Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, η καταλληλότερη χρήση του και η λίμπιντο των εθνικοφρόνων…

Έχει γραφτεί στο παρελθόν σε διάφορες χιουμοριστικές στήλες ότι η εθνοσωτήριος αριστεροδεξιά κυβέρνηση, που έφερε, όχι ένα, αλλά δύο –και προσεχώς τρία– μνημόνια και υποθήκευσε τη «δημόσια» περιουσία για 99 χρόνια, θα έφτανε μέρα που θα μοίραζε το κομμουνιστικό μανιφέστο για τη διαπαιδαγώγηση του Ελληνικού Λαού στα νέα Ιδεώδη.

Και , επί τέλους, ήρθε και αυτή η ώρα.

Την «ιστορική έκδοση» του Κομμουνιστικού Μανιφέστου προσέφερε ως ένθετο μέσα στο Φλεβάρη, μία από τις πιο κίτρινες κυβερνητικές φυλλάδες, το Documento (με πρόλογο Αλέξη Τσίπρα;).

Πιθανόν να έφριξαν ορισμένοι αριστεροί με την «ανίερη» αυτή προσφορά από την φυλλάδα της «κατοχικής κυβέρνησης» (τα παράπονά σας στον Καμμένο, αυτός τη χαρακτήρισε έτσι), αλλά η προσφορά πέρασε στα ψιλά. Ουδείς ασχολήθηκε να αποκτήσει ένα ακόμα άχρηστο αντικείμενο, που πιθανότατα δεν θα μπει καν στον κόπο να το φυλλομετρήσει ή «να το συγκρίνει με νεότερες εκδόσεις», όπως προτείνει με αφέλεια η διαφημιστική αφίσα της εφημερίδας.

Με κάθε προσήκοντα σεβασμό στους αντισεξιστές αναγνώστες μπαίνουμε στον πειρασμό να εκφράσουμε μια σκέψη μας. Σε τί μπορεί να χρησιμεύει το Κομμουνιστικό Μανιφέστο στους φιλοκυβερνητικούς ταξικούς τσολιάδες αν όχι για την αυτοϊκανοποίηση τους; Είναι και αυτή μια ανθρώπινη ανάγκη. Για την ακρίβεια παραπέμπει στην ήπια σεξουαλική διαστροφή που ακούει στο όνομα “φετιχισμός”…

…….

Όσο οι φιλοκυβερνητικοί επαναστάτες τρυπούν τις παλάμες τους με το Μανιφέστο, οι έλληνες μετά την αναζωπύρωση του Μακεδονικού, κουτουπώνονται όλη τη μέρα. Η λίμπιντο έχει φτάσει στα ύψη και οι συνεπείς Μαρξιστές παραπονιούνται διαρκώς ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν από τα βογγητά των Εθνικοφρόνων και τις γεμάτες πάθος κραυγές με πατριωτικά συνθήματα.

Αυτό είναι το αναπάντεχο συμπέρασμα από στατιστική έρευνα του έγκριτου Ανδρολογικού Ινστιτούτου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο σε 1.000 άτομα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, με διαδικτυακά ερωτηματολόγια και με ζωντανές συνεντεύξεις πεδίου, αξιολογήθηκε η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών τον τελευταίο μήνα, που υπήρξε έντονη επικαιρότητα λόγω των διαπραγματεύσεων για την ονομασία της πΓΔΜ.

«Η υποψία πως η εθνικό-λαϊκή ανάταση, που παρατηρείται στο «Μακεδονικό» ζήτημα, μπορεί να μεταφραστεί και ως ανάταση ερωτική, ήταν το αντικείμενο της μελέτης μας», εξηγεί ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Χρήστος Φλιάτουρας.

Ο δε πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου υποστηρίζει πως «στον ανθρώπινο εγκέφαλο οι διαδρομές της αγάπης και του μίσους είναι ίδιες. Ενώ, αντίθετο των δυο αυτών αισθημάτων, είναι η αδιαφορία. Υποψιαζόμαστε πως αυτή την περίεργη περίοδο, οι Έλληνες αγάπησαν πολύ τόσο το ταπεινό, το παρόν, όσο και το ένδοξο παρελθόν τους. Άρα των Ελλήνων οι κοινότητες, με έντονα πάθη, θετικά και αρνητικά, πλησίασαν την κτηνώδη φύση, που είναι ο πυρήνας της σεξουαλικότητας».

Έχετε καμμία αντίρρηση;

Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο θέαμα από τους αριστερούς υπουργούς, τα «μνημόνια» τους, τα επιτόκια και τα ομόλογά τους, τους πλειστηριασμούς και τα φορομπηχτικά τους κόλπα και τα μούτρα τους, όταν υπογράφουν τα νέα δημευτικά διατάγματα σαν θιγμένες Αντουανέττες. Μπροστά στη μιζέρια τους, ακόμη και τα συλλαλητήρια είναι όαση ζωντάνιας. Άσε που το «καμάκι» πάει σύννεφο. Γιατί, είναι προτιμότερες οι απρόσωπες θλιβερές «ουρές» στον ΟΑΕΔ και στις εφορίες; Σταματάμε εδώ για να μην μας κυνηγήσουν μαινόμενες ορδές αντιεθνικιστών και αντισεξιστών και άντε μετά να γλιτώσεις…

Ο δύσμοιρος πάντως και διαρκώς τσαλακωμένος (ως μαρξιστής) Τσακαλώτος αναρωτιέται ακόμη, γιατί δεν καταλαβαίνουν οι πολίτες «ότι η οικονομία βελτιώνεται».

Και που να ’ρθει η άνοιξη κύρ Τσακαλώτε…

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: