Ο Ζουράρις, το ΚΚΕ και ο «σκληρός» αγώνας κατά του πολυνομοσχεδίου…

Όπως έγκαιρα έχουμε αποκαλύψει, το ΚΚΕ δεν μπόρεσε παρά τις φιλότιμες αγωνιστικές του προσπάθειες να βάλει φραγμό στα αντιλαϊκά μέτρα, που προωθεί ο προδότης κομμουνιστής ηγέτης Τσίπρας, ο οποίος τόλμησε να βάλει «χέρι» ακόμα και στο δικαίωμα της απεργίας.

Χωρίς δισταγμό δημοσιοποιήσαμε τα σκοτεινά συνωμοτικά σχέδια της Παπαρήγα ενάντια στην επαναστατική γραμμή του συντρόφου Δημήτριου Κουτσούμπα.

Θα προχωρήσουμε, όμως, με περισσότερες και πιο καυτές αποκαλύψεις για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε οπορτουνιστικό και ρεφορμιστικό στοιχείο, που αλλοιώνει την καθαρή κομματική γραμμή και που νομίζει ότι μπορεί να χρησιμεύει σαν δεκανίκι, ώστε να εφαρμοστούν ανεμπόδιστα τα σχέδια του αστικού ιμπεριαλιστικού κράτους και των λακέδων του. Αυτός ακριβώς ο προδοτικός ρόλος, που οδηγεί στην αγκαλιά της διεθνούς σοσιαλδημοκρατίας, προδίδει το διεθνές προλεταριάτο και προσπαθεί να ξεγελάσει με την ψευτοεπαναστατική φρασεολογία, ενώ την ίδια στιγμή παίζει το παιχνίδι των αντιδραστικότερων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Ώπα! Ας κάνουμε λίγο κράτει, μη μας μείνει και κανένα κουσούρι.

Λοιπόν, πάμε πάλι. Ο σύντροφος Κουτσούμπας, για να αντιμετωπίσει τον πραγματικό χαρακτήρα της αστικής δημοκρατίας και επειδή η μπουρζουαζία με τον νέο νομοσχέδιο αποβλέπει στην παράλυση των δυνάμεων της εργατικής τάξης και στην παρεμπόδιση της αναδιοργάνωσης των εργατών μέσα στα ταξικά συνδικάτα, αναγκάστηκε να οργανώσει το …αδύνατο.

Οργανωμένοι κομμουνιστές διείσδυσαν στο σώμα των φιλήσυχων διαδηλωτών, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά μπροστά στο αστικό κοινοβούλιο και προκάλεσαν επεισόδια.

Ναι, και όμως, ναι. Τα πράγματα έγιναν έτσι ακριβώς. Μήπως είναι τυχαίο που το ΚΚΕ έκανε την πάπια και δεν καταδίκασε, όπως οφείλει και σωστά πράττει με απόλυτη συνέπεια εδώ και δεκαετίες αυτά τα χαμένα κορμιά τους προβοκάτορες, τους πρακτορίσκους, που βγαίνουν από τα λαγούμια της ασφάλειας και χαλάνε τις λαϊκές κινητοποιήσεις; Όχι βέβαια, δεν είναι τυχαίο. Έτσι δόθηκε ένα καλό μάθημα στον προδότη Τσίπρα, αλλά και στην κοντούλα λεμονιά, την Παπαρήγα, που όλο κάνει χαλάστρα στις επαναστατικές ενέργειες του ΚΚΕ.

Αλλά οι μυστικές κινήσεις του συντρόφου Δημητρίου Κουτσούμπα δεν τελειώνουν εδώ.

Θα κάνουμε, τώρα, μια ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη.

Κρατήστε τις αναπνοές. Εντάξει, δεν είπαμε και να σκάσετε.

Υπό την καθοδήγηση του αλάθητου κομμουνιστή ηγέτη Κουτσούμπα τοποθετήθηκε με απόλυτη μυστικότητα πράκτορας του κόμματος, δηλαδή φυτεύτηκε, στις τάξεις του ταξικού εχθρού με σκοπό την πλήρη σύγχυσή του και την τελική αποδιοργάνωσή του, βασικές προϋποθέσεις για την νικηφόρα πορεία και την επιτυχή πάλη του κόμματος κατά της μπουρζουαζίας και των αστικών κομμάτων. Καλά, η κομμουνιστική γλώσσα δεν υπάρχει. Είναι να μην ξεκινήσεις μαζί της, μετά κολλάς και σου αρέσει όλο και περισσότερο.

Και το όνομα αυτού Ζουράρις. Για όσους πέφτουν από τα σύννεφα με αυτήν την διαβολική κίνηση του Κουτσούμπα ή για όσους νομίζουν ότι υπερβάλλουμε ή ακόμη χειρότερα ότι έχουμε λάθος πληροφόρηση, θα θυμίσουμε, απλά, δύο πραγματάκια.

Ποιος έχει δηλώσει στην βουλή αυτοπροσώπως και με μεγάλη περηφάνεια ότι «Εγώ γεννήθηκα εαμοβούλγαρος και κομμουνιστοσυμμορίτης και δεν αλλάζω»; Δεν αλλάζω, προσέξτε το μήνυμα. Μήπως το είπε ο φούφουτος, ή μήπως το είπε αυτή η σιγανοπαπαδιά η Παπαρήγα; Όχι βέβαια. Ο Κώστας Ζουράρις το δήλωσε παλαιότερα. Ποιός έχει καταγράψει σε βιβλίο του τις διδαχές του σεξολόγου ιατρού πατρός του σε συνεξόριστους του στον Αϊ-Στράτη, ο οποίος τους συμβούλευε να μην αποφεύγουν τις χειρομαλάξεις του πέους τους λέγοντας ότι «στις συνθήκες στρατωνισμού δεν έβλαπτε η μαλακία που ρίχνανε πότε-πότε και εν πάσει περιπτώσει δεν έβλαπτε την κομματική τους υγεία»; Ο Ζουράρις. Ποιος έχει δηλώσει ότι «το απολίθωμα του ΚΚΕ είναι ένα απολίθωμα που κινείται» και έτσι με αφορμή τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία συνεργάζεται με το Κόμμα στις ευρωεκλογές του 1999; Και πάλι η απάντηση είναι η ίδια: ο Ζουράρις.

Το μυστικό σχέδιο, λοιπόν, του Κουτσούμπα, που γνώριζαν μόνο λίγοι και εκλεκτοί σύντροφοι, και οι οποίοι ορκίστηκαν να μην το πουν στην Παπαρήγα, μπήκε σε εφαρμογή και εκτελέστηκε σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση ο Ζουράρις χτύπησε με την ιστορική του πλέον δήλωση για τα κωλόπαιδα, που πηγαίνουν σε εκδρομές και ξεσαλώνουν σε μπουρδέλα αντί να πουλούν ριζοσπάστη έξω από τα εργοστάσια και να ρίχνουν το πολύ καμμία (κομμουνιστική) μαλακία: «Από τους 24 που πήγαμε εκδρομή το 1958 πήραν οι 11 διαγωγή κοσμία επειδή πήγαν στο στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις ημέρες της σχολικής εκδρομής. Να πηγαίνουν πριν και μετά».

Μετά απ’ αυτή την σιβυλλική δήλωση όλοι έσπευσαν να τον πουν ζαβό, πυροβολημένο, λειψό· νόμισαν άπαντες ότι έχει κάψει όλες τις λυχνίες, ότι έχει κάψει λάδια κ.ά.

Τότε το σχέδιο του Κουτσούμπα μπήκε στην δεύτερη φάση. Εκεί που όλοι νόμισαν ότι ο Ζουράρις εκτονώθηκε και ότι του πέρασε η ζούρλα, ήρθαν τα καλύτερα με τις δηλώσεις για τους γάβρους, αλλά και τους Αρηανούς: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…», ενώ σαν αυθεντικός Παοκτζής δεν ξέχασε και τα «σκουλήκια»: «Ποιος τον γα­μάει τον Άρη», συμπλήρωσε με …κομμουνιστική ετοιμότητα και με μια απίστευτη ψυχραιμία.

Έτσι, μ’ αυτό το υποχθόνιο κομμουνιστικό σχέδιο, ο Περισσός πέτυχε να δημιουργήσει ένα ανεπανάληπτο ρήγμα στις αστικές και οπορτουνιστικές δυνάμεις του αστικού κράτους, πέτυχε την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, την ίδια στιγμή που ο Κουρουμπλής είναι ακόμη στην θέση του.

Hasta la Victoria siempre!!!

Δημοσιεύθηκε από Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: