και οι φίλοι του Παπαζαχαριά, βέβαια, σίγουρα θα θυμούνται εκείνη την ιστορική πρώτη κυβέρνηση του Συριζα, τις βουλευτίνες με τα ταγάρια, που έφεραν μια πραγματική ενδυματολογική επανάσταση στην βουλή, θυμίζοντας τις ηρωικές εποχές του φεμινιστικού αγώνα, όταν έξαλλες φεμινίστριες καίγανε τα σουτιέν τους, φορούσαν μόνο παντελόνια, άβαφες, αξύριστες, αχτένιστες σαν την Φωφώ του Πασοκ καλή ώρα. Αλλά όλα αυτά είναι πλέον περασμένα ξεχασμένα. Το κίνημα των Αγράβατων γυρεύει την Έξοδο και προβάρει γραβάτες, ατσαλάκωτες και φανταχτερές, έχει στρογγυλοκαθίσει στην αναπαυτική, καθώς φαίνεται, πολυθρόνα της εξουσίας και δεν διανοείται να σηκωθεί σύντομα. Ο σκοπός λοιπόν αγιάζει τα μέσα. Το καθεστώς είναι σε επιφυλακή. Όλα επιτρέπονται…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: